מחר ישלי משחק טניס (כאילו, תחרות) ויצאתי לשחק נגד הילד הכי הכי הכי טוב בכל המועדון אז אני בטוחה שאני אפסיד (אין שום אפשרות אחרתXD) ואני מוכנה לזה, אבל אני יודעת שכשאני אתחיל להפסיד אני אכנס לחרא מצברוח ולחררה וחסר לי שאני אבכה>< אבל חוצמזה, עכשיו אני מאוד שמחהD: כי נפלתי מאוגי!^-^ (סוס בחווה שאני רוכבת בה) ואז למדתי איך לקפוץ כמו שצריך מכשול מרחוקO: *סתמתי*
כל השבועיים שלוש או לא יודעת כמה כבר@.@ הייתי בתוך הסדנה הקטנה ללא מזגן עם 8 בנות צרחניות ומורות עוד יותר צרחניות. נהנתי עד הגג אבל עדיין 12 בלילה אלו לא שעות לחזור הביתה מהבצפר...והתנתקתי לגמרי מכל מקצוע אפשרי שהוא לא אומנות..והקמת הפרוייקט כרך מאמצים פיזיים ונפשיים יותר ממה שאי פעם תיארתי..אבל היה כיף, בוחנת צפונבונית מת"א...אני עייפה..יום ראשון מתכונת במתמטיקה...בהמשך השבוע גם תנ"ך ואזרחות או משהו. לפחות קיבלתי כמה תשיעיות ועשיריות בביולוגיה (זה 3 מבחנים נפרדים) ו95 בהיסטוריה*_*
אני נמצא בבסיס כל יום עד חמש ואני הולך ללמוד כל יום בלחמן, אני משלים במתמטיקה ואזרחות, ואחרי שאזרחות מסתיים אני מתחיל קורס פסיכומטרי... זה לא כיף ללמוד בערב...