בזמן האחרון אין בעיות עם השרת (חמסה חמסה חמסה )
Y yadiday New member 13/3/07 #3 עכשיו אני מעלה לנגד עיני את ההיא מ"ישראלים" שכל הזמן מדברת על אנשים "מאחרי הגב" ופתאום הם עוברים מאחוריה - וכשהיא רואה אותה היא עושה תנועות מצחיקות עם הראש
עכשיו אני מעלה לנגד עיני את ההיא מ"ישראלים" שכל הזמן מדברת על אנשים "מאחרי הגב" ופתאום הם עוברים מאחוריה - וכשהיא רואה אותה היא עושה תנועות מצחיקות עם הראש
G GiuGiaRo New member 14/3/07 #4 אני בטוח שזה ממש ממש מצחיק אבל אני לא רואה הישראלים. אני חושב שזה תת-רמה.
Y yadiday New member 14/3/07 #8 לא - ממש לא אבל לפעמים - התקשורת מתנתקת - ואז צריך לרפרש את ה EXE שלו....(להפעיל מחדש את ה SERVICE)
G GiuGiaRo New member 14/3/07 #9 תראה אני בא להיכנס. הוא מתחבר סבבה הוא מבקש סיסמא אני שם את הסיסמא ואז הוא כאילו חושב קצת ואז הוא ואמר לי שהתקשורת נכשלה.האם לנסות לתחבר שוב לyadi.no-ip.info אוליי יש אצלי בעיה?אני שולח לך משו בפרטי גם אז נא לשים
תראה אני בא להיכנס. הוא מתחבר סבבה הוא מבקש סיסמא אני שם את הסיסמא ואז הוא כאילו חושב קצת ואז הוא ואמר לי שהתקשורת נכשלה.האם לנסות לתחבר שוב לyadi.no-ip.info אוליי יש אצלי בעיה?אני שולח לך משו בפרטי גם אז נא לשים