!!!

MushrooMush

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo208.gif!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם זה לא כזה דחוף....... רק רציתי לישאול למה אתם לא ממשיכים אם הפירושים של השירים {שמביאים שיר וכולם מנסים לפרש אותו---->>ובסוף זה כבר כתוב בתירגומי שירים בפורום חחח}...... סתם שאלה תענו אליהה.... ואיייי בא לי
או
או
אוו משהו לאכול...!!!!!! {אני לא רעבה סתם משעמם לי אז אני אוכלת...} על תיחסו אליי זה מהשיעמום!! אוףףףףףף משעמם לי....והאיסי שלי לא עובד.... למי שמשעמם גם בלילה מוזמן להיצטרף אלי....אולי בסוף ניפתח קומונה למשועמים....{או שכבר המציאו את זה} אה אהה אהה אהה אהה אהה אהה אהה האההאהאאהאהאאאהא..... תגידו מישהו שמע את השיר שקולדפלי שרים בהופעה barbie girl..??..של אקוא.....זה השיר הזה איממ אה ברבי גירל אין אה ברבי וורלרד....שיר מצחיק כזה יפה.....יא ואיך כריס שר אותו אתם משתינים....!! טובב בייייי ווווווווווו.............................. משעמם לי..!!!!!!!

MushrooMush

New member
כן אני יודעת מי זאת אבל היתי מעדיפה

שלא לדעת מי זאת ולא לדעת מזה השיר....

MushrooMush

New member
לא מכירה...

כאילו אני מיכירה את יהודית רביץ אבל לא את השיר אוו אולי אני מכירה את השיר אבל אני לא יודעת שזה הוא....

sf59

New member
מעניין לשמוע את השיר

למי שרוצה,קליפ מפסטיבל האי וייט כריס מבצע את perfect day הוא מסתבך באמצע השיר וצוחק,הוא אומר שהם לא הספיקו ללמוד טוב את השיר,ובגלל שהזמר לו ריד לא ביצע את השיר הוא ביקש מהם לעשות לו טובה ולשיר את זה. עוד משהו מצחיק זה הקול הגבוה שכריס עושה בסוף השיר. http://www.youtube.com/watch?v=yu4NewLA4os&search=coldplay%20wight|xkhbe

MushrooMush

New member
תודה!!!!

מאיפה את כל פעם מוצאת את הדברים האלה...אין את חזקה...ביותר...תודהה!!

sf59

New member
יש אתרי וידאו ואפשר לחפש לפי נושא

למשל video.google.com או youtube.com יש למעלה search רשמתי coldplay wight אז הוא נותן את כל הקליפים שקשורים לאי וייט, רוב הקליפים זה של אנשים שהיו שם וצילמו.. מעניין באיזה שיר כריס רקד את ריקוד הרובוט
לינק לקליפים: http://www.youtube.com/results?search=coldplay+wight&search_type=search_videos&search=Search

sf59

New member
הם העלו סתם מישהי מהקהל...

לא הספקתי לראות את כל הקליפים,אבל לפי מה שקראתי על ההופעה,הם העלו אחת מהקהל ו"הכתירו" אותה כיקירת הקהל או משהו כזה,ונתנו לה שמפניה. קראתי בפורום קולדפלייניג, היו שם אנשים שחיכו 10 שעות וגוועו ברעב(אכלו רק חטיפים),רק כדי להיות בשורה הראשונה,והם אמרו שהיא בכלל לא הייתה בין אלה שחיכו וזה לא פייר. מעניין אם היא מהמעריצות הרציניות של קולדפליי...

sf59

New member
*תיקון,הבחורה בשיר in my place >

להדר,או מי ששאל,אם התכוונת לזאת בשיר in my place עכשיו ראיתי את הקליפ. (מה שכתבתי על זאת מהקהל,זה גם נכון,לא יודעת באיזה קטע זה מצולם) כריס אומר :"זאת ויקי העוזרת שלנו,היא נמצאת איתנו כבר 5 שנים,והיא מאוד נחמדה,יש לה היום יום הולדת". נדמה לי שהוא עשה את זה לפחות בעוד הופעה שראיתי קטע ממנה,הגישו לה פרחים. 5 שנים לעבוד עם קולדפליי,היא בטח ביחסים טובים איתם

sf59

New member
אין לי מושג...../images/Emo13.gif

אם היא עובדת איתם כבר 5 שנים,אז אולי היא בגיל 23-25 או יותר.

למעלה