^^
שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Mu Sieiddi Beales Mun Gottan - Shaman (הגלגול הקודם של Korpiklaani)
דבר טוב שקרה השבוע: עברתי את המיון הראשון לUWC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 ויום חופש ביום שלישי בגלל שחצי שכבה הייתה בחופשת בגרות. D: ומצאתי מסגרת למשקפיים סוף סוף. וגיליתי שחברה מהכיתה אוהבת נייטוויש, ווית'ין וטאריה. D< (אני הכרתי לה את טאריה לבד.) רק שהיא מכירה בערך שיר אחד של כל אחד וצריך לשלוח לה.
דבר רע שקרה השבוע: לימודים בכללי זה לא כיף. וכאבי גב של איזה יומיים בכל פעם שישבתי בלי להישען. (זה כואב שוב עכשיו
)
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה חורפי? שיבטלו את ביה"ס? באפי חדש!!!!!!!!!!!!
אתר השבוע: -
מאכל השבוע: עוגת שיש עם חתיכות שוקולד מריר בפנים. D: וגם פשטידת פזי/מנגולד/עלי סלק.
ספר השבוע: -
סרט/סדרת השבוע: נראה לי שלא ראיתי/אבודים!!!
ציטוט השבוע:
מורה להיסטוריה: רואים אותי, שולפים סנדוויץ'. אני פתרון לאנורקסיה.
נוע: החיים שלי בזבל אז אני צריכה הארכה לעבודה. מורה: זה מה שיוציא את החיים שלך מהזבל? נוע: זה יעלה אותי מהמיץ של הזבל לזבל עצמו.
~מורה בודקת לאן ילדה נעלמה (אחרי שהיא יצאה לשתות)~ מורה: תפסתי אותה אבל היא עם היועצת. ילד: אוּ-אוּ, תפסה אותה עם היועצת...
~המורה לאנגלית מראה לנו תמונות של הילדים שלה~ This is what I leave every day to come look at you guys.
מורה ללשון: אחד הדברים שאני מנסה ללמד אתכם זה לחשוב. נוע: זאת בעיה.
מורה להיסטורה: רציתי להגיד שאתם יורדים מהפסים, אבל אף פעם לא הייתם על הפסים.
~מורה להיסטוריה מעבירה את נוע לשבת בפינה של הפינה, באלכסון (כי לא היה שולחן פנוי)~ נוע: מה אני, יהודיה?
ילד: מאיפה הצוענים באו? ילדה: מצוענְיה.
מורה למתמוות: ההסתברות להוציא תלמיד אקראי מהכיתה שלנו שהציון שלו מעל 80, קרובה ל-0.
מורה להיסטוריה (מוציאה ילדה מהכיתה): נמאס לי. שלום, עכשיו. (כאילו, "שלום עכשיו"
)
נוע: ~מורה~, היא מרביצה לי! מורה: תחזירי לה.
~עילדה לוקחת ספר (בשיעור אנגלית) מילד אחר כי אין לה~ מורה: Parasite.
תמונת השבוע: http://icanhascheezburger.files.wor...y-pictures-this-baby-panda-bids-you-hello.jpg |מצייצת|
|מתה| *-*
הודגש באמצעות מדגישומטיק