lost one1

New member
מה?

חבל על החפירות.. לירון אמרה אתי אמרה הבנות אמרו ענת דיברה על זה בעצמה? אני לא מאמין שענת מקיאה בשירותים ועוד בתוכנית ריאליטי עם מצלמות כאילו WTF ועוד שההפקה שם עם פסיכולוגית ומשאירים אותה שם וההורים שלה והמשפחה שלה נותנים לה להישאר שם מה שיותר הגיוני שאתי שמעה שהיו לענת הפרעות אכילה בעבר והפכה את זה לשמועה שהיא מקיאה בשירותים מאוד אופייני לאתי כמו עם הנשיקה של איתן ואורטל נכון הם דיברו במיטות.. היה חיבוק אבל נשיקה לא היתה ועכשיו אתי הפיצה שדניאל ואיתן שכבו.. אגב היא כבר הפיצה את זה עוד בנשיקה הראשונה שלהם ביום שמושיק עפיה היה שם היא אמרה לכולם שבטוח הם שכבו.. קיצר לא מאמין לשום מילה שיוצאת לאתי מהפה.

Klayhamn

New member
אני לא טוען שאתי בהכרח אומרת אמת

אני רק אומר שהיא גם לא בהכרח משקרת/טועה. אני גם כן נוטה שלא להאמין לדבריה, אבל אני פשוט מנסה לחשוב כיצד השמועות האלה משתלבות/לא-משתלבות עם נתונים אחרים שאינם תלויים באתי. ובכל מקרה אתה ואני לא יודעים מה ענת אמרה או לא אמרה בעצמה... יכול להיות שהיא אמרה את זה למישהו ולא הראו את זה. אני אגב לא מבין איך בכלל אפשר טכנית לעשות שם סקס --- האם יש שם בכלל איזור כלשהו שאין בו מצלמות?!

שאפולי

New member
אתי אמרה להן אתמול בצהרים

שדניאל אמרה לה שהם עשו סקס בבריכה. ממתי הן בודקות את המקורות של אתי?

נעמה196

New member
נו באמת,בטוח שהיה סקס,לפני יומיים אתי סיפרה

לבן שהיה סקס בין איתן ודניאל,היא אמרה שדניאל מספרת לה הכל ושיתפה אותה,בן לא הגיב ,כנראה שהוא יודע!

Klayhamn

New member
לא בטוח בכלל

אם המקור הוא אתי.. להזכירך, היא כבר הפיצה בעבר שמועה לא נכונה בוילה

דידי 9

New member
ברור שמדובר בסקס! דניאל השרלילה דאגה

להעביר לאתי, כדי ששאר הבנות יתרחקו מאיתן. בחורה דוחה, שמנה, ומגעילה למין הנשי. בושה למשפחה שלה הדניאל הזו

דידי תתביישי לך לא נמאס לך להרעיל פה על דניאל

ועל סתם, חבל וזה ממש לא יפה.

אבל דידי צודק שרלילה לא קטנה דניאל מפלרטט עם

כל מי שנכנס מבחוץ ומראים את זה מה תגיד חמתה (אמא של איתן) הכלה שרמוטה

דידי 9

New member
דובשנית, זו דעתי! אני בזה להתנהגות שלה ולא

מזדהה איתה, אני באמת חושבת כך, ואם את לא-זכותך. אל תבלבלי לי את המח

דידי 9

New member
רוני האחת חפשי את רוני 2, ואל תבלבלי את את

המח! הבנת? אני כל כך מסקרנת שאת קוראת? אל תקראי, כמו שאני לא קוראת אותך אם לא מדובר בי קנאית

פחחחח לקנא במי באתי הברברית בקרן הרעה

או בטימטום שלך ובהודעות המטופשות חחחחחחחחחחחח

למעלה