פרק 2

dndboy

New member
../images/Emo103.gifיש מספיק שזה בכלל לא מפריע

להן... ויש גם הרבה שאוהבות את זה... זה שזה הטעם שלך לא ושל החברות הקרובות שלך לא אומר שכולן ככה

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאת צוחקת?

הם אא סתם מצנזרים, הם מורידים את התמונה וברקע נשמע קול קל של "מואההה!!!" :S ככה שמעתי לפחות.

an none

New member
אהההההההה צדקת T___________T

בא לי לבכות פעם ראשונה שראיתי נארוטו בעברית וזה היה פרק 3 אהההההההההההההה האימההההה נארוטו מה עשו לך סאסוקה מה עשו לך שיקאמארו שלייי T.T הינאטה הסגידעעעע למההההההה??? ((את סאקורה לא אכפת לי שעוותו)) והם ממשיכים לקרוא לו סאסקה T_________________________T

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאמרתי לך יקירה..

יו אני קולטת את החתימה שלך! מיי קימיקל רומנס שליטה
.

an none

New member
כ"כ... ../images/Emo24.gif

חברה שאני מכירה אומרת שג'רארד נראה כמו אפרוח מסומם XP

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifכן גם עדי צ'אן אומרת את זה.

אבל בעיני הוא תמיד יהיה שווה T_T למרות ששחור יותר נחמד לתמונת האימו המיוסר שלו~

an none

New member
נכון ..... *מסכימה עם כל מילה*.

נכון מה שיש לו על השער זה בלונדיני שנוטה ללבן... כי הצבע שער שלו זה לבן !!!

Dark Neko

New member
חחח תמונה מגנובה ../images/Emo41.gif

*רצה רצה רצה רצה רצה* *מפרמטת את המחשב* *נמחק לי התמונה הזו* *מתאבדת*

חבר, אתה צודק - זה ההוא מהשמינייה

אני לא יודע אם ידעת או ניחשת, אבל תובל לא-זוכר-מה-השם-משפחה-שלו עושה את הקול של נארוטו בגרסא העברית. אני לא יודע מה איתכם, אותי זה מטריף. בגרסא היפנית את נארוטו עושה מישהי בערך בת 25-27, לא ילדה. בגרסא האמריקאית זאת סבתא חמודה. רק בגרסא העברית מביאים ילד חסר נסיון שמחק רע גם במציאות. אז איך לעזאזל מצפים שהו ידובב כמו שצריך? סליחה, אבל לדעתי החוסר השקעה בדיבוב של סדרה, לא משנה איזו, זה פשוט עלבון לאינטילגנציה של קהל היעד, אפילו אם קהל היעד במקרה הזה הוא לא אני.

Silver Fox

New member
ארג ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

*ילדה טיפשה שלא מחכה עד שייפתח שרשור מתאים* העתק-הדבק מההודעה שלי בשרשור של אתמול על פרק 2: ואו, מהקולות הפעם ממש הופתעתי לטובה. הקול של אביסו פשוט מעולה - גם מבחינת קול וגם מבחינת משחק; הקול של קונוהאמארו לא מתאים לו כל כך (הוא יותר עבה מהקול של נארוטו ~_~) אבל סביר בהחלט. והמדובב/ת שלו משחק/ת ממש טוב. כמו כן טוב לדעת שהם שמרו על המונחים ג'ונין, גנין וכו'
דברים שהפריעו לי: -שיחליטו כבר אם הם אומרים הו-קאגה או הוקא-גה! >< -האנימציה בקטעים המצונזרים זוועה. בסדר, תטשטשו, אבל תעשו את זה כמו שצריך בלי להרוס את המסך! אני לא יודעת אם האמריקאים או ערוץ הילדים עשו את זה - מי שעשה את זה כנראה היה חצי ישן O_O

לוניד

New member
ג'וצו מיני, ג'וצו נשי... ../images/Emo6.gif

חחחחח!! XDDD והקול של אביסו ממש טוב. o_O

למעלה