קוספליי!~

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifקוספליי!~

כמה הודעות: א. רק רציתי לדעת מי מתחפש למה ומי עדיין לא יודע למה הוא רוצה להתחפש>_< יש קאסטים? יש לפרוטס...ויש לדי אן אנג'ל (מה שאני יודעת). יש לנו ריסה, ריקו, דייסקה ודארק...ואין מתנדבים להתחפש לקראד!! ולהיווטארי!!
ב. האנימה קון יהיה בבוקר אני מניחה, ויתפרס על כל היום. אבל אנחנו רוצים גם מפגשפורום אז חשבתי לקבוע שעה שבה נמצה את האנימה-קון ונלך לפארק או לעזריאלי למפגש פורום משלנו^_^ *עדי בעד* ג. בתאל תראי כבר נארוטו!~ (אני מתכוונת, תצמצמי פערים
)

Snake Bandage

New member
תשכחו מזה, אני לא באה.

לא משנה שהאנימה-קון בזוי בעיניי ושאין לי מושג למה אני עומדת להתחפש. פשוט ההורים שלי החליטו שהם לא נותנים לי כסף יותר לדברים שלא קשורים לבית הספר, ואין לי כסף להגיע לתל אביב. ;T_T

Snake Bandage

New member
עזוב, לא כדאי שאני אכנס לזה.

בוא נגיד שאני מעדיפה לראות את החברים שלי בלי לבזבז 40 שקל על משהו שלא בטוח בכלל שאני אהנה ממנו.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifבבקשה תכנסי, זה מעניין לדעת

למה את חושבת ככה =O

Snake Bandage

New member
לא בא לי להתחיל flamewar. אבל נו.

אני פשוט לא חושבת ששווה לי לשלם 40 שקל כדי להיכנס לאיזה כנס שמאורגן באופן חובבני על ידי ילדים בגיל שלי. לפי העדויות מהכנס הקודם, רוב הסיכויים שאני לא אהנה בגלל העומס. לדעתי, המפגש הענקי בפארק הירקון היה הרבה יותר טוב. לא הייתי צריכה לשלם דמי כניסה על זה, והיה הרבה מרחב, כך שלא הייתה בעייה של דוחק. אם יעשו בסוף מפגש בפארק הירקון ומפגש בכנס, אז ברור לי שאני אלך לפארק הירקון, ולצערי לא כל החברים שלי יגיעו בגלל אילוצים כספיים. וזה לא פייר. *מושכת בכתפיים* נו. מילא. זה לא שיש לי תחפושת השנה. או כסף לתחפושת. אז זה כנראה ממש לא משנה.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifחבל שאת חושבת ככה..

אבל טוב כל-אחד והדעה שלו.. אני יודע שנהנתי בפעם הקודמת ואני בטוח שאני אהנה גם הפעם.. לא משנה אבל P=

Hikaru

New member

איך שאת רוצה. תשווי את 2005 מול 2006. אף אחד לא אמר גם שזה יחפוף למפגש בפארק הירקון, כי התאריך שלו לא נקבע בכלל. והעומס לא יהיה הפעם כי האולם הרבה יותר גדול מבשנה שעברה.

למעלה