Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

טוף~ אז לאחר שהוחלט כי כדי להקים קבוצת תרגום פורומית ניגש לעניין חשוב יותר. איזו דרמה מתרגמים
? הצעות לשרשור הזה בבקשה
. אגב,אני שוב פעם אומרת: עדיף לקחת דרמה שסיימה לצאת כבר ויש לה תרגום מלא
,אבל זה כמובן לא חובה (:) [אה ועשו טובה,תכתבו את שם הדרמה+תמונה+תקציר קצר או סתם הפנייה איפה אפשר לקרוא על הדרמה :)] [אה,אני שורצת בתפוז לפני שאני מתגייסת >: מה אני הולכת לעשות שבוע שלם בלי מחשב?!
]

7han

New member
אוקי ממליצה לדרמה

עם השחקן של המלך סאן לדרמה קוראים LOVERS אני מויספה ויקי וקליפ אחת הסדרות הכי יפה ורומנטית שראיתי חובה

../images/Emo127.gif לא ראיתי עדיין ומאד רוצה

לראות. כיתוביות יעזרו כאן מאד. מחכה לשימוע

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifסטגדיש~

שם:Mei-chan no Shitsuji ובעברית:משרת של מאי צ'אן 10 פרקים :) הרבה בנים יפים
וזה מבוסס על מנגה,ככה שהכל לא הגיוני בגרוש אבל עדיין
הירו
ואני מתרגמת את זה ללא קשר
כבר התחלתי עם תרגום פרק 1,אבל אני אשמח לעזרה ^^

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifשכן :)

בהתחלה הייתי בטוחה שהירו זה בעצם ג'ון אחר כך גיליתי שלא :) ואחר כך כשהתחלתי לראות יותר סדרות ראיתי את ההבדל

7han

New member
מממממ בטח שיש הבדלים

אחרי ים שעות של גן והירו כבר מבדלים דרך הגב דרמה מעולה

dayana3

New member
הקדמת אותי../images/Emo6.gif

תכננתי לפתוח הבוקר שרשור בחירות
.. אבל מה לעשות שחזרתי אתמול גמורה וקמתי מאוחר
אז ככה, הדרמה שאני מציעה לתרגום היא Resurrection.. כבר המון זמן שאני רוצה לראות אותה, אבל החיסרון היחיד הוא שהיא ארוכה יחסית.. 24 פרקים
.. קצת פרטים: שם הסדרה:Resurrection / 부활 / Bu-hwal ('תחיית המתים' בתרגום חופשי
) ג'אנר: דרמת מתח שנה: 2006 מס' פרקים: 24 תקציר: יו גאנג היוק היה בסך הכל בן 7 כשאביו נהרג ב'תאונת' דרכים והופרד מאחיו התאום שין היוק. הוא שכח את שמו ומשפחתו ונשלח לאימוץ. עם השנים, גאנג היוק הופך לשוטר בעקבות אביו המאמץ וביום בהיר אחד, תוך כדי חקירה, הוא נתקל באחיו התאום ממנו הופרד. מי שרוצה לקרוא את התקציר המלא של הסדרה מוזמנת לעשות זאת כאן
האמת היא שראיתי פעם איזשהו סרטון עם קטעים מהסדרה, ובגלל זה אני כל כך רוצה לראות אותה
... אבל כל דרמה שתתורגם תקבל בברכה
וויקה, אם את מתגייסת
, זה אומר שלא יהייו לנו יותר
בפורום

nurit224

New member
ואוו הדרמה הזאת ממש מעניינת רק מקריאה ../images/Emo3.gif

קראתי את התקציר של הדרמה וזה ממש מעניין...בנוסף השחקן הראשי הוא אותו שחקן ראשי ששיחק בדרמה המעניינת The Devil ביחד עם האסיר שלנו לעתיד ( Joo Ji Hoon )
אם הדרמה הזאת כל כך יפה כמו הדרמה The Devil אני בעד לתרגם אותה...אבל אני אתחיל קודם לראות אותה ואז אני אחליט עם כדאי לתרגם אותה או לא

Gitana

New member
זאת באמת סדרה טובה!

מי שאהב את THE DEVIL סביר להניח שיאהב גם את זה. העלילה מאוד מותחת ומעניינת, השחקן הראשי מעולה, האן ג'י מין קצת משעממת פה אבל היא לא אשמה...הדמות שלה די אפרורית פה. המשניים לא ממש מעניינים...בזכות הראשי אום טה-וונג אהבתי את הסדרה.

dayana3

New member
תאמת../images/Emo9.gif,

הראשי
הוא הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה לראות את הסדרה.. ואת The Devil לא ראיתי
.. אבל שמעתי ביקורות טובות
.. את ממליצה

Gitana

New member
כן../images/Emo13.gif

THE DEVIL מאוד מותחת ואום טה-וונג משחק גם שם מעולה! (קשה לי להחליט איפה הוא שיחק יותר טוב...ב"השטן" או ב"Resurrection").

למעלה