ה"י- 11.4

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif ה"י- 11.4 ../images/Emo13.gif

רמה 77, סוף סוף.

deisy

New member
דבל אקספי ל 4 שעות ../images/Emo6.gif

אחת ההברקות של נקסון

Don Nirtin

New member
אין לי NX../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif

לא מוכר כלום במערכת הTRADE הזו

deisy

New member
גם אני לא הצלחתי עוד...

ואגב, אם כבר, מישהוא יודע למה כשאני שמה מחיר, זה מעלה אותו בטוטל? לפני ה SC זה לא היה ככה.. ועוד משהוא, יש לי נשק לרמה 60 אני חושבת, שלא משנה בכמה כסף אני שמה אותו, המערכת מודיעה לי ש"יתכן והחפץ לא ימכר".. מה הבעיה? למה? הוא אפילו בסטטים גבוהים מרגיל!

גם לי יש כל מיני חפצים שזה לא מאפשר לי

לשים אותם בטרייד. לא הבנתי למה. וגם אני לא ממש מצליחה למכור גם משהו במחיר שווה

SimsY

New member
יש דבר בסיסי שאתם לא מבינים

א. יש בעייה מסויימת עם נשקים שנמצאים ביוז כמו כוכבים לזריקה למשל - משום מה זה לא נותן לשים אותם. ב. שיקויים ודברים שמעלים HP או MP אי אפשר למכור בעד NX קאש ג. חפצים יחודיים למשימות כמו נגיד HYPERGLMIPSE שנופל מהפילים האלה או דברים שהם אנטריידבל גם אי אפשר לשים. ד. התחרות שם מטורפת פשוט ! בניגוד לשוק החופשי ששם צריך לעבור בין כל השווקים שזה כמעט לאף אחד אין כוח לעשות כדי לדעת מה המחיר הכי נמוך - כאן פשוט בשתי לחיצות אפשר לדעת מה המחיר הזול ביותר ולכן זה מוריד את המחיר הרבה יותר. ה. נשקים אני לא חושב שכדאי למכור במערכת הזאת - כי התמורה פשוט דפוקה וזה כתוצאה מהתחרות שם אף אחד לא יקנה שום דבר אם יש מישהו שמוכר בזול יותר ו. אין לכם מה למכור ? תמכרו שאריות ! 200 זנבות של סיליון, 200 עורות של נקיס (הנחשים) וכאלה.

deisy

New member
ובכלל, לקנות שם משהוא

צריך לבלות יום שלם לראות מה מוכרים... יש שםפ אנשים ששמים מחירים במליונים! הזוי קלות... עדיין אל הבנתי למה את הנשק אני לא יכולה לשים... הוא אקוייפ לא יוז...

איך אני יודעת איזה X2 EXP לקנות?

איך הולך השעות שם? לא הצלחתי להבין. יש כ"כ הרבה סוגים... בבקשה הסבר

deisy

New member
הורודים - הם ל 4 שעות מהרגע שאת קונה

כל השאר זה שבועי/יומי ויש שם שעות, אבל שימי לב שזה שעות של ארה"ב... הכי אהבתי את ה4 שעות, ככה כשאני יודעת שכשיש לי זמן לחרוש אני קונה...

SimsY

New member
השאלה איך השגת כזאת כפפה ../images/Emo13.gif

אלא אם כן היה לך מזל מטורף עם מגילות של 10%

למעלה