להתפקד>_<!!!!

an none

New member
או.קיי ^.^

שם: דוראל גיל: עוד 12 יום ~<14>~ ת.ל: 18.12.1992 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אממ.... אני לא נכנסת אליו... תחביבים: לשמוע MCR לכתוב שירים ((או יותר נכון מטאפורות)) לצפות באנימה , לצייר, לשהות באינטרנט ולא להכין שעורי בית... מה שבא: הייתי היום בוועדת שכבה ואחרי הוועדה שכחתי שאני אמורה להיות בשיעור .... נשארתי עם חברות מהשכבה על הספה((שלקחנו עליה בעלות)) ובסוף השיעור הגעתי לכיתה אני באה למורה להסביר לה שהייתי בוועדת שכבה והיא אומרת לי להגיד לבנות שייכבו ת'מחשבים ..... ---היא לא שמה לב שלא הייתי בשיעור >.> נוו מילא תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: לא אכפת לי ^.^ תאריכים נוספים פחות אידאלים: ................... הערות: יהיה הוליק בחנוכה או לא????????????????

Ihavenonick

New member
תורי

שם: חנן ארגוב גיל: 28 ת.ל:25.09.78 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:7989529 תחביבים: מחשב, TV, סרטים, מוזיקה, מחשב, משחקי מחשב מה שבא: ברוך הבא תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: נחיה ונראה תאריכים נוספים פחות אידאלים: או שלא הערות: שייגמר הפילר הזה, הוא כל כך נדוש

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמתפקדת!

METAFKDET כאילו
שם: עעעעדדדדןןןן צ'עע גיל: 18 פחות 3 חודשים
ת.ל: 19.2.89 חעחעחעחע אמ"ג!! זה קרוב לסיום הפילרים! דאבל פארטי~ מסנג'ר: יש בפרטים
אייסיקיו: יש בפרטים
תחביבים: יש בפרטים
XD טוב לא בטוחה..הממ.אוכל ושינה בעיקרXD. מה שבא: לעמרי יש משקפיים נורמאליות~ ולא כחולות~ תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: לא ידוע בנתיים.. תאריכים נוספים פחות אידאלים- אנימהוליק~ הערות: אין תודהD:

dndboy

New member
../images/Emo103.gif

שם:עמרי גיל:15 ת.ל:29/07 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:199207718 תחביבים:קומיקס, מכללה ואממ DDR מה שבא: ברול הבא? תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה:לא יודע תאריכים נוספים פחות אידאלים:לא יודע הערות:גמבה מעודה זה טעים?

Adi Chan

New member
חרשנית מספר 1 מתפקדת!!

שם: עדי המאגניבה צ'והן גיל: 18 וכמעט חודשD: תאכלו את הלב! קטינים!! ת.ל: 14 בנובמבר 1988 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: זה עוד קיים?? תחביבים: שיעור אומנות, DDR, טלוויזיה, לא ללמוד למבחנים, לקרוא מדי פעם כזה ועוד דברים שאני לא זוכרת כרגע מה שבא: את יודעת מה בא לי??!!??!?!?! לקפוץ מהחלון ולהפסיק ללמוד להיסטוריה!!! אני כל כך לא מרוכזת עד שביקשתי מאימא ללמד אותי>_< ואני די לא זוכרת כלום מ-6 הדפים היחידים שלמדתיT_T בא לי גם DDR אבל אין לי כוח לסגור את המיטה כדי לפרוש את השטיחT_T תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: אממממ אין לי מושגגגגג~טכנית יש לי ימים מרוכזים כמעט כל החופש, וזו לא תהיה בעיה פשוט ללכת למפגש בסביבות 12 וחצי-אחת..אז אני מניחה שכל תאריך יהיה בסדר.. תאריכים נוספים פחות אידאלים: אין לי מושג~ הערות: אני אוהבת את פינת האמנות של י"ב 5..!!!!!! זה פשוט ענקXDD אה ו...אני שונאת את עפרה
ארורה תכחדי מטומטמת אה ואני אוהבת גם את מילון העדי השלםXDDDD ואת סיפור האימו ואת שיעורי אמנותXD...סתם כי מצחיק לי שם..XD

Hikaru

New member
okotaeshima~~~su

שם: חן גיל: 16+0.25+1.75 desu~ ת.ל: 6.10 מסנג'ר: .....פרופיל אייסיקיו: מי משתמש בזה? תחביבים: יפן וכל מה שקשור, מחשבים, קונסולות XD מה שבא: לנסוע ליפן T_T תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: לא אכפת לי מתי ^^" תאריכים נוספים פחות אידאלים: לא אכפת לי מתי ^^" הערות: טוב לדעת שאת מתפקדת, עדן. ^_~

Shishi san

New member
~וו~

שם: איתי ( שישי ) גיל: 15 ת.ל:14.6.91 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:315185889 תחביבים: לנסוע לרחובות כשאמא לא מסכימה. מה שבא: אוכל. תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה:20.12 |כנס| הערות:אם זה יהיה בתאריך הנ"ל, זאת תיהיה הפעם הראשונה שאני אפגוש את חברי הפורוםP=

Sakura Kinomoto

New member
D:

שם:אנאי גיל:16 וחצי!>: ת.ל:הרביעי במרץ^^..באנימה קון!!D: מסנג'ר:אעה...לא נותנת פה>< אייסיקיו:p: תחביבים:לצייר!D: מה שבא:קר היום!..אני אוצה שווקווו..T_T תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה:כל אחד^^ תאריכים נוספים פחות אידאלים הערות:חנאאאאאמממ3:

Guid

New member
מתפקד!!!

שם: עידן, גיל: 19, מסנ`: מי שרוצא שיבקש בפרטי, אני מעדיף לא לפרסם אותו כאן ^~^ מה שבא: מממ לא בא! תאריך לכנס: אני לא יכול לבוא, מסתבר שהצבא עובד גם בחנוכה... שיהיה יום נעים!

Galmon

New member
מתפקד~ D:

שם: גל בורנשטיין!~ גיל: 17..... ; ____ ; תאריך לידה: ה-1.3.89! מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:..... דקה דומיה לזכרו..... תחביבים: לצייר! לנגן~ לרקוד על הDDR~ לעשות ג'ודו! >< לעקם רגליים... (בעיקר את שלי... =___=) ויאוי! מה שבא: אתמול איחרתי לאימון ולא הייתי מחומם..... והחלקתי ועיקמתי את הבוהן קשות! O_O בגלל זה הלכתי היום מוקדם הביתה ישר אחרי המבחן בביולוגיה~ 3: אני מקווה שהרגל לא תמות לי בטיול השנתי... ; ___ ; תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה שיואו: לא יודע.... ; ; רוב הסיכויים שאני ממילא לא אוכל להגיע... ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; הערות: אני בדילמה..... יש לי במקרר לחמניות ממש טעימות ואחלה חומוס! אבל מצד שני יש לי את השני סנדביצ'י ענק בתיק שעוד לא אכלתי.... במה לבחור??? ; ; ; ; ;

¥otamsh

New member
גל~~!

קנית את החומוס הלבנוני? XDD ולמה אתה לא עונה במסנג'ר??

"יאוי!" >.>;

בטחחחח~ D:< XD סתםסתם 3: [למרות שזה מעלה לי לראש... יאוי כשאתה בפנים, או רק להביט ביאוי? XDDD].

Reyoga

New member
עכשיו הגעתי מהבסיס

שם: נועם רכטשפר גיל: 19 ת.ל: 0503412980 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 148400511 תחביבים: לא לנוכחי מה שבא: "באתי למג"ב שברו לי את הגב לקחו לי תחוגר הפכו אותי שוטר" תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: יום חמישי

למעלה