שרשור תלונות! כי בא לי להתאבד.
D dsol New member 9/5/07 #2 עוסעמו !_../images/Emo189.gif אני עייף ! היה אמור להיות לי היום במערכת 4 שעות עם אותה מורה ולא טרחו להודיע לנו שהיא לא מגיעה והיום התבטל אז הגעתי וחזרתי ואני צריך לפתוח חשבון בנק ואין לי כח ללכת לבנק ! ואני צריך ללכת לביטוח לאומי ולזה עוד יותר אין לי כח !
עוסעמו !_../images/Emo189.gif אני עייף ! היה אמור להיות לי היום במערכת 4 שעות עם אותה מורה ולא טרחו להודיע לנו שהיא לא מגיעה והיום התבטל אז הגעתי וחזרתי ואני צריך לפתוח חשבון בנק ואין לי כח ללכת לבנק ! ואני צריך ללכת לביטוח לאומי ולזה עוד יותר אין לי כח !
L lgmtk New member 9/5/07 #5 בנק זה דקה וחצי, פשוט לך XD אתה תגיד תודה שעשית את זה, תאמין לי. ואל תעשה כרטיס זכות, רק כרטיס אשראי...מגבלה ארורה >_<!
בנק זה דקה וחצי, פשוט לך XD אתה תגיד תודה שעשית את זה, תאמין לי. ואל תעשה כרטיס זכות, רק כרטיס אשראי...מגבלה ארורה >_<!
S Sakura Kinomoto New member 9/5/07 #3 T^T יצאתי ממגן בערבית..אני חושבת שהלך בסדר>> אבל..לוידעת..>.< אני אוצה כבר חופש ואני מתגעגעת לכולם!~!;;
T^T יצאתי ממגן בערבית..אני חושבת שהלך בסדר>> אבל..לוידעת..>.< אני אוצה כבר חופש ואני מתגעגעת לכולם!~!;;
ק קנטרו New member 9/5/07 #7 בבקשה אל תתאבדי../images/Emo48.gif אני מכיר יותר מדיי אנשים שהתאבדו...... הצילו אני צריך ללכת להשתלמות בנהיגה ואן לי כוח בעעעעעעעעע
בבקשה אל תתאבדי../images/Emo48.gif אני מכיר יותר מדיי אנשים שהתאבדו...... הצילו אני צריך ללכת להשתלמות בנהיגה ואן לי כוח בעעעעעעעעע
G Guid New member 9/5/07 #11 אבל אם תתאבדי, ויותם יהיה בצבא... אז... אז.... אז.... מי ינהל פה?! *תופס ת`מסך ומנענע לו ת`צורה*
G Guid New member 9/5/07 #12 *עומרי... מה הקשר ליותם?! אתה רואה יותם? זה בגלל הדיאלוג הדפקטי של אתמול... ;p
K Kawaii Me New member 9/5/07 #37 ../images/Emo204.gifלמה, מה הבעיה?../images/Emo3.gif אני אבקש לצאת שבת..P=