מיואשת.....

magicהאחת

New member
../images/Emo206.gifמיואשת.....

נכשלתי בקורס דיני עונשין ולפי המכללה יש אפשרות להגיש בקשה בכתב על מנת לקבל פטור לחוזרים על הקורס או מהגשת עבודות או מנוכחות בהרצאות אני לא יודעת איך לנסח לו מכתב אשר יגרום לו לתת לי פטור מנוכחות בהרצאות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.....................................

Atenolol

New member
שאלה שלא נועדה לעצבן

אולי בעצם כדאי לך כן להיות בהרצאות שוב?

magicהאחת

New member
לדעתי זה מיותר ואגיד לך למה..

זה כאילו לשבת שם שוב ולהקשיב להכל בלי לרשום כי את כל החומר יש לי כבר ולכן אין טעם לרשום שוב... בעוד שבשעות האלה אני יכולה לעשות קורסים אחרים כמו שבניתי את המערכת שעות שלי. אין לי בעיה להגיש לו עבודות מחדש או משהו כזה רק לא להיות נוכחת כי זה מתנגש לי עם קורסים אחרים מה דעתך?מה לרשום?מה לעשות?

sacrament

New member
לפי דעתי תכיני טיוטה ונעבור עליה

אף אחד לא ינסח לך מכתב וחוץ מזה- להתנסות במכתבים כאלה זה טוב בעיקר בשבילך הנה לך הבסיס. לכבוד המרצה לדיני עונשין הנדון: פטור מנוכחות בשיעורים שלום רב...אבקשך לפטור אותי מנוכחות בקורס דיני עונשין מאחר ו... אודה לך באם תענה לבקשתי... בברכת חתימה טובה, magicהאחת

magicהאחת

New member
הנה טיוטה

לכבוד המרצה לדיני עונשין הנדון: פטור מנוכחות בשיעורים אבקשך לפטור אותי מנוכחות בקורס דיני עונשין מאחר והייתי נוכחת בכל השיעורים, ביצעתי את כל המטלות ולמדתי ארוכות לבחינה אך למרות הכל נכשלתי בשני המועדים. בנוסף ההרצאות בעונשין מתנגשות לי עם ההרצאות האחרות ויש בידי את כל החומר הנלמד. אודה לך באם תענה לבקשתי בברכת חתימה טובה (מה דעתך? זה מספיק?כי אני פשוט השתגעתי מזה.....)

tigris12

New member
נוסח "נוקשה" מדי

הנוסח הזה לא כל כך טוב ,אל תשכחי שאת מבקשת ממנו עזרה ולא פונה אליו בדרישה, היית מנסח כך: לפרופ'/ ד"ר ( שם המרצה) שמי... והשנה ביצעתי קורס דיני עונשין , לצערי נכשלתי ב-2 המועדים אליהם ניגשתי ולכן אאלץ לחזור על הקורס בשנית בשנה הבאה, לפיכך אני פונה אליך בבקשה ( חלופי: אודה לך מאוד) אם תוכל להקל עלי באמצעות ויתור על חובת הנוכחות בקורס החוזר. ברצוני להדגיש כי השנה הקפדתי להיות נוכח/ת בכל השיעורים בקורס (אפשרות: וחומרי הלימוד מצויים בידי) בעיה נוספת הינה שהקורס מתנגש לי עם קורסים אחרים. אודה על עזרתך בנושא, בברכת גמר חתימה טובה

magicהאחת

New member
המון תודה על העזרה!!!!!

הצלחתי לסדר את המכתב ועכשיו אני מקווה שהוא יסכים

איפה את לומדת ועם מי?

יכול להיות שלא שווה לך להשקיע בפטור מנוכחות בהרצאות כי יש מרצים שגם ככה הנוכחות אינה חובה

למעלה