ה~ת~פ~ק~ד~ו~ת!!!!!!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif ה~ת~פ~ק~ד~ו~ת!!!!!!

בגלל הצונאמי של החדשים פה
היכרות קצרה: שם: כינוי?: מקום מגורים: גיל: תאריך לידה: מסנג'ר: אייסיקיו: למה התחלתי לראות נארוטו?: דמות אהובה: תחביבים: תבוא למפגש?: בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: איפה אתה מעדיף את המפגש?: נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: איך עושה ממוטה?: מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: כמה כסף יש לך בבנק?: אז..אתה בא לפה הרבה?: האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: מתי הצטרפת רשמית לפורום?: מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: נמאס לך מהשאלון?: נכון שנמאס?: כן?: די?: טוב. סתמי. שקט. !!!!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gif

כינוי?: אדון הקוביה מקום מגורים: ראשון לציון גיל: 18 תאריך לידה: 29/07 מסנג'ר: uzumaki_naruto_6 אייסיקיו: ---- למה התחלתי לראות נארוטו?: כי רציתי לנסות אנימה דמות אהובה: שיקאמארו תחביבים: suff תבוא למפגש?: האי בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: *אנחה* איפה אתה מעדיף את המפגש?: עזריאלי או באזור [ויש לי וטו P=] נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא איך עושה ממוטה?:כמו שפיל עושה מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: לאחרונה די גדול כמה כסף יש לך בבנק?: מספיק *grin* אז..אתה בא לפה הרבה?: לפעמים האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: ברור מה מתי הצטרפת רשמית לפורום?: כשפתחתי אותו מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: No coment מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: רייסט? נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: נאאאא נמאס לך מהשאלון?: יאפ אבל כי אני ממהר נכון שנמאס?: *אנחה* כן?:*מרים גבה* די?:*הולך*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifטוב כי אתם ביישנים אני אהיה

הקורבן הראשון
תודו לי אח"כ במסרים..בעצם זר פרחים יספיק..כןXP שם: עדן!~ כינוי?: >_> יש מלא. עדנץ', עדץ', עדנצ'ע, אוליסיה, טאקיזיס!!!~~~ מקום מגורים: מתחת לאשדוד..קוראים לזה אשקלון
גיל: 17 ומשהו~ תאריך לידה: 19.2.1989 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: איכס~ למה התחלתי לראות נארוטו?: בגלל עדי!~ דמות אהובה: קאקאשי
תחביבים: לקרוא, לצפות באנימה..לקרוא מנגה! לעשות RPGים..להטריד אנשים אומללים במסנג'ר..להשתלט על העולם!~ >:] תבוא למפגש?: לא מה פתאום@_@ איכס!
ברור שאבוא..מי שואל שאלות מפגרות כאלה???
בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: כן אני טסונאדה סאמה..לא ליטל..לא~XDDD איפה אתה מעדיף את המפגש?: עזריאלי~ נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: כן איך עבדת עליXDDDDDDD איך עושה ממוטה?: כמו פיקאצו- רק שזה נשמע ככה: ממוטה
מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: הממ הסיכוי שאני אתקל בי מאוד סביר..לא רק בתל אביב..והיה ונתקלתי בעצמי בתל אביב, הייתי אומרת לי שלום בטוח!!!! כמה כסף יש לך בבנק?: חסוי
אז..אתה בא לפה הרבה?: לא, אני נקבה
אני הולכת רק לקניון!!! ש!פ*Jג!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: כן מאז הקמתו ._. מתי הצטרפת רשמית לפורום?: כמה ימים לפני שהוא נתפח לציבור הרחב
מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: הממ...יש שתיים. אני לא אומר כאן את שמה המהולל..טוב טוב אני אספר לכם...ליאת
~!~ ואחריה סתם איזה אחת מאייר
לא משהו מיוחד.. מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: כאילו..ברור..ש...עומר!!!!!!!!!!!!!!!!! ו\או גל !!! בעצם גל אתה נקבה!!! XP נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: לא. סתם אני חברת ארגון שם!>_< נמאס לך מהשאלון?: לא. נכון שנמאס?: לא. כן?: לא. די?: לא. טוב. @@ סתמי. Oם שקט. O_O !!!!!

sasuke girl

New member
;; את כתבת אותי בכוסית..ואוו..את

כזו חמודה.. ...יש לי הצהרה לעולם..עדן..היא..היא..היא.. כוסית!!!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifשתוק יא קקי!

אתה צוחק עליי?!?!?! אני? אני?.. T_T [עדי ברקע: אהבה עצמית >_>] עדן: לא נכון! הוא משפיל אותי T_T עדי: די להיות נקבה! עדן: טוב>_<; [לא~] עדי: קקה.

Galmon

New member
D:

; ^ ; 'ני לא נקבה........ ; ___ ; הייתי עכשיו נותן מיליון ואחת הוכחות לזה... אבל אני צריך לשייף את הציפורניים שלי~ D:

sasuke girl

New member
-_-

היכרות קצרה: שם: ליעעעעעת! ^^ כינוי?: HIME-SAMA מקום מגורים: חיפה גיל:16..ביום חמישי הזה! :O תאריך לידה:6.4 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: תוכנת השטן>>666!!! למה התחלתי לראות נארוטו?:מממ אויש..למה באמת? דמות אהובה: סאסקה-קון..האפל והאימו שחותך ורידים תחביבים:..לישון ונינג'יטסו בעיקרון O.ם או! וסירטי וידאו מפגרים! תבוא למפגש?:..אני מארגנת אותו עם עדן ^^ בחרת כבר דמות ללייב אקשן?:יאפ..סאקורה איפה אתה מעדיף את המפגש?:ממממ...איפה שקרוב לאכל? נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?:זונה... איך עושה ממוטה?: קראת לי שמנה?! מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: גדול..יופי שאני לא חייה שם יותר מאשר שאני חייה בחיפה >> כמה כסף יש לך בבנק?:...:X אז..אתה בא לפה הרבה?: לא..אבל בשבילך אני כן ^__~ האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?:נופ..ישר נדחפתי לכם לחיים מתי הצטרפת רשמית לפורום?:מזמן >> מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?:..אר..אני? מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: מממ..אורלנדו בלום וסאסקה D: נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?:אני השליטה שלהם! דום דום דום! נמאס לך מהשאלון?:..די.. נכון שנמאס?:..כן חלאס כן?:לא די?:טוב טוב.מה? סתמי. ... שקט. אף פעם אל הצלחתי ..

ashkeloni

New member
ממממ

היכרות קצרה: שם: נתן כינוי?:ניית'ן מקום מגורים: אשקלון גיל: 18 תאריך לידה: 01.01.1988 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 289697648 למה התחלתי לראות נארוטו?: בתקופתי בפורום דרגון בול לפני כמה שנים המליצו על זה, זה היה מתי שהיו משהו כמו 20 פרקים
דמות אהובה: אין ממש תחביבים: מוזיקה ותפוז. תבוא למפגש?: כנראה שלא. בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: לא איפה אתה מעדיף את המפגש?: ... נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא ממש איך עושה ממוטה?: ... מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: נמוך, את אף פעם לא שם. כמה כסף יש לך בבנק?: זה לא העסק של אף אחד... אז..אתה בא לפה הרבה?: לא האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: לא מתי הצטרפת רשמית לפורום?: לפני בערך שנה מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: שימי. מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: עדי. נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: ... נמאס לך מהשאלון?: מאוד נכון שנמאס?: כן

ליסאן

New member
פעם ראשונה שאני אענה...../images/Emo41.gif

שם:ליטל כינוי?:תשאלו את די היא מחליפה לי אותם כל יומיים מקום מגורים:בין אשדוד לאשקלון יש חור קוראים אותו עזר.. שם גיל:22 תאריך לידה: 17/11/83 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:מת כמו החיים שלי עד ה11/4 T_T למה התחלתי לראות נארוטו?:מור הוריד.... דמות אהובה:רייסט תחביבים:יש תבוא למפגש?:אם אני אחיה בחרת כבר דמות ללייב אקשן?:הינטה (כי מישהי ג-נ-ב-ה את טסונדהXP) והיא גם מותק איפה אתה מעדיף את המפגש?:אני מניחה שהירקון יהיה נחמד נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?:נכון נסקלת? איך עושה ממוטה?:extinct מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב slim to non כמה כסף יש לך בבנק?: יותר מלך XP אז..אתה בא לפה הרבה?:יותר ממה שאני צריכה .... האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?:לא מתי הצטרפת רשמית לפורום?: כמה ימים אחרי שהוא נפתח מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?:שרה מישל גלר .. אני אוהבת אותה *_* מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!:רייסט נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?:יש להם אחלה תלבושת? נמאס לך מהשאלון?:מאוד מאוד נכון שנמאס?:*מתעלמת בנימוס* כן?:*סוקלת באבנים* די?:לא הספיק לך? טוב. סתמי. שקט. !!!!!

Hitsuji

New member
~:]

היכרות קצרה: שם: זה לא באמת מעניין אתכם. XP כינוי?: טסושה~ ^________^ מקום מגורים: מרכז. גיל: תאריך לידה: מסנג'ר: אייסיקיו: למה התחלתי לראות נארוטו?: בגלל הסאסונארו. דמות אהובה: סאסקה~! DD: תחביבים: לקרוא מנגה, לבהות בחוסר עניין באוויר. תבוא למפגש?: סביר להניח שכן. בחרת כבר דמות ללייב אקשן?: עודלאP: איפה אתה מעדיף את המפגש?: לא משנה לי כלכך. נכון שעבדתי עליך באחד באפריל?: לא. oo` איך עושה ממוטה?: כמו היפופוטם רק בצורה יותר שעירה? מה הסיכוי שאני אתקל בך באמצע סמטא\סמטה בתל אביב?: אני רק אפתח את תוכנת הסטטיסטיקה~ ^^ כמה כסף יש לך בבנק?: לא הרבה. אז..אתה בא לפה הרבה?: לא, הפורום הוסיף את עצמו למועדפים שלי בהחלטיות ונכנס לתת מודע שלי. האם היית קורא סמוי בחלק מסויים של חייך כאן בפורום?: עד אתמול. XDDD מתי הצטרפת רשמית לפורום?: אתמול. י-י; מי הכי כוסית בעולם?!?!?!?!!?: גילה אלמגור!!!1 o: מי הכי כוסון בעולם?!?!?!?!: סאסקה. נכון שאתה מעריך את ארגון האקטסוקי?: מאוד. נמאס לך מהשאלון?: כן. D: נכון שנמאס?: אהא. כן?: ממ. די?: בבקשה? <: טוב. סתמי. >> שקט. !!!!! xx`

למעלה