צילום רחם

קיבלתי עכשיו תשובה לט' 17 ../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif

הפקידה של הקופ"ח (שכבר מזהה אותי לפי הקול וכבר יודעת מה אני רוצה עוד לפני שאני אומרת משהו) הקריאה לי: "טיפול אנדו' מתקיים בכל בית חולים [כאן היה עוד משהו שלא כתבתי כשהקריאה, משהו בסגנון של- גם אם אין מרפאה מיוחדת הנקראת אנדומטריוזיס...], דר' שיינמן עובד במרכז בריאות האשה כפר סבא" הסברתי לה מה ההבדל בין דר' שיינמן בכפ"ס לדר' שיינמן בתה"ש (במידה ויהיה צריך ייעוץ? אין לו את המומחים האחרים, ובטח שלא את סוריאנו), והסברתי לה למה טיפול אנדו' לא בדיוק מתקיים "בכל בתי החולים" כשהמון רופאי נשים התעלמו לגמרי מהתלונות שלי, אף אחד מהם לא העלה חשד (גם לא הרופאה בכפ"ס..), וכשכבר מישהו כן העלה חשד- הוא הציע דרך טיפול שלא כ"כ נכונה לאנדו' (רק אם צילום הרחם יהיה לא תקין אז נשלח אותך לניתוח...) השיחה איתה עזרה לי יותר לפרוק מאשר לקבל אישור, בכל מקרה שתינו הסכמנו שכדאי מאד ליצור קשר עם דר' שיינמן (ואם צריך- אז גם לקבוע תור..) שהוא יכתוב מכתב שמסביר למה תה"ש כן ו"כל בית חולים" לא... לשלוח בינתיים רק מכתב מדר' שיינמן? או כדאי על הדרך לצרף גם מכתב אישי שלי? היה צפוי כל כך

זואילי

New member
חפשי פה בקישורים יש איזה נוסח של מכתב

את צריכה להתחיל עכשיו מלחמה. בטח שתכתבי מכתב משלך. תוסיפי כל מכתב שיש לך מכל רופא (אפילו מרופא משפחה). ותתחילי למען את זה לכל העולם ואישתו. רק שימי לב שתתחילי את המכתב ב - "בהמשך לסירובכם".... כדי שכל בעלי התפקידים ידעו שאת פונה עכשיו אחרי שסירבו לאשר לך להיות מטופלת שם. ואת עכשיו נלחמת על הבריאות שלך...

לדעתי

הכי טוב שתקבעי תור לשיינמן בכפר סבא (בכללית) ואז תבקשי ממנו שיתן לך המלצה לטופס 17 לתה"ש, ואז כמובן תכתבי מכתב למינהלת כמו שזואילי הציעה ותצרפי את ההמלצה של שיינמן. ברגע שאת לא מטופלת שלו בכללית מה יש לך לשלוח לו מכתב למרפאה שלו בכללית?? ולמה שהוא התייחס בכלל לכך?? ואל תצפי שהוא יזכור אותך מהביקור האחד שהיית אצלו בתה"ש, הוא הרי רואה כל כך הרבה נשים כל יום וזה בלתי אפשרי לזכור את כולם ובמיוחד לאחר ביקור אחד. אם תלכי אליו כפציינטית בכללית זה כבר ישנה את כל התמונה ותוכלי בהחלט לבקש ממנו המלצה לטופס 17 לתה"ש.

למעלה