גמני לא הבנתי פיפס... איזה מסובך!!!~~
M Mokona Modoki New member 9/6/09 #44 ../images/Emo204.gifעבודה טובה ../images/Emo2.gif וגם תירגום טוב [ואני רוצה את הגיטרה הלבנה >:]
D dayana3 New member 9/6/09 #46 Thunder../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif עשית אחלה עבודה נראה לי שאת מוכנה
N NewNJ New member 10/6/09 #52 איזה מוכנה..מאז אתמול אני נלחמת עם האבי-רקומפ כדי לחבר בין עוד וידאו לכתוביות והרקומפ מנצח וכל פעם יש הודעת failed
איזה מוכנה..מאז אתמול אני נלחמת עם האבי-רקומפ כדי לחבר בין עוד וידאו לכתוביות והרקומפ מנצח וכל פעם יש הודעת failed
M Mokona Modoki New member 10/6/09 #55 ../images/Emo204.gifבגלל זה,זה לא שומר לך אין SRT,השם של SRT זה SubRip
N NewNJ New member 10/6/09 #58 ../images/Emo51.gifעבד ../images/Emo9.gif קליפ מתורגם מספר 2 מצורף../images/Emo26.gif עד אשר תשובי FT Island- Until You Return
../images/Emo51.gifעבד ../images/Emo9.gif קליפ מתורגם מספר 2 מצורף../images/Emo26.gif עד אשר תשובי FT Island- Until You Return
A asia84 New member 9/6/09 #47 דקלה אהבתי יצא לך מעולה תמשיכי ככה התרגום שלך יצא מעולה האהבתי איזה כיף לשמוע שירים מתורגמים ומבינים מה הם שירים תודהה נראה לי שתסתדרי עם תוכנת תרגום
דקלה אהבתי יצא לך מעולה תמשיכי ככה התרגום שלך יצא מעולה האהבתי איזה כיף לשמוע שירים מתורגמים ומבינים מה הם שירים תודהה נראה לי שתסתדרי עם תוכנת תרגום
M Mokona Modoki New member 9/6/09 #45 ../images/Emo204.gifהמ~ אם אנחנו נתחיל לתרגם~ מישהו חשב על דרמה שכדי להתחיל איתה?
N nurit224 New member 10/6/09 #48 שאלה טובה ../images/Emo3.gif אני תאמת כבר התחלתי פרויקט אחד....אבל אם יש למישהו רעיון לדרמה מעניינת ושווה...אני מוכנה אולי דרמה יפנית הייתי רוצה לנסות
שאלה טובה ../images/Emo3.gif אני תאמת כבר התחלתי פרויקט אחד....אבל אם יש למישהו רעיון לדרמה מעניינת ושווה...אני מוכנה אולי דרמה יפנית הייתי רוצה לנסות
V Verona80 New member 10/6/09 #49 רעיון../images/Emo70.gif ../images/Emo62.gif שכל אחד יציע איזו דרמה, נעשה הצבעה ודרמה שמקבלת יותר קולות - תזכה לתרגום! מה אתם אומרים?
רעיון../images/Emo70.gif ../images/Emo62.gif שכל אחד יציע איזו דרמה, נעשה הצבעה ודרמה שמקבלת יותר קולות - תזכה לתרגום! מה אתם אומרים?
M Mokona Modoki New member 10/6/09 #50 ../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif אני רק ממליצה לקחת דרמה שכבר סיימה לצאת ^^" טוב אני הולכת לתרגם את Majo Saiban אחרת אני לא אסיים עם הפרק הזה בחיים
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif אני רק ממליצה לקחת דרמה שכבר סיימה לצאת ^^" טוב אני הולכת לתרגם את Majo Saiban אחרת אני לא אסיים עם הפרק הזה בחיים
A asia84 New member 10/6/09 #51 ../images/Emo45.gif נשמע רעיון מעולה ומי שעולה לקום שני נעשה אותו אחריו ?
D dayana3 New member 10/6/09 #57 ../images/Emo45.gif גמאני בעד אני אפילו מתנדבת לטפל בעניין אז.. נתחיל ממחר