שבת שלום

yosef 30

New member
איריס אני מת עליך ../images/Emo24.gif

החיים הקשים כן, אני יכול להבין אותך
. קצת מזיזה את התחת ואת מתלוננת
יש כאן אנשים שמזיזים לא פחות... אז....ברוכה הבאה לשבט
. נשמע שאת עושה חיים ומבלה כמו שצריך. שמח לשמוע
. אחלה כתבה צירפת ומאוד התרשמתי מחוכמה של השופט - האמת בפשטותה: ""בביטול האיסור, בשונה מזמנים שעברו, מדינת קליפורניה מכירה בזכותו של הפרט למסד קשרי אהבה עם אדם אחר הכוללים את האחריות לדאג זה לזה ולגדל ילדים, ללא קשר לנטייתו המינית. נטייתו המינית של האדם, בדומה לגזעו או למגדרו, איננה מהווה בסיס לפסילת זכויותיו החוקיות", נכתב בהחלטת בית המשפט. " שתהיה לך שבת מופלאה נשמה
יוסף.

איריס, ../images/Emo142.gif

תעשי חיים בטיולים, מתי את מספיקה לעשות את כל זה ? בסוף ה-
יבקש ממך קצת מנוחה...
אבל ככל שהחיים קשים יותר (וזה נשמע שאצלך הם קצת קשים עכשיו...) - בסופו של דבר - זה הכל סיפורים. אז תשמרי את כולם - אני אשמח לשמוע
.

התגעגעתייייייי../images/Emo24.gif

אמרת שלושה ימים ונעלמת
אני שמחה שאתה נהנה (ואולי טיפ טיפה עובד). אני יודעת כמה אתה אוהב את המקום והחברים שיש לך שם. תאכל, תבלה, תטייל. אל תדאג, תקבל כל מתכון שיש לי
נראה לי שסיפורים יש לשנינו אז תתקשר כשתחזור איך שדברים משתנים בחיים, אם מישהו היה אומר לך במרץ שבמאי תהיה בטורקיה לא היית מאמין לו. אוהבת
איריס

חגיגות..למי יש זמן?!

איתיוש הלך אתמול בערב לביג בויז עם הצפע, אפילו EW הראה נוכחות חובה (ומבט קריר משהו..). היתה אחלה מוזיקה, לא צפוף ומעיק כמו בפופ רינג, רק חבל שהאטרקטיבי היחידי שהיה שם וזיכה אותי במבט וחצי היה חבר טוב של הוטרינר... בשעה 08:00 כבר היתה השכמה כי הבעלבית החליט שזאת שעה נפלאה להביא את הפועל מהשטחים שיתקן את הרטיבות בקיר...ב-09:30 הגיעו השכנים החדשים לקחת את המפתח לדירה שלהם..כך שהרבה לא ישנתי. עייף. מאוד.

E W

New member
סוף סופהשבוע....

איזו שבת.... הכל בתחיל ביום שישי, ב 5:30 (!!!) בבוקר, עם השכמה מהאפרוח שלי. וזה אחרי שהוא הלך לישון אחרי 21... שעות השינה של ילדים עובד הפוך כנראה. שישי, יום של סק"ס (סידורים קניות וספונג'ה - למי שלא מכיר): קניות, שכבר המון זמן לא עשיתי, עם אוכל טרי.... ולא כזה שקונים מוכן. וירקות. ואיך עלו המחירים.... אח"כ קירצפתי את הבית ובצהריים הלכנו לאכול בשמש של דיזינגוף. אחרי הצהריים בישלתי, כמיטב המסורת של יום שישי, אבל לא לארוחת ערב. עשיתי לחמניות (מעולות) ועוגת ופל חלבה - עוגת ילדות שאמא הייתה מכינה לי.... הלכנו ליומולדת של בהונות פסיון מהפורום השני, ופגשנו אנשים שכבר המון זמן לא ראינו. לסיום היינו בביג בויז, וחזרנו ב 3 לפנות בוקר... כבר המון זמן שזה לא קרה. איתיוש, למה מבט קריר???? פעם הבאה אני אפול לרגלך ואחבק אותך. זה בסדר? חוץ מזה שגנבת לי את צפע, ואני זה ששכנעתי אותו לבוא... אבל בסדר, הוא נתן לי קצת צומי. מה שיפה זה שאנחנו "רבים" על צפע... מעניין מה הוא היה אומר על זה?... שבת בבוקר, יום יפה, ארוחת בוקר כמיטב המסורת, עם בעלי. חדר כושר. צהריים אצל אמא. שנ""צ ועכשיו הישרדות, או שלא.
שבוע קשה לפנינו... אבל שיהיה שבוע טוב!!!

חיבוק זה קצת אינטימי מידי לא?

ליפול לרגלי בתור התחלה יכול להיות ממש נחמד, ככה שנכיר יותר טוב. צפע היתה קצת בהלם שהכרתי אותו להגיע כל כך מוקדם, אבל תמיד בהתחלה יש את כל שירי בריטני ספירס ושאר בויז בנד, הרחבה יחסית ריקה ואף אחד לא רואה שאני מכיר את כל המילים..

צ פ ע

New member
צפע עייף

"הכל רואים אותך כמות שאתה מתראה להיות, אבל מעטים יודעים מי אתה לאמתך" 'הנסיך' / מקיאבלי.

סרט טורקי ../images/Emo202.gif

שבת שלום לכולם, כולם מלאי חוויות בשבת הזאת...מה קורה באוויר ?
גם אצלי מסתיימת שבת מופלאה - עם חוויות נפלאות מהעיר שחוברה לה יחדיו בשתי יבשות - סטנבול. ביום שבת יצאתי בבוקר לטיול. החבר'ה בעבודה כבר מכירים אותי - כמה אני אוהב לראות טבע ונופים וחופים וצבעים אז המליצו לי לנסוע לעיירת חוף מחוץ לעיר הגדולה - şile, בצד האסייאתי, איפה שממש מתחיל הים השחור. יצאתי מוקדם מהמלון, אחרי שהסבירו לי איך לנסוע (מטרו ואז רכבל ואז סירה ואז מיניבוס ואז אוטובוס
). סירה על הבוספורוס עם השחפים והמסגדים ברקע ב-10:00 בבוקר, כשהיה עוד קצת קריר - זה כמו חמצן טהור לנשמה. ה-
ליטפה בקרניים נעימות. אחרי זה הגעתי לתחנת האוטובוס. כמו תמיד, במדינות מהסוג הזה, לא תמיד מבינים מה קורה ולמה
. הגיע האוטובוס אבל הנהג אמר שצריך לקנות כרטיס בבותקה. אבל...אין בותקה. היום לא עובד
. מה עושים ? צריך לחזור לרציף הסירות, 3 ק'מ חזרה, לקנות כרטיס ואז לחזור את ה-3 ק'מ לתחנה
. טוב - מה שנחמד בטורקיה זה שאם מוצאים את הבן אדם הנכון - הוא כבר ידאג לך. אז מצאתי בחור חביב שאמר לי 'חכה פה'. בבותקה היו גם זוג זקנים (שגם הם מחכים לאותו האוטובוס) ועוד בחור צעיר. אף אחד לא יודע מי/מה/מתי/למה. אחרי 5 דקות הגיע עוד מיניבוס שבו הנהג היה בסדר - הוא הסכים לקבל
. כל המקומות באוטובוס היו תפוסים והזקנים והבחור הצעיר ואני עמדנו בנסיעה של שעה. אף אחד לא קם מהמושב בשבילם
. בינתיים הזקן סיפר לכל מיני אנשים שיש פה בחור מישראל וכל המיניבוס נהנה
.

צליל הציפורים ../images/Emo79.gif

şile התגלתה כמקום מקסים ממש - על הים השחור (ששם הוא כבר כחול) יד עיירה עם מים בצבע טורקיז/כחול/תכלת/ירוק ועוד מגוון
. מהים מזדקרים סלעים גדולים ובתוכם מערות גדולות. בין לבין עפו שחפים וקורמורנים וזה מראה פסטורלי והצלילים היחידים ששומעים הם של שחפים ושאר הציפורים. הסתובבתי בעיירה ואחרי שהלכתי לאיבוד פגשתי אבא מבוגר שהלך עם הבת הצעירה שלו. שאלתי אותו איפה תחנה מרכזית והוא אמר לי - 'בוא אחרי'. רק צריך למצוא אותם
. הוא סיפר לי שהילדה שלו חולה בתסמונת דאון והאמא שלה נמצאת בעיירה במרחק 20 שעות נסיעה באוטובוס, בצד השני של הים השחור. ואני כל הזמן חושב 'כמה הוא מסכן, במדינה ענייה שכזאת עם נטל המיסים האדיר ועוד לגדל ילדה חולת דאון' - אבל אולי זה בכלל לא ככה ?
אחרי זה עליתי לאוטובוס שהתגלה כוואחד מאסף ולקח לו יותר משעתיים להגיע לפאתי איסטנבול. באמצע הדרך עלו גבר ואישה מבוגרים, בידי האישה זר פרחים קטן ומקסים ובידי הגבר פרח ציבעוני בוורוד עז. הגבר התיישב לידי והתחלנו לדבר (כי היה דוכן של יקרות באחת התחנות שעצרנו בה והייתי חייב לדעת איך אומרים 'שום' בטורקית כי שכחתי) והוא סיפר שהוא קפטן בחברת הספנות של איסטנבול...בדיוק בסירה שבה לקחתי בבוקר. איזה יופי. אחרי זה עוד הלכתי לבזאר המיצרי לקנות טחינה ורחת לוקום (בטורקיה הטחינה קצת שונה מבארץ) וככה עבר לו חצי סוף שבוע.

קפה טורקי ../images/Emo120.gif

8 חודשים לא עם חבר טורקי - Tuğrul שמו. השבוע התקשרתי אליו בדיוק כשהוא...
אלי. קרה לכם שלא דיברתם עם מישהו תקופה ארוכה ואז, מלמעלה, שניכם חשבתם אחד על השני ? אז נפגשנו באחת מתחנות הרכבת והלכנו אליו הביתה. בדרך עצרנו לקניות (כמובן גם של SIMIT - הבייגלה הטורקי) ועצרנו בסופרמרקט. 'מאיפה החבר שלך ?' שאלה הקופאית והוא אמר 'מישראל' ואז היא התחילה לשאול שאלות על המלחמה בארץ וכמה חבל שנהרגים אנשים. אחרי זה עלינו אליו הביתה - לדירה שהוא מתגורר בה עם חבר שלו (
וגם עוד
אחת על הקיר שלו שהבאתי לו פעם) ועם שותף. אני תמיד חושב כמה מקסים במדינה מוסלמית שזוג הומואים חי חיים נורמליים. טוב - עדיין לא חיים מושלמים אבל בהחלט נורמליים. הם שלושתם חמודים מאוד וגם היה ביקור של חבר שלהם שהצטרף לארוחת הבוקר שאכלנו ותה (נו - כמובן..
) ששתינו ושתינו ושתינו. אחרי שיחה שזרמה (כולנו השוואנו צרות בריאותיות (
) נפרדנו עד יום רביעי - אז ניפגש בהצגה שהוא משתתף בה בשדרות ISTIKLAL. שבת שלום, וכן ירבו כאלה שבתות.

למעלה