אני לא יכולההה

../images/Emo206.gifאני לא יכולההה

נשברתי חשבתי שאני אהיה חזקה אבל קשה לי להיות לבד....היא פשוט מרחיקה ממני את כולם.......

תראי..

את חייבת לדבר איתה.. זה שתלונני על גבי הפורום זה לא יעזור.. ועוד דבר, את חייבת ללמוד לשרשר.. אל תפתחי סתם הודעה חדשה...
קרן

איך לדבר איתה?

הקטע הוא שהיא מתעלמת ממני....היא כבר לא רוצה לדבר איתי יותר.....ושלט לאט כולם מתרחקים ממני

mirit111

New member
לדעתי...

בס"ד לדעתי את פשוט צריכה למצוא חברות חדשות.. אז היא מרחיקה את כולם אבל עדיין יש אנשים חדשים שתוכלי להתחבר אליהם ואני בטוחה שלא על כולם היא תוכל לכפות לא להתחבר איתך... את חייבת להיות חזקה! בהצלחה

נקווה

נקווה שאני אהיה חזקה...אני לא חושבת שאני צריכה לדבר איתה כי קרה מה שקרה פשוט מפריע לי שהיא לאט לאט מרחיקה את כולם ממני.....

אני אמנם לא יודעת מה קרה

אבל אל תוותרי! אם זו המטרה שלה להרחיק את כולם ממך, תעשי את ההפך. תנסי להתקרב לכולם ותיצרי קשרים חדשים.. תראי לה שאת חזקה מספיק כדי להתמודד עם זה לבד, ואם יש מצבים שבהם היא מנסה להתעמת איתך אל תחששי

לארגנטינה...

מה שקרה הוא שאני והיא מכירות כבר שנה וחצי...בכיתה י הפכנו להיות החברות הכי טובות...אני מכירה אותה מכיתה ט אבל לא ממש דיברנו...בכיתה י כאמור הפכנו לחברות הכי טובות ואז המשכנו לכיתה יא .בכיתה י אפ פעם לא רבנו וגם אם כןן היינו משלימות מהר...כולם היו יודעים שאני איתה והיא איתי ואפ אחד לא יכול היה להפריד אותנו...הגענו לכיתה יא ומפה הכול השתנה...יומיום במשך חצי שנה התחלנו לריב על שטויות אבל זה היה יומיומי אפשר להאשים את הלחצ של כיתה יא אבל הקטע הוא שהיא פתאום ההתחילה להאשים רק אותי כל הזמן רק אני הייתי האשמה גם כשהיא הייתה אשמה לפעמים כל הזמן זה רק אני..טוב חלפו להם שלושה חודשים הריבים קצת פסקו ואז אני רואה שהיא מתחילה להתרחק ממני במשך שבועות שלמים...לא פגעתי בה או משהו לפני זה..פתאום כשאנחנו בביצפר התבטל לנו שיעור אנגלית 5 יחדות והיא ואני היינו פנויות.ואז אמרתי לה אפשר לדבר איתך?היא כמובן הסכימה..לפני זה כל כך ידעתי שקרה משהו רק לא ידעי מה בדיוק....פתאום אני מתחילה לשאוול אותה האם קרה משהו בזמן האחרון ואני אפילו מתנצלת כי חשבתי שדאולי בכל זאת אמרתי איזה משהו פוגע....היא בהתחלה אמרה לי שהיא מתרחקת ממני בגלל הלימודים אבל כמובן שזה היה שקר וכזב....טוב פתאום לאט לאט היא מתחילה להטחי בי אשמה סתם ככה פתאום היא אומרת לי שאני אגואיסטית כל הזמן חושבת רק על עצמי...שאני מלחיצה אותה כל הזמן שאני מכניסה אותה לדיכאון ומה לא רק פגעה ופגעה ואפילו בסוף ובככללל עד היום לא התנצלה...אחר כך המצב נהיה גרוע בהרבה..בהפסקות ובכלל ישבנו אחת ליד השנייה ולא דיברנו מילה..פתאום שוב אני מתחילה לשאול את עצמי מה קרה פה?ואז שוב פעם אני ורק אני לוקחת אותה לשיחה....והיא מתחילה פתאום להתחמק......פתאום אומרת לי כל הזמן באופן תמידי אופ די מור אין לי כוח....בקיצור התחלתי להגיד לה שאולי עדיף שנססייים את החברות הזאת וזהו היא גם כל הזמן הייתה גורמת לי להרגיש רע והיא אפילו לא שמה לב לזה ושלא לדבר על סליחה..בקיצור היא כל הזמן נתנה לי להרגשי אשמה לאט לארט מהעצבים לא התרכזתי בלימודים ושתי מחציות א וב הלכו לי סתם..והבריאות שלי גם קצת נפגעה....ואז התחלתי להגיד עד פה..כל כך היה קשה לי לבוא ולומר לה זהו אני איתך לא מדברת יותר...אוקי חדש לפני הריב הגדוללא יכולתי לבוא אליה כמובן שהיא חיכתה לי והודעתי לה שלפני 19.30אני אהיה אצלה ושלחתי לה אפילו הודעה כי לא יכולתי בסוף להגיע כי דוד שלי נכנס לביהח בקיצור הודעתי לה ויום אחרי היא באה לביצפר ואומרת לי מור אני צריכה אחר כלך להגיד לך משהו בארבע עיניים ואני בראש יודעת כבר מה היא הולכת לומר לי...בקיצור היא אומרת לי שיכולתי להגיד לה היא מתחילה לצעוק עליי וזה ואז היא פשוט קמה והולכת מבלי לשמוע את תגובתי לעניין.בקקיצור כל כך התעצבנתי עליה...אבל אז כשבאתי אליה בהפסקה וביקשתי לדבר איתה זה לא כל כך הלך ואז לא יודעת איך אבל מצאתי את עצמי מתחננת אליה מול כולם בשביל שתסלח לי וכול הילדים בשכבה מסתכלים עליי ולא מבינים מה אני עושה ..אני כולי נהייתי אדומה אבל לבסוף היא סלחה לי כמובן אחרי תכנונים והשפלות....חודש עובר ואז אני אומרת לה בביצפר בשיעור הלפני אחרון שלי שלפי דעתי החברות הזאת הסתיימה לה בדיוק נשאר עוד יעור אחד..אני מטובי מחכה לה שעה ורבע בתקווה לשמוע מילות פרידה משהו כלום..הא באה אליי ביחס מזלזל בהתחלה היא התעלמה ממני ואז אמרה לי :מור מה את רוצה?!אני הבנתי שזהו איתה אני לא הולכת לדבר....בערב היא שולחת לי הודעה ואומרת לי מור שתדעי לך שזה שאנחנו לא חברות יותר לא אומר שאני הולכת להתעלם ממך...אני מתצתקשרת אליה לפלא ואני אומרת לה:מה את עושה ממני צחוק?והיא כמובן לא ידעה מה לומר ואמרה לי מור איך שתירמצי..יום אחרי אני באה לביצפר בידיעה שאולי היא תבוא ותתנצל לא חשבתי שזה באמת יהיה ככה...אני רואה אותה בבוקר וראו איזה פלא אני והיא באמת לא מדברות....ההפסקה מגיעה ואני שומעת אותה אומררת ליתאר החברות אניייייי לא מדברת איתה כלומר ממור לא מדברת איתה זה הפך להיות היא לא מדברת איתי...בערב שלחתי לה הודעה שייבשה אותה...ושבוע עבר כל הזמן ילדים סקרנים לדעת מה באמת קרה שם אבל אפ אחד לא ידע לא לפחות ממני.....ידעתי שראולי לפעמים פגעתי בה אבל היא פגעה בי במשך חצי שנה ואפילו סליחה פעם אחת לא שמעתי...כמובן שבמשך השבוע הזה אני נותרתי לבד לא שזה הפריע לה או משהו אבל אני בתקווה למצוא אנדשים חדגשים ודבר אחד אני אומרת בעיניים עצומות לא משנה מה אני איתה בחייים לא יחזור יותר לדבר....היא כל כך פגעה בי והורידה לי את הביטחון העצמי....יומיים אחרי הריב הזה היא הפנתה לי כל הזמן את הגב ולא הייתה מסוגלת להסתכל עליי....היום היא מסוגלת ככה לשבת בקירבתי ואולי אפילו קצת להסתכל עליי....לא באמת ציפיתי שזה ייגמר אבל כנראה שזה באמת ניגמר וזהו הייום אני מגלה לאט לאט מי באמת חבר שלי ומי סתם רצה אותי למען הלימודים ותאמיני לי שיש הרבה כאלה.....תראי גם אחרי הריב הגדול הזה ביקשתי סליחה אבל לא במטרה לחזורא ולדבר אלא בשביל לא לחוש יותר רגדגשות אשמה...גם כל כך פחשדתי שאני לא אהיה מסוגלת לעמוד בזה אבל הנה היה לי כוח סבל של חצי שנה....

מורוש..

קראתי וזה היה באמת ארוך..
סיפרת לי בעצם כמה ריבים שהיו לך בינה. אמרת שהכל התחיל כאשר היא התחילה להטיח בך אשמות ולהגיד שאת אשמה כל הזמן ושאת לא בסדר וכ'ו. תאמיני לי - רואים שהיא סתם מדברת שטויות. כנראה היא הוציאה את הכעס שלה על משהו עלייך. לא יודעת למה, זה נראה ככה. חבל שלא עצרת אותה אז בזמן ולהגיד לה שתפסיק להטיח בך אשמות כי את לא אשמה בכל מה שהיא חושבת. אולי היא בעצם האשמה העיקרית בבעיות שלה? עכשיו רואים שהמצב מסובך לגמרי, אבל אפשר להבין מכך שהיא לא חברה אמיתית. חבר אמיתי לא סתם רב על כ"כ הרבה שטויות ומאשים הרבה. פשוט העצה הכי טובה - תשכחי ממנה. עכשיו תדאגי לעצמך ותנסי לפתח קשרים חדשים. אמרת שכל הזמן הייתם רק את והיא. אז הגיע הזמן שתהיי עצמאית יותר ותנסי כיוונים חדשים, לא יזיק
אתן יכולות להיות ידידות, כך גם טוב. [במקרה שהיא תרצה להשלים]

לארגניטינה

תודה על העצה אני אקח ואפנים...העיקר עכשיו שאני שמחה....ולגביה היא באמת חברה לא אמיתית....והשקעתי סתם לשווא..העיקר שלמדתי מקשר ככ ארוך ומתמוסבך

sh53

New member
לא להישבר כל כך מהר

ההתחלה היא הכי קשה ויחסית את בהתחלה. יש אנשים שאת יודעת שלא מסתדרים איתה? ששונאים אותה? שהיא לא אוהבת אותם או שהם לא אוהבים אותם?

לצערי אין כאלה

אבל זה ממש לא כפת לי את יודעת למה?כי אם זה אומר שאני אצטרך להיות לבד אז אני אהיה לבד.....כרגע אני נמצאת בתקופת מבחנים מלחיצה..היום שלחתי לה הודעה ובה אטמרתי שאני מתנצלת באם פגעתי בה ואחר כלך גם התקשרתי אליה והיא ניתקה לי את הטלפון בפרצוף אני את שלי עשיתי דייי והותר לא רוצה שנומר שלום אחת לשנייה לא צריך זהוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו.ועוד דבר התכוונתי בשיחה להגיד לה שלא נחזור להיות חברות כמו קודם אבל מה לעשות שהיא לוקחת דברים יותר מדי קשה?אני לא צריכה אנשים עם דיפרסיות ועצבים מי שרוצה שידבר איתי ומי שלא לא..די כולם כבר עלו לי על העצבים וממש אין לי כוח יש לי מלא מבחנים יום אחרי יום אחד מהם בפסיכולוגיה וזה הדבר האחרון שאני צריכה להתעסק בו אני את שלי עשיתי מי שלא רוצה לקבל אותי לא צריךך ודרך אגב לטרוק לבן אדם את הטלפון בפרצוף זה ממש לא נעים היא פשוט אפס ואין לי מילים לתאר אותה עוד ...לא רוצה לשמוע עליה עוד היא נמחקה מהחיים שלי בזה היום .........היא הרסה לי את הבריאות וכולם חושבים שאני הרעה פה שישחבו מה שהם רוצים..אם זה אומר להיות לבד אז אני אהיה לבד אין לי בעיה לזה.אני רק רוצה לעבור בהצלחה את המבחנים שלי והבגריות וזהו ואף אחד לא יצליח לקלקל לי את זה..................................................אני ככ מצטערת על היום שבו הכרתי אותה אני ככ סתומה על זה שחשבתי שהיא בן אדם טוב..פשוט גועל אני צריכה לראות אותה יום יום בביצפר צוחקת ונהנהת זה פשוט מגעיל סליחה סליחה שהבכרתי אותה....אם הייתי מחזירה את הגלגל אחרוה אז הכול היה טוב מי שעושה לי רע הרע יחזור אליו וזהההווווווווו

לא רוצה לשמוע את השם הזה עוד

לא רוצה יותר כלום רק לעבור את המבחנים בשקט זה הכוללללללל..................................................................................פשוט זה נמאס ומעצבן ותודה באמת לכל מי שעזר לי אבל זהו לא צריך עוד עזרה ואני עוזבת את הפורום עד שאני אסיים ללמודשזה משהו עוד חודשיייםםם...תודה חברים עזרתם לי אבל עדיף להיות לבד מאשר עם אלפ צבועים בסוף רק על עצמי אני סומכת זהו מהיום שום דבר שקשור אליה לא יגרום לי לעצבים בא לי ככ להתקשר לאמא שלה ולומר לה איזה ילדה מגעילה יש לה...תיזכרו מה שאני אומרת גם עוד 20 שנה אני לא אסלח לה ....

../images/Emo46.gifדיי אנשים זה לא קורה לי

היא עכשיו אשכרה מנסה להתחנף אליי ואני ממש אבל ממש לא חוזרת לדבר איתה שוב...

אני עצובה..

ולמה.???????????כי היא הצליחה לשבור אותי תרתי משמע........אני ממש לא חזקה ועכשיו כל הגוף שלי חלש ואין לי כוח אפילו ללמוד...כי אני חלשה ואין לי מושג למה יכול להיות שזה המתח.מה שבטוח הוא שהיא הצליחה לשבור אותי...חשבתי שהיא מתחנפת אבל זאת הייתה טעות...........טעות שעלתה לי בכל אופן ביותר.......אין לי מושג מה לעשות אני לבד עכשיו...כל פעם שאני רואה אותה אני לא מסוגלת לעשות כלום.....היא כאילו באיזשהי דרך לקחה לי את כל הכוח...

זאת הייתה הכוונה שלה

שתרגישי ככה!! אל תעצרי פה, לפעמים נופלים ומרגישים שאין כוח לצאת מהבור. אבל תמיד אפשר, אוספים את הכוח וממשיכים קדימה אל תוותרי

למעלה