סרט השבוע
מ מיטל עבד New member 4/11/07 #12 היי סקול מיוזיקל 2 ../images/Emo9.gif סוף סוף עם תרגוםםםםםםםםםם ירדנוש, ראית את היי סקול מיוזיקל 2? אם ישהו וצה לראות- תגידו אני אעלה לכם קישור לסרט..
היי סקול מיוזיקל 2 ../images/Emo9.gif סוף סוף עם תרגוםםםםםםםםםם ירדנוש, ראית את היי סקול מיוזיקל 2? אם ישהו וצה לראות- תגידו אני אעלה לכם קישור לסרט..
I inbals93 New member 4/11/07 #18 קישור לאן? להורדה באימיול? האמת שאני אשמח לקישור, כי האתר שאני מורידה ממנו התחרפן... ואין לי כוח להוריד באימיול... אז אני אשמח
קישור לאן? להורדה באימיול? האמת שאני אשמח לקישור, כי האתר שאני מורידה ממנו התחרפן... ואין לי כוח להוריד באימיול... אז אני אשמח
מ מיטל עבד New member 5/11/07 #31 קישור לצפייה בסרט.. http://www.megavideo.com/?v=LYMNIQCP האיכות לא הכי שיש, אבל זה עדיף על כלום..
I inbals93 New member 8/11/07 #34 תודה, אבל לא עולה לי../images/Emo4.gif לא נורא, אני אוריד מתישהו...
A avia9000 New member 4/11/07 #20 סטפ אפ!! איןן על הסרטט הזהה!! אבלל אני אוהבתת את כל הסרטיםם עםם הריקודיםם ההיפ הופפ וכל זה
מ מורלוש New member 3/11/07 #7 ../images/Emo20.gifסיפורי השבוע../images/Emo20.gif פה תרשמו , את סיפורי השבוע שלכם , אם משהו הציק לכם,הצחיק אתכם,העציב אתכם,וכו'.. בדיחות,סיפורים,אפשר לשים גם שאלונים שונים. תהנו שבווע טווב .
../images/Emo20.gifסיפורי השבוע../images/Emo20.gif פה תרשמו , את סיפורי השבוע שלכם , אם משהו הציק לכם,הצחיק אתכם,העציב אתכם,וכו'.. בדיחות,סיפורים,אפשר לשים גם שאלונים שונים. תהנו שבווע טווב .
מ מיטל עבד New member 4/11/07 #13 אמממממממ משפט שראיתי בחתימה של מישהי בתפוז והוא כ"כ נכון.. חבר רגיל מצפה שתמיד תהיה שם בשבילו, חבר אמיתי רוצה שתדע שהוא תמיד שם בשבילך.
אמממממממ משפט שראיתי בחתימה של מישהי בתפוז והוא כ"כ נכון.. חבר רגיל מצפה שתמיד תהיה שם בשבילו, חבר אמיתי רוצה שתדע שהוא תמיד שם בשבילך.
M Mai angel המקורית New member 4/11/07 #29 משפט../images/Emo66.gif יש המון אנשים בעולם אך מעט מאד בני אדם משפט נכון מאד