MAOU פרק 1

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifMAOU פרק 1 ../images/Emo11.gif

שימו
,אני לא תרגמתי את הסדרה.חברה שלי תרגמה,אני עשיתי עריכה לכתוביות ותיקנתי כל מני דברים פה ושם. שימו
2 - אני שונאת לתרגם שירים
ב4 ביולי,2008 הסדרה עלתה לאוויר ביפן בערוץ TBS והצליחה לקבל רייטינג כולל של 11.4.זהו רמיקס של סדרה The devil הקוריאנית שעלתה שנה לפני בקוריאה. בתפקידים הראשיים: איקוטה טומה [האנה קימי,משפט המכשפה,האני אנד קלובר] ואונו סאטושי [מלהקת ARASHI]. העלילה- נארוסה [אונו סאטושי] מוכר בעיתונות כ"עורך דין מלאך" שמגן על החלשים בבית המשפט מבלי לקבל תשלום,ומנצח בכל משפט שבו לוקח חלק אפילו אם המקרה נראה אבוד מראש.הוא מקבל אלפי תודות מכל האנשים,מדברים עליו בתקשורת אבל אף אחד לא יודע כי ה'המלאך' עומד מאחורי סדרת רציחות.המטרה שלו,היא נקמה בנאוטו סאריזאווה[איקוטה טומה] שרצח את אחיו הקטן.נאוטו חיי מבלי להיזכר במקרה הרצח עד שהוא מקבל קלף טארו,שאותו מקבלים כל האנשים שהולכים למות. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?או במקרה שלנו,מדוע ולמה כדי לראות את זה נתחיל מזה שזה טומה,שעשה תפקיד שונה לגמרי ממה שראינו עד עכשיו [שימו
3 כי הסדרה הזאת יצאה לפני משפט המכשפה],והפעם הוא לא משחק את הבן אדם התמים והטוב והמצחיק. סיבה שנייה,היא כי הבמאי הזה פשוט גאון. וסיבה שלישית,בעיקר לאוהבי ARASHI היא אונו בתפקיד ראשי.אישית,הפרצוף החמוץ שלו במשך 11 פרקים די חירפן אותי אבל עכשיו כשראיתי את הכמה הפרקים בגלל עריכת כתוביות אני חייבת לציין שהוא עשה עבודה נהדרת. אז איפה רואים?
כתוביות בd-addict. http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic.php?p=1210539#1210539
ויאו&יוטיוב: הפרק יעלה לשני האתרים בסופ"ש הבא
. עד כאן, ויקה תרגומים [ועריכות] בע"מ.

Mondsee

New member
איזה הפתעה

תודה ! שמעתי כל כך הרבה על הסדרה הזאת. אני מתה לראות את המשחק של אונו כי בדבר היחיד שראיתי אותו, Kiiroi Namida ,לא התרשמתי יותר מידי ובכלל לא אהבתי את הסרט, אבל התמדתי כי אני מוכנה לראות כל דבר שנינו משחק בו גם אם הוא משעמם עד דמעות (טוב לא לגמרי, לא הצלחתי לגמור את סטנד אפ). אני אחכה בסבלנות לשבוע הבא כדי לראות ביו טיוב.

shoval 172

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifברוך ה' החפירות שלי הצליחו!!

ויקוש אריגטו לך!!!
איי אני טובה בלשכנע אנשים....*מתגאה,*
תודה ויקה, אני מחכה, אבל תקחי את הזמן,

asia84

New member
../images/Emo140.gifwow-גדול

תודה רבה על תירגום בידיוק היא הייתה אצלי במעודפים ובמיוחד בגלל טומה ואת די צודקת חייבים לראות את משחק שלו שם תודה לחברה שלך על ההשקע בתרגום בטוח מעולה כמוך ולך ויקוש' על עריכה לכתוביות
אז יש למה לצפות לסופ"ש הזה יאוו יש עוד משפט מכשפה פרק 10 המותח מכולם

למעלה