ה"י- 11.4

Elizab3th

New member
גמני עליתי סוף סוף רמה, 81 ../images/Emo20.gif

ולא, אני לא מתאמנת על הוודוס, לשם אני חוזרת רק כדי להשלים את ה-EXP האחרונים, כי אין לי כח לרדוף אחרי הדובים המתים בלודי, המפה גדולה מדיי

הטיZרית

New member
נו נו נו... קדימה!!!

עוד 3 רמות ואת עוברת אותי!!!! נתקעתי ברמה 84...... קשה להמשיך... אחרי 15 MM ואיזה 20 ZMM בלי דרופים החלטתי ללכת על JR רוגים.... הרגתי 5 דיי בקלות... שום דרופים... היום מההתלהבות הלכתי עוד פעם לרוגים... אחד הרגתי.. והשני כיסח לי ת'צורה בלאג של פחות משניה... קיצר.. פעם היו 30%..... היום הם 15....

Elizab3th

New member
מתאמנת המון, או אצל הדובים המתים או בוודוס

אבל לוודוס צריך המון כוחות נפשיים, כמות ה-KSRS שיש שם רק גדלה מיום ליום, שלשום היתה שם ממש מלחמה ואני עמדתי על שלי ולא ויתרתי, אפילו שבסוף הגיע שחקן ברמה 124, הסברתי לו בדיוק מה היה שם ואמרתי לו שזה ממש לא פייר להשתמש בכח שיש לו ולנצל שחקנים חלשים יותר ממנו, בסוף הוא ויתר והלך, ניצחנו, אבל זה לקח המון כוחות נפשיים, אנרגיות ובעיקר זמן שינה. כי מה היה קורה אם הייתי מתייאשת ופורשת?, הם היו יודעים שמחר ומחרתיים ותמיד הם יכולים לבוא ולעשות KS ויודעים שאני אוותר. האמת, שאני כיום הרבה פחות בוודוס, נמצאת שם רק מתי שהילדים האמריקאים ישנים, כשהישראלים בביה"ס ועוד ועוד.. מה שמקטין את זמן השהות שלי שם. והנה כמה תמונות מה-KS לראיה ול"הנאתכם"..

Elizab3th

New member
שלישית ואחרונה..

ליאת, את מזהה מישהו שם??, הוא הכי אכזב אותי... המשך במסן. הנה, באמצע השחקן ברמה 124 שבסוף הלך, הוא הגיע ממש בסוף כבר, טען שהוא לא מתאמן יותר, מעניין מה הוא עושה במקום...

Elizab3th

New member
ואגב, מי התחיל את כל המלחמה הזאת? המכוער

הזה עם הפנים הכחולות משמאל, הביא את כל הפאקצות מפוצצות הNX, גועל נפש.

TeenageQueen

New member
זה ממש מגניב שאת עולה כל כך מהר../images/Emo47.gif

ולא מוותרת. ואת עוד ברמות גבוהות. את השחקנית הראשית שלי לשעבר העליתי לרמה 33 תוך אולי שלושה חודשים. אתמול פתחתי אחת חדשה והעלתי לרמה 9 והיום לעשר וקיבלתי שיער מכוער אזאני פותחת אחת חדשה שוב. בטח יקח לי עכשיו חצי שנה להביא אותה לרמה 30 לפחות. זה ממש מבאס שיש אנשים שעולים בטיל והם ברמות כל כך גבוהות כשאני ברמה נמוכה ועולה כל כך לאט. T_T

זה לא כאילו היא עולה את זה בקלות,../images/Emo108.gif

ברמות כאלה מקבלים 10-20% לשעה באימונים, תלוי איזה עבודה היא עולה כי היא משקיעה בזה המון איך את עולה רמות בקוסמת המוכה שלך?

TeenageQueen

New member
מוכה?XD../images/Emo47.gif

לא יודעת, אני עולה ממש לאטP: לפעמים עושה PQ פה ושם כי בדרך כלל לא לוקחים אותי ואני סתם מבזבזת זמן יקר. אני עושה משימות ואחרי זה מתאמנת במפלצות שאני יכולה להרוג מהר.

*נמוכה XDDD../images/Emo108.gif

ברמות 10-15 תהרגי הרבה סליימים אחרי זה תעברי לכל מיני פטריות וזה, את אמורה לעלות ממש מהר לי לקח אולי איזה 3 ימים לעלות לרמה 30 עם הקוסם שלי

אם את בקהיני אני יכול לעזור לך XD../images/Emo108.gif

את בטוחה שעשית בילד טוב? גם מבחינת הסטאטים וגם מבחינת הסקילים?

זה לא כזה מהר..

אני מניחה שאת בדמות הראשונה שלך, בדמות הראשונה שלי גם לקח לי איזה חודש להגיע לעבודה שניה, כי לא ידעתי כלום... כשפתחתי את הדמות השניה תוך שבוע מקסימום הייתי עבודה שניה.. כי ידעתי איפה להתאמן והכל.. אם את בווינדיה אני אשמח לאמן אותך ולעזור לך D:

TeenageQueen

New member
תודה לשניכם../images/Emo47.gif

אבל אני במרדיהXD לא עוזרP: תודה רבה בכל מקרה. וכן, הבילד שלי הוא כמו שכתוב בפורום ובעוד אתרים[: וגם הסטאטיםP:

למעלה