קוספליי!~

A K I R A

New member
"המפגש הענקי בפארק הירקון היה הרבה

יותר טוב." מממ אכן היה כיף, הינו חופשיים לעשות מה שאנחנו רוצים: לרוץ, לקפוץ, לצעוק, לזרוק שוריקנים, לריב, לטפס על עצים, למות מקור, ללכת לעזריאלי, להיות מוטרדים ע"י ... יצורים וכ'ו ^^
בקיצור, למה עושים את זה במקום סגור? (שאלה זו מופנית למארגני האירוע P:)

Envious

New member
יש גם קאסטים של בליץ' וסאקורה

P: אבל אני לבד !~ אני אקירה בודד ;;

NoKi2sh

New member
אני כנראה אהיה ...

אינוהה מבליץ'...הסתפרתי ואני ניראת כמוה עכשיו אז זה ילך.. חוצמיזה חשבתי על סאיה מבלאד+..

אני באה ../images/Emo9.gif

מחופשת לקאגורה מפורובה[ב"ה! X_X;] והמ... בואו לקאסט פורובה! יש לנו עוגיות!! XP

draqo

New member
הממ אני לא בטוח אם אבוא

אבל אם אוכל לבוא למרות הצבא...אני אבוא במסכת ANBU...חיחיחי

קמגארו

New member
אנימה קון סגידה !

האנימה קון הוא לא ביזיון >< ואם אתה אומר את זה אז את/ה בזיון בכל מיקרה אני אהיה שם יש לי קוספליי אבל..........זה סוד ! ובקשר למפגש אני לא יודעת אנימה קון יש רק פעם בשנה אני חושבת שאני אשאר עד הלילה לילה .....אבל נראה כבר ^_____^......

Galmon

New member
אני בא~ D:

ממממ..... אההה... ועוד אין לי ממש תחפושת... O_O; *מתרוצץ למצוא תחפושת* וגם וגם וגם~~~ בהחלט צריך מפגש פורום אבל לדעתי לא צריך ללכת לעזריאלי או משהו, עדיף לעשות אותו קרוב לקון כי זה יהיה הרבה יותר נוח אם עוד נרצה לחזור אליו....... ונרצה לחזור אליו~ כי יהיה שם סושי~ ואנשים מחופשים!~ D:

Galmon

New member
אוטוקו? 3:

אם תהיה חנות בשם הזה היא תהיה הכי קינקית בעולם!! XDD נאמ, אוטאקו~ D: ואני לא יודע... ; ^ ; רוב הסיכויים שבקון יהיה דוכן שלהם.....

*מרביצה לך* =[

ולא לצחוק על זה שאני רושמת אוטוקו =X אני לא יודעת! ;_; ואתה יודע!~ אתה חייב לדעת ;-; אני רוצה ללכת לשם! אני רוצה לקנות לי המוןמון שטויות קטנות וחמודות לחדר~ ;__;

למעלה