סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo205.gifסופשבוע../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב

yael627

New member
אפשר לישון יותר מחמש שעות!!

אחח שבוע מתיש... שיר/י השבוע של ווית'ין: Overcome TTBTR OSH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica - Linger Nightwish- Gethsemane After Forever - De-Energized After Forever - Monolith Of Doubt אלבום השבוע: After forever- After forever מה את/ה שומע/ת עכשיו: מאוחר מדיי...
דבר טוב שקרה השבוע: יש לי את Oceanborn :)) דבר רע שקרה השבוע: גנבו לי את הפלאפון
אנשים הם חארות... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום חופש! אתר השבוע: -- מאכל השבוע: הספגטי של אמא
ספר השבוע: "רוצח מלכותי" סרט/סדרת השבוע: סדרה: מחשבות פליליות ודם אמיתי... ונמלטים
סרט: מטריקס... ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע:

Gilado 69

New member
../images/Emo188.gifסופסוף סופשבוע!../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:world of make beileve שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Ghost Love Score אלבום השבוע: הרבה שהם לא DPP של נייטויש D: מה את/ה שומע/ת עכשיו: אחותי שוטפת כלים, מענג [: דבר טוב שקרה השבוע:עם כמה שזה מעפן, זכינו! דבר רע שקרה השבוע:זה עדיין היה מעייף ומעפן חחח..XD משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לראות אותה!
אתר השבוע:אני מניח שחוץ מלבדוק אימיילים לא היתי השבוע באינטרנט בכלל אז אמממ.. וואלה? מאכל השבוע: שקשוקה לארוחת שישי? קצת מטריד, אבל בנזונה! ספר השבוע: ט'חחחחחח...D: סרט/סדרת השבוע: אני חוזר הביתה בשעות ממש מאוחרות, והדבר היחיד שאפשר לראות עד שאתה נרדם משעמום, זה תשדירי תעמולה לבחירות, מרתק!
ציטוט השבוע: "תמיד ידעתי שניזכר ברגעים שבכינו, ונצחק. אבל אף פעם לא חשבתי שניזכר ברגעים שצחקנו, ונבכה." כל כך נכון ועצוב, מתוך השמינסיטים שלנו =[ תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
אחרי לחץ מטורף בלימודים, הינה אני שוב כאןD:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Restless שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כמה של porcupine tree אלבום השבוע: אלבום של Emerson String Quartet שמנגנים רבעית כלי קשת של ravel ו- debussy. מומלץ! מה את/ה שומע/ת עכשיו: את אמא שלי שומעת את השיר "האומנם" מהסלוןXD דבר טוב שקרה השבוע: יום חמישי - 3 דיסקים חדשים + מקס ברנר! דבר רע שקרה השבוע: בגרות במתמטיקה, העיקר עבר+_+ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח במבחן באנגלית?XD אתר השבוע: לא היה זמן למחשב כ"כ, אבל אם מתעקשים אז אתר הרדיו של "קול המוסיקה" מאכל השבוע: שוקולד מקס ברנר! 3: ספר השבוע: מתמטיקה מיקוד 005 סרט/סדרת השבוע: סרט - כשהנערים שרים *.* ציטוט השבוע: המורה: "טוב, זה הכל כרגע, זה מאוד מאוד חשוב לזכור!" תלמידה:"במה זה בדיוק יעזור לנו?" המורה:"בחיים זה ממש לא הולך לעזור לכם, אבל להצליח בבגרות השנה מאוד"
תמונת השבוע: -

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifעוד שבועע :OO

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא משהו מיוחד מה את/ה שומע/ת עכשיו:בון ג'ובי- אטס מיי לייף דבר טוב שקרה השבוע:שקרה החודש,כי לא הייתי פה פול זמן. עשיתי ניתוח אף שבוע שעבר ויצא ממש יפה
נולדו לי שני בני דודים סופסוף, סיימתי את הקורס, ושבוע הבא אני מתגייסת :O עשיתי פוני. דבר רע שקרה השבוע:דודה שלי הייתה בטיפול נמרץ אחרי הלידה, אבל היא בסדר טפו טפו טפו. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לבלות!!! בפעם האחרונה בתור אזרחית
אתר השבוע: DA מאכל השבוע: אוכל של בית. ספר השבוע: "אנשי הקש", שאני לא מצליחה לסיים משום מה. סרט/סדרת השבוע:חברים
שבוע טוב תודה, גם לך P:

Ice Queen 7

New member
לא התגייסת כבר? ../images/Emo12.gif

או שאני מתבלבלת עם מישהי אחרת פה

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifהייתי בקד"צ, את לא מתבלבלת../images/Emo6.gif

סיימתי אותו לפני שבועיים ועוד מעט מגיע השלב האמיתי XD

Endogenisis

New member
חרא בריבוע.

שיר/י השבוע של ווית'ין: ADM שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא יודע אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: משהו של דרים תיאטר דבר טוב שקרה השבוע: קניתי אמפי חדש דבר רע שקרה השבוע: תעודות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מוות >_> אתר השבוע: אתר הסקס של הפטריה המשועבדת מאכל השבוע: אין ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

Ice Queen 7

New member
../images/Emo191.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Draconian - The Amaranth אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי טירונות, הייתי בתחרות להקות שחברה השתתפה בה והם היו ממש טובים D: והיחידים שהשירים שלהם לא היו מורכבים מצרחות
דבר רע שקרה השבוע: היתה הופעה קטנה של דרקוניאן במן חדר חזרות פתוח ומישהי מהטירונות הציעה להכניס אותי, אבל בסוף לא הלכתי
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שבוע של שינה בבית
(המתנה לקורס)(אבל צריך לנסוע כל יום לרמת גן >_>) אתר השבוע: מאכל השבוע: קציצות סבתא ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

עונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: madonna- ray of light, frozen. אני יודע אני יודע. אבל לא יעזור, אלה שירים טובים
אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY ממליץ בחום להיכנס ולראות! דבר טוב שקרה השבוע: יום הולדת במתחם VIP בסינמה סיטי דבר רע שקרה השבוע: לא קרה! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה מגניב
אתר השבוע: פייסבוק, כרגיל
מאכל השבוע: פיצה. ספר השבוע: מי הזיז את הגבינה שלי סרט/סדרת השבוע: אבודים, הישרדות (נו מה לעשות
), יס מן
שבוע נעים לכולם

^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Mu Sieiddi Beales Mun Gottan - Shaman (הגלגול הקודם של Korpiklaani) דבר טוב שקרה השבוע: עברתי את המיון הראשון לUWC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 ויום חופש ביום שלישי בגלל שחצי שכבה הייתה בחופשת בגרות. D: ומצאתי מסגרת למשקפיים סוף סוף. וגיליתי שחברה מהכיתה אוהבת נייטוויש, ווית'ין וטאריה. D< (אני הכרתי לה את טאריה לבד.) רק שהיא מכירה בערך שיר אחד של כל אחד וצריך לשלוח לה. דבר רע שקרה השבוע: לימודים בכללי זה לא כיף. וכאבי גב של איזה יומיים בכל פעם שישבתי בלי להישען. (זה כואב שוב עכשיו
) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה חורפי? שיבטלו את ביה"ס? באפי חדש!!!!!!!!!!!! אתר השבוע: - מאכל השבוע: עוגת שיש עם חתיכות שוקולד מריר בפנים. D: וגם פשטידת פזי/מנגולד/עלי סלק. ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: נראה לי שלא ראיתי/אבודים!!! ציטוט השבוע:
מורה להיסטוריה: רואים אותי, שולפים סנדוויץ'. אני פתרון לאנורקסיה.
נוע: החיים שלי בזבל אז אני צריכה הארכה לעבודה. מורה: זה מה שיוציא את החיים שלך מהזבל? נוע: זה יעלה אותי מהמיץ של הזבל לזבל עצמו.
~מורה בודקת לאן ילדה נעלמה (אחרי שהיא יצאה לשתות)~ מורה: תפסתי אותה אבל היא עם היועצת. ילד: אוּ-אוּ, תפסה אותה עם היועצת...
~המורה לאנגלית מראה לנו תמונות של הילדים שלה~ This is what I leave every day to come look at you guys.
מורה ללשון: אחד הדברים שאני מנסה ללמד אתכם זה לחשוב. נוע: זאת בעיה.
מורה להיסטורה: רציתי להגיד שאתם יורדים מהפסים, אבל אף פעם לא הייתם על הפסים.
~מורה להיסטוריה מעבירה את נוע לשבת בפינה של הפינה, באלכסון (כי לא היה שולחן פנוי)~ נוע: מה אני, יהודיה?
ילד: מאיפה הצוענים באו? ילדה: מצוענְיה.
מורה למתמוות: ההסתברות להוציא תלמיד אקראי מהכיתה שלנו שהציון שלו מעל 80, קרובה ל-0.
מורה להיסטוריה (מוציאה ילדה מהכיתה): נמאס לי. שלום, עכשיו. (כאילו, "שלום עכשיו"
)
נוע: ~מורה~, היא מרביצה לי! מורה: תחזירי לה.
~עילדה לוקחת ספר (בשיעור אנגלית) מילד אחר כי אין לה~ מורה: Parasite. תמונת השבוע: http://icanhascheezburger.files.wor...y-pictures-this-baby-panda-bids-you-hello.jpg |מצייצת|
|מתה| *-* הודגש באמצעות מדגישומטיק

שכחתי להעתיק חלק מהציטוטים! :0

ועוד דברים טובים: ביום חמישי היה ביטול של שעתיים בבוקר. *_* ויש כבר איזה שעתיים-שלוש ככה גשם-ברקים-רעמים וזה כיף.
הציטוטים ששכחתי:
Coral, the Lord of all Evil אומר/ת (23:39): אני גם לא יודעת צרפתית בכלל Coral, the Lord of all Evil אומר/ת (23:39): מה זה צרפתית? זה סוג של אוכל? Coral, the Lord of all Evil אומר/ת (23:39): כמו פתית... Coral, the Lord of all Evil אומר/ת (23:39): עם גבינה לבנה..
אדמה: אוי, אני על הרצפה!
מורע ('.') אומר/ת (23:50): משקפיים?! מורע ('.') אומר/ת (23:50): מה קורה לך?! (זוֹעָרִית) עברתי! אומר/ת (23:50): מה? מורע ('.') אומר/ת (23:50): את עוברת התמורעות (אחרי שהיא גילתה שאני recently צמחונית וצריכה משקפיים)

yael627

New member
בהצלחה!!

זה נשמע ממש קשה אז שיהיה לך המון בהצלחה

למעלה