השבוע שלנו

מורלוש

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifהשאלון השבועי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

**נלקח מפורום סקרים ושאלונים**
אוהב/ת גשם?
אוהב/ת שלוליות?
אוהב/ת מים באופן כללי?
חוסך/ת על כל טיפה?
שותה מים מהברז?
מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות?
השתתפת פעם במלחמת מים?
אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים?
כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה?
יש לך משהו להוסיף בנושא?

עונה :]

אוהב/ת גשם? לא =\ אוהב/ת שלוליות? אמ לא ממש אוהב/ת מים באופן כללי? יאפ חוסך/ת על כל טיפה? אמ בערך משתדלת שותה מים מהברז? לא רק מהברז הקטן.. מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? טיפות קטנות השתתפת פעם במלחמת מים? כן אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? במגבת כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? סוגר יש לך משהו להוסיף בנושא? נאמ לא D;

מורלוש

New member
עוונה [: ../images/Emo215.gif

אוהב/ת גשם? לא ממש :\
אוהב/ת שלוליות?לא הכי ..
אוהב/ת מים באופן כללי?ככן!! - ר-ק מיים , לא שותה כלוום חוצמיזה .. :)
חוסך/ת על כל טיפה?לא כל טיפה , אבל לא מבזבזת הרבה .. חח חוצמהמקלחת בחורף D=
שותה מים מהברז?לא .. תמי 4 D:
מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות?טיפות קטנות .
השתתפת פעם במלחמת מים?בטטטח . D=
אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים?מגגבת . O=
כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה?אממ.. תלווי חח

עונה ../images/Emo9.gif

אוהב/ת גשם? מאודדדדדדדדדדדד אוהב/ת שלוליות? אממ תלוי מה אני לובשת
אוהב/ת מים באופן כללי? כןןןןןן חוסך/ת על כל טיפה? לפעמים שותה מים מהברז? רק אם הם עברו דרך המקרר מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? סועררררר השתתפת פעם במלחמת מים? יאפפפפ
אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? לרוב בבגדים
כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? ת-מ-י-ד סוגרת!! יש לך משהו להוסיף בנושא? שיבוא כבר החורףףףףףףףףףףף

avia9000

New member
עונה:p

אוהב/ת גשם? ללאאא :mad: אוהב/ת שלוליות? גם לאאא!! אוהב/ת מים באופן כללי? כןן.. אבלל שלאא קשור לחורף חוסך/ת על כל טיפה? ללאא.. שותה מים מהברז? אממ.. אם איןן ברירה אחרתת. מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? גשםם סוער. השתתפת פעם במלחמת מים? ב-ר-ו-ר :p אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? תלויי במצבב רוח שלי.. :D כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? תלויי איפהה זהה.. אבלל הרוב אני סוגרת.. יש לך משהו להוסיף בנושא? אממ.. לא נראהה לי XD

Barefoott

New member
עונה

אוהב/ת גשם?כן אוהב/ת שלוליות?ממ אוהב/ת מים באופן כללי?כן חוסך/ת על כל טיפה?לללא ממש שותה מים מהברז?לא מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות?תלוי איפה אני חח השתתפת פעם במלחמת מים?כה אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים?חח מגבת כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה?תלוי איפה יש לך משהו להוסיף בנושא?לא

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

אוהב/ת גשם?מאדדדדדדדדד
אוהב/ת שלוליות?לא להתלכלך חחח אוהב/ת מים באופן כללי?כןןן חוסך/ת על כל טיפה?חח לא שותה מים מהברז?לא מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות?סוערר השתתפת פעם במלחמת מים?חח מלא פעמים אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים?משתדלת במגבת כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה?סוגרת יש לך משהו להוסיף בנושא?חורףףףףףףף

ופושי

New member
עונהה

אוהב/ת גשם? כן אוהב/ת שלוליות?כן אוהב/ת מים באופן כללי? ממ..לא ממש חוסך/ת על כל טיפה? לא ! שותה מים מהברז? מה פתאוםם מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? סוער השתתפת פעם במלחמת מים? כןן אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? במגבת כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? סוגר יש לך משהו להוסיף בנושא? אני הולכת לשתות..מים:p

למעלה