2 דברים

exterior

New member
זה לא אמיתי. זה אינטרנט.

החיים האמיתיים לא נמצאים פה, וטוב שכך. ריב? לא נראה לי :) ובקשר למשקל - המשקל שלי בהתאם לגובה שלי, אז נא להירגע. שכל אחד יסתכל על המשקל שלו (או שלא). בטח לא על שלי. המשך יום מקסים לכולם
ובהצלחה לך באשדוד.

אז מה את עושה פה?!?!!??!

אין לך דברים אחרים שעדיף להשקיע בהם זמן יקר? אני לא אומרת שהאינטרנט הוא כל עולמי , אבל יש פה דברים מעבר. אני חושבת שאת לוקחת את האינטרנט ברצינות רבה את מנסה להראות שלא אבל בלי להעליב או לעקוץ עובדה שנעלבת מדברים שאמרו לך פה , מה שאומר ש... במקום מסוים את כן לוקחת את הדברים ברצינות. זו סתם נקודה למחשבה...

exterior

New member
אני פה רק כשאני לומדת... ולא רק פה.

אני לא לוקחת ברצינות, היות ואני לא מכירה אף אחת פה במציאות והיא לא מכירה אותי. מה שכן, אם אני עצבנית באותו יום בגלל סיבות מחיי המציאותיים (כלומר, החיים אופ-ליין) זה נחמד לשחרר כאן קיטור ו"להתעצבן" מכל מני טיפוסים כאן. ואם בא לי להיות צומי, אני אהיה. קיצר - לא מחשבנת. שוב, כי לא מכירים אותי. וזכותי להיות כל יום במ"ר (מצב רוח) אחר, או ווטאבר. פעם היה פורום כלשהו שהיינו מוציאים בו קיטור אחד על השני. זה היה ממש ונטילציה. וזה היה כיייייף, במיוחד אם באותו יום מישהו הביא לך ת'סעיף. ובכ"ז, יש מצב שכל מה שאמרתי לך עכשיו זה בולשיט. אל תקטלגי אותי או תנתחי אותי, כי זה אינטרנט. ואיך שאני פה זה איך שבא לי. מי שמכיר אותי במציאות יודע איך אני באמת. ובקשר לחולדות, לא רציתם שאשים אז עברתי למקום שלא הייתה בעיה עם זה. זה הכל. ולמה שוב כותבת פה? כי פתאום בא לי. אני כותבת בעוד מקום, אבל פה זה מקום שאני ממש ממש לא לוקחת ברצינות, כי אין לי מכנה משותף עם אנשים פה. ואין פה נושא. זה למה. קיצר - נראה לי זו ההודעה הכי ארוכה שכתבתי פה מעולם. :) חג שמח

טוב...

אני גם לא מכירה פה אנשים ממש , פנים מול פנים אבל אני יכולה להגיד לך שיש פה אנשים מקסימים זה שאת לא לוקחת ברצינות את הדברים לדעתי גורם לך לפספס אותם וחבל. זו החלטה שלך חבל שאת לא יודעת לשים את הגבול כי יש פה דברים שכן אפשר לקחת ברצינות, מכל בן אדם אפשר ללמוד קצת ולא משנה אם הוא וירטואלי או לא .

exterior

New member
אוקיי....

יש "פה" מישהו (למרות שקשה לי להגיד "פה" כי הוא לא מ"פה") מ-ד-ה-י-ם (לב). אז יש יוצאים מהכלל שכן חורגים מגבולות האון ליין. אבל בגלובלי - אני נגד. אם זה בגורל שלך להכיר מישהו, את תכירי
. לא משנה באיזו מדיה
יאללה, חוזרים ללמוד (תרתי משמע).

יפה לך!

לי עוד מחכה מבחן ביום שישי בחשמל, ובלייזרים ביום שני +מבחן במעבדת חשמל , בהצלחה לך אבל יותר לי חחח

א.את ביקשת צומי.

לא רוצה שנתייחס להפרעה שלך, אל תכתבי אותה. ב. אני מבינה מאיפה הכל בא לך. ג. הבטחת תמונה של החולדות

exterior

New member
../images/Emo25.gif את כ"כ כ"כ חכמה.

ובקשר לחולדות
|סבלנות| חג שמח

בפעם האלף....

אשדוד עיר מדהימה , אבל לא יזיק סינון אוכלוסיה. לאיזה איזור עברת?

../images/Emo12.gif

איך הסקת שעברתי לשם? לא עברתי לשם... למרות שלא הייתי מתנגדת...בעצם אולי כן.. לא החלטתי
ולמה סינון אוכלוסיה? העיר הזאת נראית כמו קיבוץ גלויות ודווקא המעצבנים אלה הישראלים! חוצפנים!

יש שם איזורים שלמים...

שאני חושבת שהעירייה לא הייתה צריכה לתת יד למה שקורה שם. יש כל מיני אזורים שאם את מגיעה לשם את מרגישה כמו בשמורה של שלוחים! ויש איזורים שאם אין לך דרכון רוסי ולא הילכת ללמוד רוסית אין לך מה לעשות שם, טוב שלא שמו את השלטים של הרחובות ברוסית, אני לא מתנגדת לרוסים רק שונאת את כל הרוסיאדה הזאת שבמקום שילמדו עיברית ויטמעו בחברה הישראלית יוצא שפתאום החברה הישראלית נטמעת בהם וזה מעצבן.

Cobe Anan

New member
חיפשתי, לא מצאתי כפפות בטאגליינס.

אבל אם מישהי רוצה להתחרות איתי באחוזי שומן- יאללה בלאגן

אבל....

אתה פעם אמרת למישהו שהוא הגיע בדיוק בזמן לקרב ויש כפפות בטאגליינס.. במחשבה שניה...אולי הוא לקח אותן ובגלל זה כבר אין?

למעלה