תודה.מנצלשת לצורך LOVE SONG 2008 דרמה בת כשעה
מקווה שזה בסדר שניצל"שתי עלייך
הקישור הוא לחלק הראשון מתוך 6, אבל תיראו את האחרים שם בצד
LOVE SONG 2008 מצטערת מראש על האיכות, אני כמעט בטוחה שהיו לי את הקבצים פעם באיכות טובה, אבל מאחר וויתרתי על מציאת תרגום באנגלית (וחיפשתי, המון) הקבצים נשמרו במקום עלום ככל הנראה באחד מהדיסקים הקשיחים הניידים שלי (בין יתר חבריהם האסיאתיים). בקיצור..מצאתי תרגום באנגלית
ותירגמתי לעברית
על הדרמה הקצרה: משחקים בה 3 קליברים...הכי חשוב
פארק יונג הא
השני
סונג סונג הון והצלע הנשית, ה
שלי ...לי יון הי. הגעתי לדרמונת הזאת בעקבות לי יון הי, אבל במהלך המון צפיות, בלי תרגום (מלבד יפני, ואין לי מושג ביפנית) התאהבתי (ממש כאן) בפארק יונג הא (כלומר PYH) ובסונג סונג הון גם (יש לו פה סצינות בלי חולצה
). אז בקוריאה זה יצא בתור 4 קליפים ל-4 שירים FT ISLAND-הדמעות זורמות, סופרנובה-סופרסטאר וSG WANNABE-מתגעגע..ועוד איזשהו שיר. ביפן מצד שני, זה יצא בתור DVD וזה מה שתירגמתי (מחולק ל-6 חלקים) הסיפור: 3 ילדים שהיו יחד במה שנראה כבית יתומים..האחד מופרד מהשניים האחרים. סונג הון שמופרד הופך למתאגרף ו"חייל" בארגון פשע, יונג הא הופך לשוטר (קשוח) ו-יון הי הופכת למורה..במה שנראה כמו בית היתומים שהם גדלו בו....ואז הם נפגשים מחדש. עכשיו, בנוגע אליי ואל הדרמה הקצרה הזאת...אז כמו שאמרתי, כאן "הכרתי" את יקירי PYH..וזה היה בזכות לי יון הי (שהתחלתי לאהוב בONE FINE DAY, למי שלא זוכר) אבל הכרתי לא רק אותם (ואת סונג סונג הון
..ודרך אגב, זה צולם לפני EAST OF EDEN שם שוב התאחדו להם סונג סונג הון ולי יון הי). בדמונת הזאת הכרתי גם שני להקות מדהימות (ושיר ממכר אחד)- כאן הכרתי לראשונה את FT ISLAND, השיר המדהים, הקול היפה (מי ידע אז שמדובר בקטינים...ההלם), כאן גם הכרתי את SG WANNABE כמובן..ולגבי השיר הממכר- מדובר על סופרסטאר של סופרנובה. אז צירפתי תמונה להתרשמות מעודף הטסטוסטורון...ולהתרשמות מהבחורים בגופיה/בלי. אזהרה אחת קטנה...הסוף עצוב תהנו