Hearty Paws 2/Maeumee 2 סיקור~ בכאילו.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifHearty Paws 2/Maeumee 2 סיקור~ בכאילו.

אני מודה ומתוודה,הסיבה לכך שראיתי את הסרט הזה בכלל לא קשורה לעלילה שלו.מה לעשות שהשחקן הראשי [Song Joong Ki],או עד כמה שאפשר להגדיר שחקן ראשי בסרט שעוסק יותר בכלב/ים,הוא פשוט חמוד לגמרי ותפסתי עליו בעלות מרגע ראשון שראיתי אותו בSungkyunkwan Scandal ומשם האהבה פרחה לה ועד עכשיו ראיתי כל סרט/דרמה שהוא לקח בה חלק [
,וזה קצת לצערי.אבל הוא ענק!ענק!!!!
]. אה,על מה דיברנו?...נכון,הסרט. אז כפי שניתן לראות מהשם שלו עם ספרה 2,ישר אפשר להבין שזהו סרט המשך.הסרט הראשון יצא ב2006 ושבר לבבות לחצי מקוריאה.בכל מקרה החלק ה2 פחות דרמטי [וקצת קשה לי להבין בשביל מה הוא נעשה בכלל,אבל ניחא]. העלילה: לMaeumee נולדים גורים קטנים וחמודים ועקב כך הציונים של דונג ווק [סונג ג'ונג קי] מתחילים לרדת.אמא של דונג ווק מחליטה שהגיע הזמן להעמיד את בנה על הרגליים ומחליטה לשלוח את Maeumee יחד עם הגורים מהבית,אבל התוכניות שלה קצת משתבשות וללא ברירה אחיה לוקח על עצמו את Maeumee והגורים. באותו הזמן,שני גנבי תכשיטים,רוקדמים מזימה ובה הם מתכננים לגנוב את אחד הגורים,להרוג אותו ולהחביא בתוכו את היהלומים שגנבו.Maeumee קולטת אותם לוקחים את הגור הכי חלש ויוצאת למרדף אחריהם ואילו דונג ווק שמגיע לבקר אותה יוצא לחיפוש אחריה. אני לא יודעת מי יותר חמוד בסרט הזה - הגורים [שהם פשוט ראר!
] או ג'ונג קי עם פרצוף חמוץ כשהוא מגלה שהכלבה שהוא כל כך אוהב,נעלמה. הסרט זה שילוב מטורף של "שכחו אותי בבית" [כל המיליון סרטים שיש לזה] לבין דברים שרק קוריאנים מסוגלים להמציא. אז למרות שהסרט הזה מתאים יותר לילדים,אני חושבת שהוא מספיק נחמד בשביל לראות אותו. טריילר
http://www.youtube.com/watch?v=WqPD2Xtc6Pc

galnet1

New member
../images/Emo6.gif חחח ויקה, אז מה עם אנשובי? ../images/Emo3.gif

(זו גלית...
בשביל הדברים האלה צריך עוד חשבון בתפוז!!)

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifחייי נושם ובועט ../images/Emo11.gif

אנשובי במקום 1 תמיד

למעלה