להתפקד>_<!!!!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifלהתפקד>_<!!!!

הרבה זמן לא הייתה התפקדות ^_^ שם: גיל: ת.ל: מסנג'ר: אייסיקיו: תחביבים: מה שבא: תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: תאריכים נוספים פחות אידאלים
הערות: יוםטוב

benedek22

New member
מתפקד ^^

שם:שיר גיל:17 עוד חודש 18 ^^ ת.ל:7.1.89 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:אתם צוחקים עליי נכון? תחביבים:אנימה ומנגה אני שונא חחחח לשמוע מוזיקה בעיקר אם לא לרוב רוק וכל מיני שטויות מה שבא:ברוך הבא? תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה:מתי שיהיה אני אשתדל לבוא תאריכים נוספים פחות אידאלים הערות:אני אוהב דיג'ימון ואני לא רואה בזה שום דבר ילדותי (מוציא לשון)

¥otamsh

New member
דיג'ימון שליטה!

במיוחד אני אוהב את עונה 4! למרות שמשום מה אנשים לא...

benedek22

New member
אני אוהב אותה גם

אבל זאת עונה יחסית כבדה לקהל היעד של דיג'ימון בגלל זה היא לא תפסה כל כך. אבל העונה החמישית שעכשיו משודרת היא טרוף!!!

¥otamsh

New member
ראיתי קצת!

לא התלהבתי במיוחד...! זה היה מוזר...לא דיג'ימוני כ"כ

benedek22

New member
digimon savers

לא יודע כבר כמה פרקים יצאו ביפן אבל הכי רחוק שהגיעו עם תרגום זה 24

ofirule

New member
אני ריאשון פליז

שם: אופיר גיל: 17 ת.ל: מה זה? מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 320158919 תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: לא מאוחר מידי הערות: אין לי צ'יב! עדי, אממ וזהו

Adi Chan

New member
המוטיבציה לצ'יבים עברה לי מזמן:p

יום יבוא ואני אוסיף את מי שלא עשיתי לוT_T

¥otamsh

New member
~מצדיע~

שם: יותם ^^ גיל: 17 ושנה....ו...עשרה חודשים T_T ת.ל: מה? מה זה אומר? מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: נאא ויתרתי... תחביבים: אוו...לצייר! ולנגן! ודברים... מה שבא: מממ באלי סופגניה קצת... ולהיות בבית!! ולא לחזור לטכניון!! T____T הצילו!! שמישהו יעשה לי את השיעורים באינפי! תאריך אידיאלי למפגש בחנוכה: יום שהו יום חמישי תאריכים נוספים פחות אידאלים: כזה שהוא לא יום חמישי הערות: אמממ... אוף לי. סופ"ש נהדר לכולם...!

¥otamsh

New member
0.ם אני לא אוהב להיות זקן....

T_________T ואף פעם לא שמעתי על ת.ל בתור קיצור לתאריך לידה... אז 4.2.88

¥otamsh

New member
*עדכונונצ'יק

אמממ היה לי משעמם ונמאס מהחדר אז הלכתי לבית הסטודנט ומסתבר שיש שם מסיבה לפקולטה של ביולוגיה אז חילקו שם סופגניות חינם! גם מחר אני חוזר הביתה... זה 2 מתוך 3, אז כבר לא כזה אוף לי...

למעלה