NEWS

MaNcHi 135

New member
../images/Emo204.gifNEWS../images/Emo204.gif

לא, לא הלהקה. למרות שלא יזיק לנו שירשור חם עליהם. אז יאללה חדשות
(צריך אייקון של חיים יבין
)

MaNcHi 135

New member
../images/Emo68.gifאנג'לינה ג'ולי 2 או סתם פוזה?../images/Emo68.gif

השחקנית Chae Rim אימצה ילד סיני קטן (בלי כינור גדול), בן 6, שאיבד את הוריו לא מזמן. והיא טסה לסין כדי לטפל בו קצת ולהראות לו חמימות אמהית שאותה לא קיבל כבר זמן מה.. אז מה היא עשה? ניקתה רצפות, בישלה לילד אוכל קוריאני, ושיחקה איתו קצת. שלא תטעו היא לא לקחה אותו איתה הבייתה וכאלה, הוא נשאר שם בבית יתומים והיא חזרה לביתה. אז איפה האימוץ פה בדיוק? כל המעשה צדקה ונדיבות הזאת נעשו במסגרת תוכנית, יענטו בכל מקרה התכוונתי לעשות את זה אבל אם בא לכם לצלם אז סבבה...(כן, בטח..) וכמו שאחרים אמרו, נקווה שהיא תתמיד ותמצא את הזמן לטפל בילד כמו בתוכנית ולא תנטוש אותו כי לא יהיו מצלמות באיזור.

MaNcHi 135

New member
../images/Emo68.gifמכינה לו אוכל

יענטו מסדרת את האוכל שקנתה...

MaNcHi 135

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

מאכילה את הילדים הקטנים
יענטו, בולסת להם את האוכל

MaNcHi 135

New member
../images/Emo12.gifטעות או חוצפה?../images/Emo12.gif

השחקנית Han Ye Seul ששיחקה בטזה, הגיעה לטקס פרסי הסרטים של קוריאה הנערך ב4 לדצמבר. היא הייתה מועמדת ל"שחקנית החדשה הטובה ביותר" ולא זכתה. (סאו וו זכתה). השחקנית עשתה טעות חמורה ועזבה את הטקס ישר אחרי ההודעה המרה. מעריצים, עיתונאים ואפילו מפורסמים חשבו שה"צעירה"
הזאת עזבה כמחאה לזה שהיא לא זכתה, מאחר והייתה בטוחה שהיא לוקחת את זה. אחרי כל הרעש שעשו היא התנצלה וכתבה לעיתונות שהיא מתנצלת ובגלל הלוח זמנים הצפוף שלה אין לה זמן לנוח, ולא היה לה כוח לראיונות אחרי הטקס אז היא החליטה לעזוב מוקדם והיום בדיעבד היא מודעת לעובדה שזו הייתה טעות והיא מקווה שהשחקנית שזכתה לא חושבת שהיא עשתה זאת בכוונה והיא מאחלת לה מזל טוב על הזכייה. קיצור, במילותיו של הרב חנוכה "כנסי כנסי, עשית את הפאדיחה.."

MaNcHi 135

New member
../images/Emo202.gifצילומים בחוץ../images/Emo202.gif

לסדרה החדשה של SBS שצריכה לעלות לשידור ב10 לדצמבר, STAR'S LOVER צולמה סצינה באיזה קניון. בסצינה השחקנית שם הולכת לאיזה הצגת בכורה של סרט אז הם גרמו למקום להיראות כמו מקום כזה. השחקנים של הסדרה הם: Choi Ji Woo ו- Yoo Ji Tae

MaNcHi 135

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

עכשיו אם אתם כבר בקניון, עם חנויות בגדים וכאלה, לא יכלתם למצוא לה שמלה שלא תבוא בשני חלקים (מחוך וחצאית) כי זה ממש לא מחמיא לה. ולמה שמלה לבנה עם נצנצים כסופים??!!! היא ניראת כמו אום קולתום ביום חתונתה!

MaNcHi 135

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

צאי מהסרט... את לא באמת בפרימיירה...

MaNcHi 135

New member
../images/Emo129.gifגזירת מוות../images/Emo129.gif

אתם זוכרים שסיפרתי לכם על השחקן Park Shin Yang שנסחף קצת באוקיינוס (הוא לא באמת נסחף באוקיינוס) ותבע איזו חברה בתעשיית הסרטים על כך שהוא לא קיבל מספיק כסף כמו שמגיע לו על הארכת פרקים בתוכנית Money’s Warfare. אגודת הפקת הדרמות או משהו כזה אסרה על הבחור לשחק יותר בדרמות בטלוויזה בתשובה לתביעה. האגודה שיחררה עוד פרטים בהם היא טוענת שהעונש בא כי השחקן הגזים ועל כך נסחף, ודורש יותר מידי כסף (700 מיליון וון.. חי בסרט). ואלו הם סכמוים אבסורדים מאחר והאגודה עצמה מקבלת פחות מהשידור. מה גם שהוא לא ממש טורח להגיע לכל הצילומים אלא שולח את הכפיל שלו או משהו כזה. ועוד ברוב חוצפתו הוא דורש תשלום נוסף לכפיל שבכלל לא צריך אותו שם. כל המקרה הזה העכיר את האווירה בתעשיית המשחק והשחקנים שעובדים עם הבחור גם מתמרמרים על על כך. האגודה בנוסף לכך שאסרו עליו לשחק בדרמות יותר, ביקשה מכל ערוצי הטלוויזיה שלא יעבדו יותר עם חברת ההפקה שלו Victory Production בעיקרון הם עשו את זה כדי להפחיד את שאר השחקנים שלא יבואו להם ביציאות באין כניסה גם הם.
בקיצור עשו עליו כזה חרם... הרסו לו את הקריירה... ואני אומרת, חמוד, Wellcome To The Club! מחלקים דוגמיות ופרסים ביציאה.

leona112

New member
מסכן השחקן ,למרות שאני לא מכירה אותו

והגזמה שהוא ביקש 700 מיליון וון , אפשר לדעת כמה זה בדולר או בשקלים .

MaNcHi 135

New member
זה בערך 2 מיליון ש"ח

בגלל כל הבלגן הוואן ירד המון בזמן האחרון לעומת השקל...

MaNcHi 135

New member
נראה לי שכן..

אבל לכי תדעי כי יכול להיות שאצלינו נגיד שווה 1 ש"ח אצליהם שווה 360 וואן ואז זה שווה ערך... כי שקל באמת שווה 360 וואן.... עדיין לא הייתי שם... אז אני לא ממש יודעת... אליס הייתה שם... תשאלי אותה או בפורום קוריאה.

MaNcHi 135

New member
../images/Emo125.gifהזמרת שהפכה לשחקנית../images/Emo44.gif

Nam Gyu Ri חברת הלהקה SeeYa עוברת אחרי סרט האימה שעשתה Death Bell לדרמה חדשה שתחליף את East of Eden ניקראת Love You המבוססת על איזה אינטרנט קומיק שיצר הרבה אהדה אז. חמודה, מלכה יש רק אחת, והיא באה עם סונג ואז יו לפני הרי
וזהו להיום

MaNcHi 135

New member
../images/Emo194.gif שרשור יפן על הכוונת ../images/Emo194.gif

בפורום סדרות אסייתיות. סדרות חדשות שראיתם, חדשות מעולם הבידור או סתם דברים מעניינים לשם.

MaNcHi 135

New member
../images/Emo99.gif FIN.K.L חוזרת? ../images/Emo99.gif

*מתה*
הלקה של המלכה (סונג יו-רי) מתאחדת חד פעמית להופעה בלתי נשכחת לקונצרט המדובר ביותר של לי היו-רי. לי היו-רי פנתה לחברותיה ללהקה לשעבר שיבואו לשיר איתה בקונצרט שלה. 3 הבנות, הסכימו בשמחה וכרגע הם עובדים על זה. בקוריאה ההתלהבות בשחקים. מבחינתי לראות את ה-
שרה שוב! *מתה* , בא לי לטוס לשם לראות את ההופעה רק בשביל זה!!! ההופעה תהיה ב20-21 לדצמבר. יאללה יוטיוב! שיהיו יעילים אנשים שם!

למעלה