Music4Life
New member
../images/Emo206.gif ! בקשר לשרית!!!!!
זה בקשר להצבעות, וזה דחוףףףףף!!!!! יש פה אנשים שממש כנראה לא מבינים את עניין ההצבעות וכמה זה קריטי קריטי לשרית...
בואו תקשיבו רגע.... דבר ראשון: בבקשה בלי התעצלות, להצביע שוב ושוב...תנו מספרים וכתובות של בני משפחה או לא יודעת מה, רק להצביע. ולמה
זה נותן לשרית יותר זמן אויר, ישמיעו אותה יותר, היא תתארח ביותר ספיישלים, הפופולריות שלה תעלה, יעשה המון טוב ! ככה זה עובד ברדיו. בלעדנו שרית לא תצליח. לנו יש את הכוח לעשות אותה פופלארית, אתם לא הייתם רוצים ששרית תצליח ותמשיך להיות מלכה
כמו שהיא? והכל בזכותינו הרי... דבר שני: כרגע שרית ירדה למקום 3 עם "בין כל הבלגן"
כך נמסר לי...וחברים, זה לא בסדר.
מצביעים המון במיוחד לשירי מימון, הראל מויאל, וכן - מאיה בוסקילה. תסבירו לי דבר אחד - למה יש פה מעריצים שמצביעים לבוסקילה
אתם לא נורמלים....אתם מעלים את זמרת הטרקטור הזאת ומורידים את שרית! באמת נו... יש לכם 10 בחירות להצביע. לא להצביע שירי, לא הראל ובטחחחחח לא בוסקילה! (אלא אם כן אתם ממש אוהבים אותה, מה שלאאאאא נראה לי), תהיו חכמים, תצביעו לשירים אחרים, שלא ממש מצליחים. בבקשה בבקשה
ירדנו לאחרונה בהצבעות...מעריצים של מאיה ושירי מפוצצים בהצבעות ואנחנו הדרדרנוווו, אז יאללה יאללה, לעבודה. למען שרית (אם היא חשובה לכם)
זה בקשר להצבעות, וזה דחוףףףףף!!!!! יש פה אנשים שממש כנראה לא מבינים את עניין ההצבעות וכמה זה קריטי קריטי לשרית...