פרק 2

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifפרק 2../images/Emo9.gif

זה השתפר במקומות נוספים ונשאר גרוע במקומות אחרים D: כאילו ג'טסו מיני ממש מטריד. לגנין הם קראו גנן XD והיו עוד כמה דברים מטומטמים, אבל נסלח להם. אני אומרת שזה לא כלכך נורא במבט שני D: זה סתם דבילי^^ לילדים בני 11 ^_^

Hawkgirl

New member
כרגע מפריעים לי רק 2 דברים

1) ג'וטסו מיני 2) הצינזור על הסקסו נו ג'וטסו. זה היה פשוט נורא הצינזור היום. האמריקקים לא יודעים לערוך יותר? כאילו.. ממש ראו את הפס שבו נגמר הטישטוש על העננים, למען השם X_X לפחות בהמשך נארוטו משתמש בג'וטסו הזה פחות כך שרק בפרקים הראשונים צריך קצת לסבול X: חוץ מזה, מאיה דיבבה את הסקסית שהייתה לקונוהאמארו DDDDDDDDDDD:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifעזבי ראית מה הם עשו

עם המגזינים של ה"מבוגרים"? XDDDDD זה הרג אותי. טוב שלא התחילו את התמונה מהמצח שלה...וטוב שלא טישטשו את העיתון עד כאב XD

Prophet

New member
פעם שעברה פספסתי, הפעם רק את הסוף

אז הספקתי לשמוע רק את נארוטו וקונוהאמרו, נארוטו היה זוועה =\ אבל לא הרבה יותר מנארוטו בגרסא האנגלית. שניהם גרועים.. סה"כ אין מה לעשות... הסידרה היא לא בשבילנו היא בשביל ילדים בני 10. אז רק צריך לנסות לשכוח מזה שהסדרה האהובה עלינו משודרת בגרסא נוספת שמתאימה לערוץ הופ, והחיים יחזרו להיות יפים x_X

tom58

New member
אוקי:

הם הרסו את הקול העדין והנעים והחמוד של קונאמרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל נו יותר טוב ממה שציפיתי,נארוטו הצחוק שלו טוב:| ואחרי זה ראיתי השמנייה וזה נראה ממש ממש כאילו זה בן-בן מהשמיניה בקול שלו... מת למחר לראות את סקורה וסאסקה-זה יהיה מפחיד ואת הנישקה שלהם... ותארו לכם שעוד מעט מתחילה החלק עם זבוזה והאקו---הרבה דם---הרבה צינזורה---הרבה תגובות בפורום----תגובת שרשרת. הם יצנזרו את כל הדם הזה?עם האקו שמקריבה את החיים שלה לזבוזה ... והדיבוב של המורה של קונאמרו (מה-שמו*) -דוחה- -מגעיל- -מזעזע-* Oo *

an none

New member
נראה לך זה ברור שהם יצנזרו את

הנשיקה -.- הם לא יכולים לצנזר את זה בגלל סיבה אחת **הנשיקה הזאת היא אחת מהסיבות שסאסוקה שונא את נארוטו אבל אני יכולה להביא תעוד מלא על הנשיקה........למקרה שיצנזרו כן...

tom58

New member
ואני חשבתי שתגיבו לקונאמרו ולדם

*בוכה ונכבה האור*

¥otamsh

New member
~מדליק את האור~

XD כמה שאתה חמוד (או שאסור לקרוא לך ככה 0.ם) בכל מקרה אל תתרגש... לא ראיתי או משהו אבל הצנזורים בהחלט זוועתיים.

tom58

New member
היי:אתה יותם המפורסם../images/Emo35.gif

זה שכולם מדברים עליו בפורום??? כבוד גדול נפל עלי..לדבר ..איתך ~מתחיל להשמע דפוק~ נ.ב: אני לא חמוד!!!!!!!כבר מתחיל להיות לי שפם
ועוד מעט גם יהיה לי שערות בגב ובבטן ואני יהיה ממש לא חמוד!וגם אני עוד מעט עושה בר-מצווה ויהיה יותר לא חמוד!!!~צחוק רשע~

¥otamsh

New member
0.ם חח לא יודע. אולי...

ואני מצטער, בהצלחה הרבה עם כל הגידול שיערות וזה=)

tom58

New member
כן, אה?

אבל לכל החברים שלי יש שפם והם מתגלחים ויש להם פצעים מגעילים והם משוויצים שהם מתבגרים-גם אני רוצה!!!!!! למרות שזה מגעיל אותי...נו טוב בשורה התחתונה אני רוצה לשחק אותה גבר... ללא הצלחה מרובה-אני מצליח להיות חנון
*מתפלל לה' שאני לא אשכנזי* - חס וחלילה אין לי משהו נגד אשכנזים-חבר של אחותי הוא אחלה...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאיכס גברים לא חלקים!!!!!!

אם אתה רוצה להיות סקסי, תתלוש את הכל
זה סתם טעם אישי שלי..ושל עוד מיליארדי נשים בעולם
אז אל תמהר להיות שעיר, ואל תחזיק בדעות קדומות! "כן עדן סנסיי!"

למעלה