שאלה

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifשאלה ../images/Emo11.gif

החלטתי שהגיע הזמן לקנות קצת קאש~ די נמאס לי מהמראה שלי במייפל
וסתם צריך לגוון קצת
קראתי את ההודעה בפורום על כיצד להעביר את הכסף בpaybycash,אבל אני רואה שהם שינו קצת~ אז כמה שאלות
1.עד כמה כל העברה הזאת בטוחה?
2.ובאיזו דרך כדי להעביר את הכסף?ראיתי שיש אפשרות של Western Union,זה נשמע לי קצת יותר בטוח משליחת כסף בדואר,אבל אני עדיין לא בטוחה עד כמה
. אז~ תודה למי שיעזור לי
[אעה,ואני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה
]

miss_t

New member
Western Union גובים עמלה מוגזמת לפי דעתי

(שווה לבדוק) לא הכי בטוח לשלוח כסף, אבל אני עשיתי את זה מיד כשזה יצא , פשוט שלחתי במכתב רשום שזה לשלם עוד כ-10 שח ותוכלי לעקוב אחרי משלוח המכתב. בעקרון אף אחד לא מבטיח לך כלום אבל יש חוקים גם לדואר ונראה לי ששווה לבדוק איך זה עובד אם הם מאבדים לך מכתב

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifבאמת Oo?

טוב אז אני מבטלת את האפשרות של Western Union
. אני יודעת שתמיד יש סכנה לזה,אבל רציתי רק להיות בטוחה איך כדי לשלוח
. תודה

miss_t

New member
כמו שאיציק ציין-

עדיף לסגור את המעטפה בבית ולא בבית הדואר כדי למנוע מגנבים להיווצר... אני לא יודעת לגבי הCHANGE לדולרים- יש מצב שגם הם גובים עמלה, מה שכן- מאנשים שכותבים בפורום הבנתי שאפשר בהחלט לשלוח בדולרים

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאוקיי~

תשלח את הכסף בדואר רשום, לא בעיה, אפילו ילד בן 4 יכול לעשות את זה לבד. אתה הולך לציינג' הקרוב למקום מגורייך, קונה כמה דולרים שאתה רוצה. לוקח מעטפה, שם את הכסף עם פרטי ההזמנה במעטפה, סוגר אותה, רושם את הכתובת. הולך לדואר, מחכה, מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה. הופ! "אני רוצה את המכתב הזה בדואר רשום לכתובת שעל המעטפה." "אין בעיה, 9.90 בבקשה" "בטח!" *תשלום* *קבלת עודף* "יוםטוב~" אין שום בעיה עם השיטה, אבל אסור לשלוח כסף דרכה לכן אתה מכין את המעטפה בבית שלא יראו ששמת כסף... אממ וזהו... אין הרבה סיכויים שהכסף יגנב, והסטרן אוניון הזה גובה מלא מלא מלא כסף <.< עזוב אותך שטויות.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifקימו,'ש מצטער לאכזב אותך.

אני תמיד שווה
אגב, בקשר לכסף, אני ממש אוהב להתעסק עם זה. חישוביים ומאני מזומני
אררררר

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמה זה בת? ../images/Emo12.gif

לא סתם, הייתי בטוח שזה רועי XD יש להם כינויים דומים... בערך.. או שלא >.> דאם איתי!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

טוב,אני לא טיפשה עד כדי כך
אני יודעת לשלוח בדואר רשום

למעלה