פלוטו24

New member
../images/Emo203.gif

יום שישי, 22:08, 88 FM, טורי איימוס, Crucify. ברגעים כאלה אני נזכר למה התאהבתי. וכל מילה מיותרת...

Gremshnit

New member
הפעם היחידה שאני שמעתי טורי על הרדיו

הייתה כשפירסמו את ההופעה שלה ואמרו שהיא הולכת להגיע חודש הבא (ז'תומרת, לפני שנה) ושהתוכנית תשדר את ההופעה, ואז הם השמיעו את הקאבר שלה ל-Enjoy The Silence. שישמיעו עוד קצת!
יש להם את Sweet The Sting, זה ידידותי לגלגל"צ
(למרות שאני חושב שזה שיר גדול)

רעוּת

New member
חחחח זה לגמרי גלגלצ ../images/Emo6.gif

פעם הייתי אצל חברה שלי והיה ברקע גלגלצ והיה את קרוסיפיי והכרחתי אותה לשתוק והיא לא הבינה מה אני רוצה מחייה האומללים. או פעם אחרת כשנהגתי והיה את סאמסון של רג'ינה ואמרתי לחברות שלי שמי שמדברת ב-3 דקות הקרובות אני מעיפה אותה מהאוטו (וזה באמת משהו שאני מסוגלת לעשות, הן מפחדות ממני
). אמג אני המיוזיק נאצי

noosh

New member
פעם פעם

כשסורטה רק יצא, הם שמו את סורטה. אני נשבעת שאני זוכרת שהוא היה. ובאופן כללי יש מדי פעם קרוסיפיי, היה גם קורנפלייק גירל ויש את המיקס של פרופשיונל מדי פעם (למה המיקס, למה
). אבל לא יודעת, מעדיפה את זה ככה, לפחות בעניין גלגלצ. שלא ישדרו אותה. 88, לעומת זאת, הרבה יותר חביבים, כבר יצא לי להתקל ב-Leather, ואפילו בביצוע לייב לאנג'י. ובתקופת יציאת הפוסי הם שמו דברים.

רעוּת

New member
גם בגלגלצ משמיעים אותו לפעמים בימי שישי ../images/Emo16.gif

ו-22:22
.

פלוטו24

New member
יצא למישהו פעם לשמוע שיר נדיר שלה ברדיו?

נגיד, איזו הבלחה של space dog live או משהו בסגנון?

רעוּת

New member
היה את הקאבר לקייס אוף יו

בספיישל על ג'וני לפני איזה חצי שנה. ואז התאבדתי
.

רעוּת

New member
רק אתה מבין אותי ../images/Emo7.gif

אמג אני מקלקלת אנשים
אתמול השותפה שלי התחילה לשיר "היום יומולדת....בואי נחתוך את הורידים" |בריסחרוף|

noosh

New member
אם הייתי שומעת את זה ברדיו

באמת שהייתי בטוחה שאני חולמת. ודוקא הקשבתי לספיישל, פשוט את זה פספסתי
. (ואאל"ט זה היה בתקופת קוצר הנשימה הנוראי, אז בכלל הייתי מתה).

noosh

New member
היי, לשמוע ביצוע לייב שלה לאנג'י

זה די נדיר; לא? וחוצמזה, מחיפוש ברשימות השידור של 88, אינ רואה שגל אפלרוייט שם לא מעט CALS וגם את פאדר לוציפר, גם מאת'ר היה באיזו רשימה, והיתה פעם שעשו מרתון לייב ושמו אותה מבצעת את Chains Around My Heart, אני חיבת לציין שאינ לא מכירה את זה. הו, והיו די הרבה מ-ADP כשהוא יצא, את MAAG משמיעים כל ה-25.11, פעם נסעתי לי לעבודה וחשבתי שבא לי לשמוע טורי ורוני ורטהיימר שם את ווינטר כאילו קרא את מחשבותיי, היה את לת'ר שהזכרתי כבר, וכמובן, בואו לא נשכח את הפעם שהדלקתי את הרדיו והיה את קרוסיפיי בהופעה. שלנו. בקיצור, יש יציאות.

המממ....לא יודעת אם נדיר - אבל חריג לנוף הרדי

ואי.... Leather - שישי בלילה מאוחר, לפני כמה שנים, הכי הזוי שיש ולא קשור לכלום. Jackie's Strenght - משמרת בצבא, שוב אמצע הלילה, אני מזמזמת לעצמי את השיר (האלבום רק פחות או יותר יצא...) ופתאום אני שומעת אותו מתנגן ברדיו...הייתי קופצת בעמדתי אם לא הייתי משוכנעת שיחשבו שאני פסיכית... Glory of the 80's - לא אמצע הלילה...
סתם ערב, אבל הפעם זה היה 88FM לדעתי...(השניים הקודמים - גלגל"צ) - מפתיע ביותר ולא קשור לכלום. זהו נראה לי.... שבוע טוב לכולם, ליבי

rfranko

New member
אני בעד 88 כי...

... הם משמיעים הרבה טורי וכלמיני וכשיצא סקרלט הם ממש חרשו על הדיסק הזה וגלגלץ תקועים בקרוספי פרופשונל רמיקס לפעמים קאבר של סמלז לייק ובימי זיכרון וינטר - נדיר נדיר פעם גלגלגץ היו משמעים אותה המון - אבל ממש פעם, בתקופה של LE ו UDP אבל מאז זרם הרבה אה דם

מעולם לא

שמעתי טורי ברדיו . אבל יש לזה קשר לעובדה שאני לא שומעת רדיו . לא יודעת,נראה לי כזה בד"כ בזבוז זמן .טיפשה,תעברי לדיסק הבא של טורי במקום להקשיב לשטויות האלה#%^*$ ובכלל,יש עוד כ"כ הרבה אמנים שאני מתכננת לשמוע ככה שהרדיו בעדיפות כ"כ זניחה .... בכ"א, אם כבר אז באמת 88 . התחנה הכי קורעת שיש
חיים בסדר שם כולם

למעלה