2 סיקורים ._."

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif2 סיקורים ._."

כבר הגעתי מזמן להחלטה שלראות כמה דרמות ביחד,זה לא הקטע שלי ואני מעדיפה לראות כל פעם דרמה אחת [בשילוב עם סרטים וספיישלים ותוכניות טלוויזיה
]. למי שיש הוט,כנראה מכיר את הסרט שאני אדבר עליו – הוא שודר די הרבה פעמים בהוט פריים אבל רק לפני כמה שבועות יצא לי לראות אותו בשלמותו [וגם זה היה במחשב
].שם הסרט הוא TIME והוא יצא ב2006 (ישן...יחסית). הסרט עוקב אחרי זוג,שאחרי הרבה שנים שהם היו יחד מתחילים להרגיש בסדקים במערכת יחסים.סה הי [הבחורה בסרט] מחליטה לעשות שינוי דרסטי ועוברת ניתוח פלסטי שמשנה לה את הפנים באופן מוחלט.כשהם נפגשים מחדש,ג'י וו לא מזהה אותה אבל ההרגשה שהם כבר נפגשו לא עוזבת אותו... הסרט עצמו,מגיע מהבמאי קים קי דוק שלרוב הסרטים שלו יותר פילוסופיים וקצת קשים להבנה [ולצפייה,לפחות בשבילי].האמת שגם 'זמן' הוא סרט לא ברור,קשה לכתוב מה בדיוק מתרחש שם ונראה כי לקראת אמצע הסרט אפילו הבמאי לא בדיוק הבין מה הוא רוצה לעשות.אבל עם זה,הסרט הזה מרתק במקום כלשהו.כשסה הי מבקשת מג'י וו לדמיין לעצמו את הבחורה המושלמת היא נכנסת לפאניקה ועושה את הניתוח – צעד קיצוני וחוזרת כאישה שונה לחייו למרות שהיא עדיין אובססיבית כלפיו והוא לא חושד בדבריו,הרי אהובתו סה הי נעלמה והוא פשוט ממשיך בחייו... דרמה נוספת שסיימתי לא מזמן,ואני בהלם מעצמי היא – Sunadokei [שעון חול ._."],דרמה יפנית משנת 2007 עם 60 פרקים!. אחרי שההורים של אן בת ה-12 התגרשו,היא עוברת עם אמא שלה לגור אצל סבתא.במקום לא מוכר היא מכירה חברים חדשים אבל באותו הזמן אמא שלה מתאבדת.אן מצליחה להתגבר על הזמנים הקשים בעזרת חברים אבל זה רק ההתחלה של החיים... בשבילי לראות 60 פרקים זה נס,ועוד 60 פרקים של דרמה שהיא יפנית ולא היסטורית זה בכלל.הדרמה עצמה מבוססת על מנגה מאותו השם,והדרמה הצליחה לכבוש את הצופים ביפן [ומחוץ ליפן P:].הדרמה הזאת יודעת לרגש,להצחיק ונוגעת בנקודות הנכונות בשנייה הנכונה.אהבתי את הקאסט ואת העבודה שלהם – דרמות יפניות בולטות בעיקר בגלל שלפעמים נראה כי פשוט לקחו אנשים מהרחוב וצילמו אותם מבלי ידע משחק,אבל כאן כמעט ולא מרגישים את זה.הדרמה זורמת,וניתן לראות את החיים גם מחוץ לטוקיו. ומחיאות כפיים,אמא שלי סיימה אתמול את "חברה שלי גומיהו".ההתלהבות הייתה רבה בעיקר מסונג גי.מצד שני מין וו לא בא לה בטוב
[ואני מצטטת:"שיהיה יפה וישתוק"
לייק לזה!].בכל מקרה,אני ראיתי את הדרמה בפעם השנייה ואני חייבת לציין שזה אחת מהדרמות הכי חמודות שקיימות,חבל שהגעתי למסקנה הזאת אחרי הצפייה השנייה

למעלה