סופשבוע

LadySilkworm

New member
זוהר! ../images/Emo24.gif

1. חזרי לפורום נייטוויש! [כן כן, אני נכנסתי לפורום רק כדי לכתוב את זה]. 2. עברת מיון לUWC?!?! כל הכבוד!! בהצלחה בהמשך :)

SheWillBeLoved

New member
../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: דה האולינג שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המוןהמוןהמון אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: ביוטיפול דיזאסטר של ג'ון משהו דבר טוב שקרה השבוע: עברתי טסט
דבר רע שקרה השבוע: האוטו לא בבית אז אין לי על מה לנהוג בכמה ימים הקרובים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסכן עוברי אורח תמימים בכביש
חחחח סתם, מתה לנהוג כבר, למרות שזה יהיה עם אבא והוא יציק. אה, ולהתגייס, או משהו כזה. אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: ספר השבוע: נער החידות ממומביי
סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
כל כך. תביאי הרבה חולצות

ושמיכה עבה אם יש לך כוח לסחוב. יש כמה בנות אצלנו שהביאו פוך XD היה להן מסורבל וכבד אבל לא קפאו בלילה

SheWillBeLoved

New member
את בבה"ד 7 במקרה?

כי אם כן, שמעתי שאת הטירונות מעבירים בחדרים.. אני כל כך מקווה שזה נכון

Ice Queen 7

New member
הייתי שם עד שבוע שעבר

וזה בחדרים אבל עדיין קפוא. במיוחד אם יהיה לך המזל הרע להיות בחדר שבו אני ישנתי, הדלת לא נסגרת טוב ועוד יותר קר

ilyena

New member
היי לכולם

שיר/י השבוע של ווית'ין: The othet half (of me) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Polarkreis 18 - Allein allein, The Killers - Human
אלבום השבוע: אוספים שונים מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Killers - Human
דבר טוב שקרה השבוע: התחילה "החופשה" דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל (גם כן חופשה - כל יומיים שלושה יש מבחנים והגשות עבודות...) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בחירות? (עלוב הא...) אתר השבוע: ויקיפדיה (אוקיי מודה: אני חנונית
) מאכל השבוע: ערגליות תות עם
ספר השבוע: "מלחמת הסערות" - הספר האחרון בסדרת "הרוחות המשתנות" (כל הסדרה אגב, לא מומלצת... לאיש -_-
) סרט/סדרת השבוע: ניפ טאק ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

למעלה