להתפקד>_<!!!!

draqo

New member
אני לא הייתי סגור על מהזה

אז נכנסתי לפורום שוב כדי לראות מה אחרים ענו.

LoRd KeNtArO

New member
OMG

שם : יובל קנטרו היתוש וולנטינו ....ג'לזניאק... גיל: 21 פחות 3 חודשים LOL ת.ל 08.03.86 מסנג'ר [email protected] תחביבים : רולר רולר רולר בליידס "iN line skating" אופניים ....וכל דבר אחר עם גלגלים בלי מנוע ונוסע ......אה כן וקומיקס ...חיחי מה שבא ...סטייק אנטריקוט עסיסי ....MEDIUM REAR ....!!! תאריך אידיאלי : לא אכפט לי .... אבל אני אגיע חיחי ... הערות : יש לי משקפי שמש אדומות .........כזה מגניב !!!! עובר של חתול מנוילן !!!!

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gif~מצדיע~

שם: אורי ... (אתם באמת לא רוצים להסתבך עם שם המשפחה שלי....) גיל: 17 ת.ל: 28.7.1989 זה לא קרוב לשום דבר T_T מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: כמעט ולא... מי שרוצה שיוסיף למס'... תחביבים: קראטה!!~ D: מחשבים (משחקי מחשב, אנימה ועוד), סקי/סנובורד, לנגן על פסנתר... מה שבא: אני נוסע לניצנים עכשיו :O (עוד 20 דקות כזה~~) חוזר הביתה בשבע וחצי ואז יורד לאימון קראטה D:~~~ אממ... ואז לארגן דברים לטיול השנתי ביום ראשון!!! DDDDD:~ וש"ב T_________________T תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: מבחינתי.... 20 תאריכים נוספים פחות אידאלים.... אני אשתדל להגיע בכל תאריך... הערות: ליאון היה פה לא מזמן והוא אומר שהתאריך היחידי שהוא יוכל לבוא בו זה ה-20 .....

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifשכחתי...P: יום טוב../images/Emo140.gif

צריך לזוז ><~

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifאה ועוד משהו...

ב-17 זה ממש לא נוח... אני אולי אוכל להגיע בשלוש וחצי-ארבע וחצי כזה~~~ (לעזריאלי ב-17)

gloom

New member
מתפקד בצללים../images/Emo66.gif

איזה איש צללים שכמוני :p שם: יואב גיל: 17 ת.ל:-16.9 מסנגר ואייסי- אני לא מתחבר:p אין לי כוח..... תחביבים- אין.... מה שבא= שטן. אני רוצה שירד כבר גשם!!!!!!!!

¥otamsh

New member
למה אתה דכאוני כ"כ??

ואני רואה כל הזמן מישהו בטכניון שמה זה דומה לך!! יש לך איזה אח שם במקרה?

w i n g i

New member
ויהיייי |8888

שם: אלכס <: גיל: 14 ומשו ת.ל: 23/08 מסנג'ר:חסוי אייסיקיו:אין תחביבים:המוןהמון..מוזיקהאנימותמנגותגיטרותמחשבטלויזיה ועודד המוןהמון מה שבא:לנסוע לאנגליה! חחח חופשש תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה:20 תאריכים נוספים פחות אידאלים: אממ גיל 16? הערות:להלהלהלה~~ אני ממש בעומס בימים האחרונים ומזה לא בא לי אספת הורים ~~

A K I R A

New member
../images/Emo182.gif ../images/Emo129.gif ../images/Emo187.gif

שם:ש~י~ר~ן~! גיל: 18 הורי~ ת.ל:חח 8.2.88 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: מסנג'ר עדיף =] תחביבים: מכל מיני מה שבא: מה? ם.ם מז"א?... אני חולה? מרב שימעמום סיימתי את המשחק הזה שיש מספרים מבולגנים מ1-30 וסידרתי את זה D: אה... וזהו XP תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה:19-21 תאריכים נוספים פחות אידאלים 17ו-18!!!!! T_T הערות: XP מוות לחורף ולקיפאון ולמדים הלא מחממים ולמזגנים שלא עובדים על חום!!!!!

טוב..

שם: מור גיל: עוד מעט 15 =^.^= ת.ל: מה זה ? מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: איכסה. לא אוהבת אייסי. תחביבים: לצייר...לנגן..לחרוש את יוטיוב....לבהות בקיר מה שבא: סופגניה. שכרגע ממש לא משנה לי מה יהיה המילוי שלה. תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: הכל חוץ מיום חמישי. תאריכים נוספים פחות אידיאלים: יום חמישי. ^^

ליסאן

New member
סוף סוף בבית ^_^../images/Emo41.gif

שם:ליטל פלד גיל:23 ת.ל:17/11/83 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:נכחד תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה:יום ראשון 17/12 (יום חופש יחידי תאריכים נוספים פחות אידאלים: כל מה שהוא לא יום ראשון הערות: לימודים זה קשה T_T

מממ~ ^^

שם: חופית~ גיל: שבעשרה וחצי כזה~ X3 ת.ל: 15/05/89 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין~~ תחביבים: לצייר, לכתוב [?], ראגנארוק [3>], לראות את קוראמה [חה~], לקרוא ולישון~ [למרות שזה כזה ראגנארוק>>>לישון]. מה שבא: מה שבא- ברוך הבא? םם; תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: אין X: אני כזה באילת כל החופש בערך... הערות: קר לי, אני עם כפפות X3 אני רוצה שוקו חם, שמיכה וקוראמה... T_T והמוניטור של המחשב התקלקל, אז עכשיו אני עם מסך חלופי ;ם;

לוחם 96

New member
לקבלת המפקדת היחיד ימתח להקשב! 2 3

אין לי אנטר בפלא, נראה אם זה ירד שורה בכל זאת ^_^ שם: גל ת``ל: 1987 מסנגר או איסיקיו, באמת שאין צורך אני מעדיף להתכתב בתפוז מסרים, קצת על עצמי: חובב אנימות ומשחקים , אוהב מוזיקה בעיקר כזו שאני שומע ממש חזק =) משרת בגדוד לביא שיושב בשקד כרגע, @_X רוצים להכיר אותי באמת אז דברו איתי =)

dsol

New member
נו לפחות אני אתפקד...._../images/Emo189.gif

שם:דודי גיל: 18 וחצי ת.ל: 16.6.88 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא משתמש תחביבים: לישון מה שבא: ברוך הבא... תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: כאילו שאכפת לי... תאריכים נוספים פחות אידאלים : נ"ל הערות: אני עייף !

! איזה שבוע קשה X_X

טירונים סאקס =\ שם: עומר גיל: 19+ ת.ל: 10.5.87 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: הוא דיי מת X: תחביבים: ממממ כרגע אין זמן לזה =\ מה שבא: ערדליים! תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: אני בטח לא אגיע ); תאריכים נוספים פחות אידאלים: בע! הערות: איי פיי פיי!

למעלה