../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif כבר לא וויזארד! D:
אתמול בסופו של דבר, אחרי כמה שעות טובות של Lmpq, עליתי לרמה 70. לקחתי הפסקה וכשחזרתי נסעתי לאורביס ומשם לEl nath. דיברתי עם Robeira ונסעתי לזקנצ'יק שהפך אותי להיות קוסמת, לפני שנה +-. בכל מקרה, אחר כך הייתי צריכה ללכת למקום הזה עם הקופים, כשהולכים מאליניה להנסיס ולחפש את השיגור שמכניס אותי להילחם נגדו, או נגד הצד המרושע שלו.. אנערף. כשדיברתי עם השיגור (ואגב דאגתי לHaste לפני זה, בקשת הHB נדחתה עקב שהבנאדם שהיה אמור לעזור לי לא היה מחובר
) הוא שיגר אותי ללא רחמים למפה שנראית כמו חלק מהצינוק, אבל הייתה ריקה מפטריות. המשכתי (בזמן שדאגתי לעצור כל הזמן כדי לא להתקע בזקן הזה במפתיע) והבנתי שהמפה ריקה. המשכתי הלאה ועשיתי סיבוב במפה ופתאום ראיתי אותו בצד, אכזרי אבל חלש. נבהלתי ורצתי לטפס על החבל, אבל הבנתי שהוא לא ייפגע בי עד שאני לא אפגע בו. פגעתי בו ואחרי שנייה הוא ניטרל את הקסם שלי, וכמובן שלא ידעתי שצריך להביא את הAll cures אז טיפסתי על החבל כל הזמן שהוא ניטרל אותי (פעמיים או שלוש
) בכל מקרה, התחלתי להלחם נגדו והוא זימן את השורים העצבניים מLmpq (כמובן ששם הם היו יותר חלשים, והם הורידו בסביבות ה500) וכשניסיתי לטפס על החבל הם הורידו אותי כל הזמן עם הברק הזה שלהם.
אחרי 2 דקות +- הזקנצ'יק המזוייף/הכפיל/התאום המרושע נפל, חזרתי לזקנצ'יק המקורי (
), נתתי לו את האבן והוא החליף לי אותה במשהו אחר שהייתי צריכה להחזיר לRobeira מEl nath. והינה מגיע החלק הקשה, לא הייתי בטוחה איזה אבנים לקחת (במקרה את אותם אבנים שהייתי צריכה, היה לי בתיק בכמות שאני צריכה) ומישהו אמר לי שאני צריכה אבנים מסויימות, וקניתי אותם אחרי שבזבזתי לפחות 500K כי אנשים נהנים לסחוט אנשים שזקוקים להם נואשות. בכל מקרה, עשיתי את המסע הקשה אל השעון האכזר ולא הבנתי למה הוא לא לוקח את האבן שהשגתי, ואז מישהו אמר לי שהייתי צריכה אבנים אחרות ולמעשה היה לי אותם, בכל מקרה במזל היה לי שיקויים שמחזירים לעיר הקרובה מLmpq והשתמשתי בהם, והשתמשתי באבנים והפכתי אותם לקריסטל מיוחד (ונדיר אגב) וחזרתי את כל הדרך הארוכה לשעון. השתמשתי בבאסיל, בשאלה הראשונה צדקתי ובשאלה השנייה לא מצאתי תשובה בבאסיל אז פשוט ניחשתי מזכרון. טעיתי, השעון האכזר דרש בהתחלה שאם "אשקר" לו אצטרך להשיג אבן חדשה ולהתחיל מהתחלה. הייתי במצב של עצבים, אף אחד לא הצליח לעזור לי למצוא את האבנים שאני צריכה, ועוד הייתי צריכה לבזבז עוד כסף על האבנים המעצבנות האלה.
בכל מקרה, אחרי שעה של חיפושים בFM, וניסיונות קלושים של אנשים לרמות אותי, איזשהו מישהו ברמה 16 עשה איתי טרייד. לרגע חשבתי לסגור את החלון כי לא היה לי מצב רוח לתת לו כסף, אבל הוא שאל אותי כמה אני צריכה. חשבתי לעצמי שהוא בטח ינסה לרמות אותי, אבל אכן היה לו את זה. בכל מקרה, הוא רצה לתת לי 7 במחיר של 700K שזה המון בשבילהם! הוא ניצל את זה שהייתי צריכה אותם כל כך
אבל לא הייתה לי ברירה, ומי יודע אם הייתי מוצאת במחיר יותר זול, אז קניתי והלכתי שוב את הדרך הארוכה לשעון (שאגב כמעט מתתי מYetiים עצבניים, חומים וגדולים). הפעם החלטתי שלפני שאני עונה על השאלה אני אבדוק בבאסיל ובכל אתר שאפשר למצוא!
וסוף סוף, עניתי על 5 השאלות המעצבנות אחרי חיפושים ארוכים בבאסיל וברחבי האינטרנט. ואז חזרתי לRobeira הנחמדה, והיא הפכה אותי לMage בתיעוד של כמה אנשים חביבים, נתנה לי נקודה אחת להשתמש בסקילים ועוד 5 נקודות לסטאטים. כל זה לקח לי 7 שעות (כולל עליית רמה) עם הפסקות ארוכות באמצע.
אה כן, ותיעדתי את כל המסע הזה בוידיאו שאערוך ואעלה לYoutube.
דרך אגב, הלחימה בזה שהפך אתכם לעבודה ראשונה זה החלק הקל, גם לקוסמים בלי MG. הDMG שלו בדרך כלל לא יעלה על 800-900, מומלץ להשתמש בMG או בHB של ספיירמן. השאלות זה החלק הכי מייאש ומעצבן. אם מישהו קרא את זה הוא מקבל עוגייה דימיונית.
סליחה על המגילה. D: