! בקשר לשרית!!!!!

eliezer 6

New member
גמאני מצביע לחלשים.....

רק מטומטמים יצביעו לשירים מובילים ויתנו להם להתקדם לפסגה, במקום להצביע לשירים חלשים כדי שזה לא ישפיע....ועכשיו הצבעתי לבושם צרפתי 3 פעמים ול בין כל הבלגן 3 פעמים(רדיו לב המדינה)...אני ממשיך...חחחח וצודקים זה באמת כמה שניות לא יותר...ועכשיו אני מצביע ל גלגלצ

eynav16

New member
ניבה את צודקת אבל

כשמישהו שם פה קישורים להצביע ממש שמים עליו תוך שניה ההודעה עוברת דף וגם אם לא בקושי שני אנשים מגיבים...

ReutZi

New member
צודקת!!

תריך לקחת את העניין ברצינות ולהתחיל להצביע מלא!!!!!!!!!!!!!!!!!

gilad music

New member
ולמה ההודעות על הצבעה עוברת דף...

כי יש אנשים ,יותר נכון מישהו אחד שמגיב 20 פעם על כל הודעה ובתגובות ממש לא לעניין ויש הודעות כל כך חשובות על המיצעדים שעוברים לדפיי הארכיון ביגלל אותו בנאדם.... ובקשר להצבעות, אני באופן אישי לא מבזבז זמן על תגובה אלא ישר ניכנס לאתר ומצביע... בימקום סתם להגיב בהודעות ללא תוכן ומשמעות...

אדון gilad music

אני לא רואה אותך ביכלל חחח יתכוונתה אלי אתה חושב אותי טיפש תתחיל להרגיע ואני לא שואל אותך למה ומה להגיב. אז תתחיל להרגיע כי האחרון שאני מיתיחס זה אתה בעעע.

שיראל מ

New member
../images/Emo207.gifכנסו ...

אל תתפסו אותי במילה כי אני לא בטוחה אבל..
היום ומחר יש "המיטב" של דודו טופז- הקטעים הנבחרים של העונה הזאת(גם אתמול היה) ומכיוון שראיתי אתמול ודודו טופז אמר שהוא שם את הקטעים הנבחרים והראו את עידן רייכל וכל מיני קטעים שהיו לא מזמן(עקבתי ואתמול לא הראו את שרית) אז חשבתי אולי הוא יראה היום או מחר את שרית
זה בשעה 19:00 לכל המעוניינים.. בתחילת התוכנית הוא אומר איזה קטעים הוא שם אז אני אראה ואגיד לכם אם שרית תהיה.. ערב טוב

Music4Life

New member
דיברתי על המצעד ב101 FM, רדיו ירו'

שרית במקום 3! ולא ראשון כמו שהיתה רק אתמול......לזה התכוונתי! אז יאללהההההההההה להצביע!

למעלה