משמורת

../images/Emo206.gifמשמורת

יש לי משמורת על ילדיי.לפי ההסכם יש חלוקה בחגים.בחנוכה הילדים רוצים לנסוע.האם אבא שלהם יכול להכריח אותם להשאר איתו במחצית החג ומה הסמכות שלי בענין בתור הורה משמורן?

d a n i e l s 5

New member
תגידי....

מה יותר פשוט מ............ להרים טל' לאבא , לספר לו שהילדים רוצים לנסוע .....ולשאול לדעתו .... השאלה שלך בעניין הסמכות ...לא באה לי טוב .... סורי . חנוכה שמח שיהיה לכם :)

איפה נגמרת סמכות

ומתחילה "הילדים רוצים" זה על רגל אחת חינוך. היתי מתחיל בשלום מה נשמע לפני שמנסה להכניס את פרויד לדקה.

אוי גוואלט

טוב בכוונה הקצתי. שכחת שיש הסכם. את חתמת על ההסכם הזה ובטח לא שמו לך אקדח לרקה. בנוסף מה כל קשה בזה שהילדים יכלו לאבא לחצי שבוע? מה לא מגיע לו ולהם להיות יחד? אוי כוואלט..הילדים ישאירו אותי לבד..והם יהיו אצל אבא, מה דחוף? מה קרה? את עוד תרצי שהילדים ילכו לאבא כל סוף שבוע שני שיהיה לך קצת שקט. טוב , סורי על הציניות אבל טון השאלה קצת הדליק אותי ..כאילו לא מגיע לילדים אבא....ולאבא לא מגיע להיות עם הילדים שלו..מה רק לך מותר? אז את המשמורנית..והוא הכספומט..ככה זה ? או שזה אחרת?

shemesh22

New member
הבנת הנקרא מיכלי

תקראי שוב את ההודעה. היא כתבה שהילדים רוצים לנסוע למקום אחר, במקום להיות אצל האבא בחצי שבוע שלו. אז הגוואלד היה שלא כצעקתה...

N D R

New member
מהי הגרסה הנכונה?

כי היו פה למעלה שלוש כאלו: גוואלט כוואלט גוואלד

shemesh22

New member
../images/Emo6.gif הגרסה הכי נכונה זה

אויייייייייייייייייייייייייי וייייייייייייייי גוואלד

shemesh22

New member
רחמונס...

אם כבר אז כבר:) חזרה למקורות...ואני בכלל לא מבינה יידיש

shemesh22

New member
:) חן חן

עכשיו אני יכולה לפרוש לי למיטה באווירה של אחוזת ראשונים.... חחחח... (שמש הולכת לשים את השיניים בכוס ו...
) לילה טוב (בעברית)

למעלה