עוד אחת.. זאת כבר פחות..אבל גם בה אני גאה..!
צ צפונייית New member 5/1/08 #51 ../images/Emo15.gifשאני אסמיק?../images/Emo9.gif או שסתם אתה מנסה לשכנע אותי לסרוג לך כיפה..?
L Looking4CoolName New member 4/1/08 #41 OMG גמאני עשיתי כיפה כזאת, והבאתי אותה לאחיין שלי בחתונה של אחותי [כי עשיתי לעצמי אחת יותר יפה! ] ואז אחיין שלי איבד אותה. בדיוק כזאת, שחור-לבן מסודר בצורה כזאת...
OMG גמאני עשיתי כיפה כזאת, והבאתי אותה לאחיין שלי בחתונה של אחותי [כי עשיתי לעצמי אחת יותר יפה! ] ואז אחיין שלי איבד אותה. בדיוק כזאת, שחור-לבן מסודר בצורה כזאת...
ה השנייה מנצר האחמיות New member 4/1/08 #46 וואי אבי, מקודם קראתי את ההודעה וראיתי שהשמשתמש כחול, אז היה לי ברור שנוית כתבה את זה, כי כיפות.., ואז עכשיו קראיתי את הודעתך ואמרתי לעצמי: "מה, גם האחיין שלו איבד את הכיפה הזאת?!!"
וואי אבי, מקודם קראתי את ההודעה וראיתי שהשמשתמש כחול, אז היה לי ברור שנוית כתבה את זה, כי כיפות.., ואז עכשיו קראיתי את הודעתך ואמרתי לעצמי: "מה, גם האחיין שלו איבד את הכיפה הזאת?!!"
L Looking4CoolName New member 4/1/08 #47 חחח, ../images/Emo6.gif מסתבר שמחוץ לבועת בני-עקיבא יש גם בנים שיודעים לסרוג... שבתשלום!