MushrooMush
New member
../images/Emo206.gif../images/Emo208.gif!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם זה לא כזה דחוף....... רק רציתי לישאול למה אתם לא ממשיכים אם הפירושים של השירים {שמביאים שיר וכולם מנסים לפרש אותו---->>ובסוף זה כבר כתוב בתירגומי שירים בפורום חחח}...... סתם שאלה תענו אליהה.... ואיייי בא לי
או
או
אוו משהו לאכול...!!!!!! {אני לא רעבה סתם משעמם לי אז אני אוכלת...} על תיחסו אליי זה מהשיעמום!! אוףףףףףף משעמם לי....והאיסי שלי לא עובד.... למי שמשעמם גם בלילה מוזמן להיצטרף אלי....אולי בסוף ניפתח קומונה למשועמים....{או שכבר המציאו את זה} אה אהה אהה אהה אהה אהה אהה אהה האההאהאאהאהאאאהא..... תגידו מישהו שמע את השיר שקולדפלי שרים בהופעה barbie girl..??..של אקוא.....זה השיר הזה איממ אה ברבי גירל אין אה ברבי וורלרד....שיר מצחיק כזה יפה.....יא ואיך כריס שר אותו אתם משתינים....!! טובב בייייי ווווווווווו.............................. משעמם לי..!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם זה לא כזה דחוף....... רק רציתי לישאול למה אתם לא ממשיכים אם הפירושים של השירים {שמביאים שיר וכולם מנסים לפרש אותו---->>ובסוף זה כבר כתוב בתירגומי שירים בפורום חחח}...... סתם שאלה תענו אליהה.... ואיייי בא לי