noosh

New member
דווקא רדיו יכול לחשוף

לאמנים חדשים שאולי לא היית מכירה אחרת. אם את מקשיבה לתכנית של מישה ושאת יחסית מתחברת לטעם שלו, זה יכול להרחיב אופקים. וחוצמזה, אני אוהבת את אלמנט ההפתעה של הרדיו. כי לשים דיסק של אמןשאני אוהבת ולשמוע את השירים שלו זה טוב ויפה, אבל לשמוע שיר שלא ציפיתי לו ברדיו, בהפתעה, זה הרבה יותר מרגש (כמו אז, שהוא שם את ווינטר כשבדיוק רציתי להקשיב לטורי). ובגלל זה אני גם קמה עם רדיו ולא עם סתם דיסק במערכת, בשביל הפעם-במליון-שנה שאני קמה עם שיר שאני ממש אוהבת וזה עושה לי את היום.

shiray

New member
חחח בול!

אני גם בדר"כ שומעת דיסקים באוטו, ובבית בכלל לא נראה לי שיש לי רדיו בחדר (איכשהו במערכת הרדיו לא עובד). אבל הרבה פעמים אחרי שאני שומעת דיסק באוטו, פתאום בא לי פשוט לשמוע את השיר ברדיו... לפעמים אני בכלל מעבירה לרדיו בתקווה שיהיה את השיר בזמן הקרוב, ואז כשאין אני מחזירה לדיסק התורן חח

רעוּת

New member
נהגת, משחקת עם הרדיו?!

מכירים את הפרסומת הזאת בגלגלצ? היא מבוססת עלי
אני נוהגת עם דיסק כשאני לא רוצה למות, כי אחרת יש לי בעיית זפזופ קשה. אני אמות בגלל גלגלצ
הם ישימו משהו מזרחי ואני אעביר תחנה ואכנס בעץ
.

כן, זה בערך מה שחשבתי שיקרה גם לי

עד שגיליתי שיש דברים יותר גרועים כמו להעביר מוזיקה בפלאפון בזמן נהיגה וכו' וכו'

מסכימה

סתם שעמום הרדיו (והטלוויזיה, אגב). ועוד צריך לשמוע את השדרנים מזיינים את השכל כל הזמן, יואו... וברור שהאינטרנט הוא מקום הרבה יותר נגיש ונורמלי להכיר בו מוסיקה חדשה.

חח. ילדה חכמה הקובנה.

גמני לא רואה טלויזיה
כבר שנים. נראה לי איזה 4 שנים. בחיי. אבל על רדיו אני לא יכולה לומר אותו דבר... אם כי דיסקים [ואל לנו לקפח את האייפוד נאנו] שליטת על.

למעלה