2 דברים

../images/Emo206.gif 2 דברים../images/Emo70.gif

דבר ראשון- תפסיקו להתגאות כבר במשקל האנורקסי הזה שלכן!!! תתחילו לאכול! זה לא מצחיק וזה מעצבן! דבר שני- המריבות הטיפשיות האלה ממש מאוסות כבר! די! פינת איגרוף במסרים
ואם אתן רוצות קובי יביא לכן כפפות איגרוף מהטאגליינס

ועוד משהו....

בסוף היום הזה לא היה כזה גרוע כמו שחשבתי. (ואשדוד היא עיר די מוזרה...צריך לדעת להכיר אותה
) אבל תאחלו לי בהצלחה
אני זקוקה לזה
יאללה שיגיע כבר יום רביעייייייייייייי! שבוע טוב:)

b0redavid

New member
צודקת ובהצלחה!../images/Emo13.gif

חשבת שאני אכתוב משהו ציני/שחור פה? אז הפתעתי לטובה.

EdisonGirl

New member
ועוד כינו אותך פשוטת עם! ../images/Emo4.gif

אני מסכימה. (זה לא בצחוק כל מה שהולך כאן?!?
)

EdisonGirl

New member
אם כך את קוראת לזה :)

מעולם לא יצא לי להיתקל בריב בנות מטומטם אמיתי.. זה נראה אפילו יותר עלוב מההומור.

PinkWin

New member
תגובה,

עד כמה שזכור לי, זו לא אני שמגיבה שעוקצנות לכל תגובה שלי. וזו הודעה לכל הפורום : יש לכם בעיה איתי, מסרים. לא נאה לכם לקרוא את ההודעות שלי - אל תכנסו. מעבר לזה אני שלמה עם כל מה שכתבתי.

Paranoid Eyes

New member
והנה עוד תגובה אלייך

נועה, לא יודעת ולא מעניין אותי מה נסגר ביניכן.. אבל העניין הוא שזה לא מעניין אף אחד, וזה לא משהו שאמור להיות על גבי הפורום. אז אם לא אכפת לכן בנות (כמובן שאפנה לשתיכן). סגרו את זה בפרטי. ואל תגיבו אחת לשניה נקודה, אני מבינה שזה קשה מבלי העקיצות אבל אל תגיבו. נראה לי שאתן בוגרות מספיק. :)))

פינקי!

זה לא שיש לי משהו אישי נגדך וסליחה אם נפגעת. יש לי סיבה למה כתבתי את זה דווקא על גבי הפורום ולא במסרים... ההמשך יגיע אלייך במסר בשעות הערב... יום טוב:)

דם דם

New member
אבל אני באמת שמן

שיבעים קילו לא הולכים ברגל מריבות איזה מריבות....מה אנחנו ילדים קטנים פה ישר מוציאים פיגיונות
בהצלחה ב...אשדוד, מזה לא יהיה

אממ דם דם. יש לי סוד בשבילך...

יש פה גם צפונים
לא אצל כולם זה נפתר במכות ישר..לצערנו...

למעלה