../images/Emo204.gifטוב כי אתם ביישנים אני אהיה
הקורבן הראשון
תודו לי אח"כ במסרים..בעצם זר פרחים יספיק..כןXP שם: עדן!~ כינוי?: >_> יש מלא. עדנץ', עדץ', עדנצ'ע, אוליסיה, טאקיזיס!!!~~~ מקום מגורים: מתחת לאשדוד..קוראים לזה אשקלון
[email protected] אייסיקיו: איכס~ למה התחלתי לראות נארוטו?: בגלל עדי!~ דמות אהובה: קאקאשי
תחביבים: לקרוא, לצפות באנימה..לקרוא מנגה! לעשות RPGים..להטריד אנשים אומללים במסנג'ר..להשתלט על העולם!~ >:] תבוא למפגש?: לא מה פתאום@_@ איכס!
ברור שאבוא..מי שואל שאלות מפגרות כאלה???
בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: כן אני טסונאדה סאמה..לא ליטל..לא~XDDD איפה אתה מעדיף את המפגש?: עזריאלי~ נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: כן איך עבדת עליXDDDDDDD איך עושה ממוטה?: כמו פיקאצו- רק שזה נשמע ככה: ממוטה
מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: הממ הסיכוי שאני אתקל בי מאוד סביר..לא רק בתל אביב..והיה ונתקלתי בעצמי בתל אביב, הייתי אומרת לי שלום בטוח!!!! כמה כסף יש לך בבנק?: חסוי
אז..אתה בא לפה הרבה?: לא, אני נקבה
אני הולכת רק לקניון!!! ש!פ*Jג!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: כן מאז הקמתו ._. מתי הצטרפת רשמית לפורום?: כמה ימים לפני שהוא נתפח לציבור הרחב
מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: הממ...יש שתיים. אני לא אומר כאן את שמה המהולל..טוב טוב אני אספר לכם...ליאת
~!~ ואחריה סתם איזה אחת מאייר
לא משהו מיוחד.. מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: כאילו..ברור..ש...עומר!!!!!!!!!!!!!!!!! ו\או גל !!! בעצם גל אתה נקבה!!! XP נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: לא. סתם אני חברת ארגון שם!>_< נמאס לך מהשאלון?: לא. נכון שנמאס?: לא. כן?: לא. די?: לא. טוב. @@ סתמי. Oם שקט. O_O !!!!!