ה~ת~פ~ק~ד~ו~ת!!!!!!

Vivi Sparrow

New member
אה אני גרה בצבאית 3:

גרים מספיק קרוב *לא מפרטת יותר בקשר למיקומי* P:

ממפ~ :X

שם: חופית 3: כינוי?: וואה... המ~ חופלית, חופי, חופיתוש'קה, חופץ', חוף וזהו נראה לי OO; מקום מגורים: אילת ><; [בטיול הבנתי עוד יותר כמה אני שונאת את העיר הזאת, זה פאקינג רחוק מהגולן ;;] גיל: 16 וחצי~ תאריך לידה: 15.5.89 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: מת~ רצחתי אותו ^-^ למה התחלתי לראות נארוטו?: הממ... האמת, אני לא זוכרת כלום P= דמות אהובה: שיקאמארו וקיבה הכיייי הרבה~ ^O^ תחביבים: לצייר, לכתוב, לדבר בפלאפון, לשמוע מוזיקה [זה תחביב!~ שש..] תבוא למפגש?: לא O: בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא XD איפה אתה מעדיף את המפגש?: עזריאלי, נו. כי אם כבר אז כבר~ P= נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: ב31 למרץ, וכן. כלבע >>; איך עושה ממוטה?: OO; מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: אפסי~ D: כמה כסף יש לך בבנק?: זה סוד =X עלולים לפרוץ אותו אם אני אגלה P: אז..אתה בא לפה הרבה?: אפשר לומר P= האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: לא~ חע חע ^__^~ מתי הצטרפת רשמית לפורום?: בהתחלה שלו~? XD מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: הממ... הממממממ... טוב, אני לא אגלה. לא רוצה שירצחו אותי בשנתי 3: מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: אההה~~~ הבישי מהטיול! אמ"ג~~ ^O^ נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: לא ממש~ אבל אני אוהבת את השיר "אקטסוקי" של אליס 19~ D= נמאס לך מהשאלון?: לא ממש~ זה מעביר את השיעמום ;[ נכון שנמאס?: לא ;_; כן?: לא ;; די?: לא ;_______; טוב. סתמי. שקט. !!!!! ;____;

למעלה