Superboi

New member
‏../images/Emo59.gif

שם: עדן כינוי אהוב: אין איזור מגורים: נתניה גיל: 17 פריט הלבוש האהוב עליך? אין משהו מיוחד התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו זה די בסדר :p לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום, רוצה לגדול ולסיים ת'בצפר כבר כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כל מיני מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא יודע איך לקרוא לזה בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? הרבה דברים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מזה? כמה מחשבים יש לך בבית? 1+לפטופ כמה טלוויזיות? 4+במחשב דבר נחמד שהיה לך היום: יומולדת למישו דבר לא נחמד שקרה לך היום: מלא חומר למבחנים מתי התעוררת היום? 7.00 גובה: 177+ משקל: לא יודע הפאדיחה הגדולה של החיים: לא יודע מה תעשה מחר? לא יודע להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסנס מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום הצבע השולט בארון שלך: צבעים כהים מי האשה הכי יפה בארץ? לא 'דע שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אליסון מאק אחת הטובות ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא רלוונטי P: נישקת בחורה? סוג של נישקת בחור? לא :( אתה סטרייט/ית? לא חושב שעישון זה: לא בשבילי איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא משכנע שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? נראה לי הבן אדם שהכי חשוב לך: לא יודע/אוהב לענות על כאלה הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כמה קטן? כן... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? :|| אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות אותו בחזרה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? שניהם אופי או יופי? גם וגם פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? לא מעניין אותי מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? תלוי איזה כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? תלוי לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק,מן הסתם גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? תלוי אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? מישהו אחד שלום? דגל ישראל מתנחלים? סרט כתום יהודים? מגן דוד מוות? גולגולת/בית קברות חיים? כבוד? מים? מפל בצפר? הבצפר :p חופש? הבצפר... חו"ל? חברים (הסדרה...) עבודה? משרד הצלחה? תעודה השראה? משורר מלאכים? מלאכים תנ"ך? ספר תנ"ך סוכר? סוכריה נשיקה? שפתיים השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אחי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לישון הכי אוהב?
חבל ש...? הבצפר קיים הלוואי והיה לי? פטור מבצפר אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? יימצא חיים במקום לשנוא אנשים אחרי השאלון אני? אמצא משו לעשות לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? שירלי אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? קבל מתנות העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: ..... הערבים הם: יש טובים ויש רעים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

עדן גפן

New member
Green eyes..../images/Emo190.gif|פיס|

שם: עדן כינוי אהוב: ג'סיקה איזור מגורים: דרום גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? לא יודעת התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודעת לאן היית רוצה לחזור? 3.10.07 כמה פעמים עברת דירה? המון אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? לא היית מאוהב? לא ממש חווית אהבה נכזבת? לא ממש בתול? לא יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? סוג של אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? כלום מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? גם וגם=] יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אה?!:| כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: אמ, אילנה הייתה אצלי:] דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא יודעת מתי התעוררת היום? 7:11 דקות חח גובה: 162 משקל : לא רוצה להגיד:| הפאדיחה הגדולה של החיים: כלמיני מה תעשה מחר? פיפי להקה שאת/ה אוהב/ת: הביטלס מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אמ, לא זוכרת חח לא מזמן! איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? You give love a bad name של בון ג'ובי הצבע השולט בארון שלך: אדום ושחור מי האשה הכי יפה בארץ? אני שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אמ, לא יודעת. איילת זורר ממה את/ה הכי מפחד/ת? ליצנים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? אמ, יכול להיות.. כשהייתי קטנה? נישקת בחורה? לא נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: אמ, גועל וזה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודעת שם אהוב לבן: אביב שם אהוב לבת: עדן שם אהוב לכלב: בונו, גלי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? עזבו מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אין יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא הבן אדם שהכי חשוב לך:אני הבן אדם שאתה הכי אוהב: אני הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו : אבא?:| הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: אני הבן אדם הכי מצחיק: אני הבן אדם הכי מוזר: לא יודעת הבן אדם הכי יפה: אני הבן אדם הכי קרוב: אני הבן אדם שאתה סומך עליו: אני הבן אדם שסומך עליך: אני [חה חה] הבן אדם שהכי השפיע עליך: אביב הבן אדם הכי כשרוני: אני הבן אדם הכי מניאק: אמ, דור, בני ועוד הבן אדם הכי אמיתי: אני הבן אדם הכי מצליח: אני הבן אדם הכי צפוי: לא אני [אה!! חשבתם שאני אגיד אני, אה?:] חחח] הבן אדם הכי לא צפוי: לא יודעת הבן אדם הכי חכם: אני הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): נוי הבן אדם הכי מסטול: לא יודעת הבן אדם הכי חרמן: סאפ הבן אדם הכי רומנטי: נוי\שחף הבן אדם הכי זיין שכל: דניאל הבן אדם הכי וותרן: אני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: דוד שלי מיקי הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: לא יודעת. אמא ומשפחה וזה. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: אני הבן אדם שהכי מבין אותך: אני! הבן אדם הכי עשיר: אמ, טוב, נו, לא אני. חח. דניאל. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: דניאל=\ [וזה לא לטובה, כי הרבה מזה זה פוזה.] הבן אדם שהכי הרבה מקלל: נוי הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כולם הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: ג'וני הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אני הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: גל!!!!#R^$%*$ אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אמ, לא נמצאת איתו יותר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתקת.. שיעשה מה שבראש שלו אבל לא איתי. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי! אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? סעד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? לכתוב! חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קולל לבכות או לצחוק? לבכות גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים! אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? שנאה שלום? עדן [אני] מתנחלים? איום. יהודים? זייני שכל ענקיים, שטופי מוח, שוטפיי מוח! מוות? חיים חיים? מוות כבוד? אגו מים? קוקה קולה דיאט בצפר? בע חופש? יאיי חו"ל? פסדר, לא משהו..[לא יותר טוב! אבל ממש לא יותר רע.] עבודה? הבטלה! הצלחה? כישלון השראה? יהונתן גפן מלאכים? שטן תנ"ך? דפים המלאים בגיבובי שטויות סוכר? תה נשיקה? אישי השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? אמ, לאכול פסטה חח הכי אוהב? אותי חבל ש...? אי לא יכולה להתחתן עם עצמי
רק אני מבינה אותי. הלוואי והיה לי? פיפי! סתם נו. אין דבר העומד? במיטה של חתיך ומכוערת. אם תרצו? אין זו אגדה! חהחהחה מי ששונא אותי מצדי ש...? יעשה פיפי אחרי השאלון אני? הולכת לאכול פסטה! לא הייתי צריך? לחכות עם הפסטה.. אני חייבת לומר תודה ל? כל מי שאוהב\שונא אותי וזה.. סתם נו. רק לעצמי=] [ולאמא. ולאביב. וסבתא.] אני חייבת לומר סליחה ל? לעצמי. על זה שאני נותנת שיפגעו בי למה אני אף פעם לא? עושה פיפי?! סתם.. חחחחחחחחחח אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? א!:] יומולדת זו סיבה ל? תפוס זיון בשירותים חדשים העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אמ, פיפי זה אחלה שחרור, באמא שלי. הערבים הם: כמו בכל מקום, חלק אחלה, וחלק בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? לאב אנד פיס.

PUZMAK J

New member
תשובות.

שם: ירון כינוי אהוב: הלורד פוזמק איזור מגורים: צפון מאד מאד. גיל: כמעט 17 פריט הלבוש האהוב עליך? נעליים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ט' לאן היית רוצה לחזור? כיתה ט' כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? לא ממש. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ביל קאוליץ'. אבל טוב לי להיות אני, תודה. מאוהב? כרגע לא. היית מאוהב? כן, לצערי. חווית אהבה נכזבת? פרידה קשה. בתול? לא יש חבר/ה? לא רשמית, וללא מחוייבות
זרקו אותך? מזמן, החברה הראשונה שלי. אתה זרקת? לצערי כן. אוהב את עצמך? אני חש כלפי חיבה מסויימת... מה היית משנה בך? חיצונית? פנימית? אני משער שהייתי גובהה, מתרחב, ומקבל סבלנות חסרת גבולות מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. למרות שבזמן הממש אחרון אני מתמהמה מעט לפני שאני עונה על השאלה הזו. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בהנחה שאין לי מושג במה מדובר אני מניח שאין לי אף אחד מהשניים. כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: סיימתי את הארי פוטר השביעי, ואכלתי אוכל טעים. דבר לא נחמד שקרה לך היום: הייתי בבצפר. מתי התעוררת היום? 10:12 גובה:172 משקל: 47
הפאדיחה הגדולה של החיים: משום מה אני לא מצליח להזכר באחת כזאת... זיכרון סלקטיבי, הא? מה תעשה מחר? תיאוריה, אסע לכרמיאל, אקנה כל מני שטויות, שיעור נהיגה, ואארוז לאילת. להקה שאת/ה אוהב/ת: יותר מדי... העיקריות אלו אוונסנס, טוקיו הוטל, לוסט פרופטס ובילי טאלנט מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמן, בסוכות. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? love is dead - tokio hotel הצבע השולט בארון שלך: שחור... מי האשה הכי יפה בארץ? נעמה דרור שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אני לא טוב בזה... ממה את/ה הכי מפחד/ת? מכאב האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כמובן, שמעת על ידידות אפלטונית? נישקת בחורה? פעמים רבות נישקת בחור? פעמים מעטות יותר אתה סטרייט/ית? בי חושב שעישון זה: מגעיל? איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי מתאמץ.ואם כן, הייתי מכין להם סיגריה עם כמות ניקוטין משולשת, ואז הם היו משתעלים כמו חולה אסטמה. שם אהוב לבן: צ'אק שם אהוב לבת: נעמה שם אהוב לכלב: אריק מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? את הדו קרב עם תומר(החבר הכי טוב שלי באותה העת), על ליבה של אביב. בגן טרום חובה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? שיעור מוזיקה בכיתה ו', המבחן בעל פה של נריה. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן, אבל זיכרון קריאה חזק יותר. הבן אדם שהכי חשוב לך: מאיה הבן אדם שאתה הכי אוהב: מאיה הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: עופרי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: מאיה, נמרוד הבן אדם הכי מצחיק: נעמה(החיפאית) הבן אדם הכי מוזר: מיצי הבן אדם הכי יפה: נעמה דרור הבן אדם הכי קרוב: מאיה הבן אדם שאתה סומך עליו: מאיה הבן אדם שסומך עליך: מאיה הבן אדם שהכי השפיע עליך:מאיה הבן אדם הכי כשרוני: בר מועלם הבן אדם הכי מניאק: לא אלבין שמו ברבים הבן אדם הכי אמיתי: מאיה הבן אדם הכי מצליח: ~????~ הבן אדם הכי צפוי: מאיה, נעמה. הבן אדם הכי לא צפוי: נמרוד הבן אדם הכי חכם: מאיה הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): מיצי... הבן אדם הכי מסטול: מיצי? הבן אדם הכי חרמן: מירי... הבן אדם הכי רומנטי: לי. הבן אדם הכי זיין שכל: נמרוד הבן אדם הכי וותרן: אמנע מלענות. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: מאיה הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: מאיה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: נעמה, מאיה, ענבר, נמרוד והרשימה תופחת. הבן אדם שהכי מבין אותך: מאיה הבן אדם הכי עשיר: ביל גייטס...? הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: נמרוד הבן אדם שהכי הרבה מקלל: סער הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כולם? הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: נעמה(שתיהן) הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: (אני עצמי..) מאיה, בר. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: ***** אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? וודאי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? גורם לו להבין את אותו הדבר מצידי. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מסתגל כנראה. ומנסה לעצור שינויים לרעה מלהתפשט. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי, עם איפור בטעם, חוש אופנתי ומנוי לסטודיו C. פריקים או פקאצות? פריקים!!!!! בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות... כלב או חתול? חתולים, כמובן. מחשב או טלוויזיה? מחשב. ללכת או לנסוע? לנסוע. לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד.. אבל זה רק בגלל שאני דיסגרף.. חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? טלפון... אבל כשהצד השני מתקשר...(לא, לא קמצנות, הגבלת שיחות.) להיות נבוך או להיות קול? קול וגזעי! לבכות או לצחוק? לצחוק תמיד עדיף. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? שאלה קשה מדי, אין לי תשובה. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. אסוציאציות: אהבה? פרידה שלום? מה שלומך? מתנחלים? חלוצים יהודים? ישראל מוות? הלורד וולדמורט חיים? עבודה כבוד? תהילה מים? צלילה בצפר? גדר ושער חופש? אילת חו"ל? אלסקה עבודה? חליפה, עניבה ותיק ג'יימס בונד הצלחה? כסף השראה? עט נוצה ודף ריק. מלאכים? כנפיים תנ"ך? קהלת סוכר? קפה נשיקה? אהבה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל בגוב האריות מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? את **** עירומה על המיטה שלי, את הצעיף הירוק שחור מהוט טופיק, והמבורגר טבעוני של בודהה בורגר. הכי אוהב? מאיה, כדורי הג'אגלינג שלי, והניטים על התיק. חבל ש...? אין לי את כל מה שביקשתי שלוש שורות למעלה? הלוואי והיה לי? את כל מה שביקשתי ארבע שורות למעלה, אני אצרף לזה מצלמה חדשה, ואת כל הדיסקים של טוקיו הוטל ובילי טאלנט אין דבר העומד? ויושב באותו הזמן. אם תרצו? ותתנו לי משהו בתמורה אני אוכל לסדר לכם את זה בלי בעיה. מי ששונא אותי מצדי ש...? יפסיק לעשות את זה, ישלח לי מכתב התנצלות ויוריש לי את כל רכושו... אכפת לי? אחרי השאלון אני? אלך לישון סביר להניח. לא הייתי צריך? להניח לה ללכת. אני חייב לומר תודה ל? קדוש ברוך הוא. אני חייב לומר סליחה ל? עדי, על אי הבנה גדולה, ומקרים מיותרים. למה אני אף פעם לא? מרגיש טוב? מרגיש בבית? מרוצה מהמצב? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? מעניין עד הייתי בטוח שיש עשרים ושתיים אותיות בשפה העברית... כנראה דמיינתי. יומולדת זו סיבה ל? מסיבה, חגיגה, בילוי חסר חשבון והרגשה טובה שלא תלויה בשום דבר. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לכו אחרי ליבכם, ואל תהססו לעשות כך. הערבים הם: בני הלאום הערבי...לא יהודים... מוסלמים ברובם... אנשים... בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? הסוף איננו הקץ. תודה, הייתי זקוק לזה, לילה טוב.

שאלון ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

שם: נגה כינוי אהוב: אין איזור מגורים: קרית אתא גיל: 17 פריט הלבוש האהוב עליך? אין כזה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? שנה שעברה נראה לי לאן היית רוצה לחזור? לאמסטרדם כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? אפשר לומר היית מאוהב? ^ חווית אהבה נכזבת? לא בתול? לא יש חבר/ה? כן זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? כל מיני דברים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא משתמשת כמעט באייסיקיו כמה מחשבים יש לך בבית? 3 או 4 כמה טלוויזיות? 5 נראה לי דבר נחמד שהיה לך היום: אממ הייתי בקניון דבר לא נחמד שקרה לך היום: בצפר חח מתי התעוררת היום? 6:40 גובה: 1.65 משקל: זדיינו הפאדיחה הגדולה של החיים: יש מלא.. נראה לי לריב עם אבא של ידיד שלי כשאני שיכורה מה תעשה מחר? אלמד =/ להקה שאת/ה אוהב/ת: יש המון מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אממ בחנוכה איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? בוא לבר- באנגים קרחן הצבע השולט בארון שלך: כל מיני.. צבעוני מי האשה הכי יפה בארץ? לאדעת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? מאיה מרון ממה את/ה הכי מפחד/ת? בדידות ולהזדקן האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? חחח חוץ מאחי, לא שזכור לי נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? לא חושב שעישון זה: אחלה, זה תלוי גם מה מעשנים, אבל בכל מקרה זה אחלה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: תמשיכו במה שאתם עושים! שם אהוב לבן: עדן, סתיו שם אהוב לבת: אריאל שם אהוב לכלב: חח אין.. אבל לכלבה שלי קוראים טפסי חח אז אולי זה נחשב מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לאדעת עזבו אני לא אוהבת להזכר מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש כל מיני. ברובם הייתי בהשפעת משהו. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא נראה לי מחקתי את כל הקטע של "הבנאדם ש..." זה מציק. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לאדעת יש מצב אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נראה לי מתנתקת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? נשארת חברה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? קצת משניהם פריקים או פקאצות? פריקים חח בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? זה תלוי במורה... בכללי ספרות... אבל עם המורה הנוכחי שלי לספרות- מתמטיקה. להקות או זמרים? גם וגם.. בעיקר להקות כלב או חתול? גם וגם.. חח אבל חתול קצת יותר.. מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? תלוי מה המרחק... ומי נוהג חח לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גם וגם, הגיל הוא רק מספר אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? סקס שלום? מדינה מתנחלים? רע יהודים? דת מוות? חיים חיים? סבל כבוד? ערסים מים? מינרלים בצפר? פיכס חופש? כיף חו"ל? אמסטרדם עבודה? כסף הצלחה? אושר השראה? יצירה מלאכים? גן עדן תנ"ך? יהודית (המורה) סוכר? משמין נשיקה? חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? חברה שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון שנה בערך הכי אוהב? חופש חבל ש...? יש בצפר הלוואי והיה לי? הרבה כסף אין דבר העומד? בפני הרצון, אך לפעמים יש רצון והדבר לא עומד אם תרצו? אני אביא לכם כאפות מי ששונא אותי מצדי ש...? ימות אחרי השאלון אני? הולכת להתקלח לא הייתי צריך? להסתכל לכיוון של הזולה ליד אמא אני חייבת לומר תודה ל? אמא שנתנה לי כרטיס אשראי וקניתי איתו כובע אני חייבת לומר סליחה ל? כל מי שציירתי היום בשיעור למה אני אף פעם לא? יכולה להקשיב בשיעור אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? שתות הרבה אלכוהול ולעשן הרבה סמים העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לישון זה בריא הערבים הם: בני אדם, ואפילו אחלה בני אדם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? קוראים לי נגה

n o a m style

New member
איזה ארוך זה ../images/Emo23.gif

שם: נועם כינוי אהוב: כל מיני איזור מגורים: מרכז גיל: 14 במרץ פריט הלבוש האהוב עליך? חולצות, נעליים ואקססוריז התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודעת לאן היית רוצה לחזור? לשומקום.. אאני רוצה להמשיך הלאה כמה פעמים עברת דירה? ממ.. משהו כמו 6 פעמים אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? לא מה היית משנה בך? כמעט הכל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי וחוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות?1 דבר נחמד שהיה לך היום: היה מצחיק דבר לא נחמד שקרה לך היום: בינתיים כלום מתי התעוררת היום?7
גובה: 1.58 הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת מה תעשה מחר? יש לי אימון ואז אני ילך לסבתא להקה שאת/ה אוהב/ת: ממממממ מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לא היתי איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? ריאנה הצבע השולט בארון שלך: כל מיני מי האשה הכי יפה בארץ? אני סתם, בר רפאלי, גל גדות, רותם סלע שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?עדי הימלבלוי ממה את/ה הכי מפחד/ת? כל מיני נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מגעיל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודעת שם אהוב לבן: אסף שם אהוב לבת: עדי, אלמוג, שיראל שם אהוב לכלב: אממ מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? יש המון מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? כל מיני יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא יודעת אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה הוא היה קטן ממני אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא יודעת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא יודעת זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? שניהם פריקים או פקאצות? אפחד בעד ההתנתקות או נגד? לא יודעת מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד?להקליד התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו ויתרתי על כמה חלקים.. קראת?

talbebchuk

New member
.?!

שם: טל כינוי אהוב: טלטול איזור מגורים: בת-ים גיל: 15 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? נראה לי שהשנה.. לאן היית רוצה לחזור? להבטחה שלי.. ולערב פרידה מדורי... כמה פעמים עברת דירה? 1. בגיל חצי שנה. אוהב את המקום שאתה גר בו? ברוררר היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא.. מאוהב? כן היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן יש חבר/ה? כן זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? מממ את זה שאני נפגעת בשניות... ומתעצבנת אפילו יותר מהר מזה שאני נפגעת ובוכה... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא.. כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? הרבה דבר נחמד שהיה לך היום: הצלחתי משהו במחשבים והייתי גאה בעצמי! דבר לא נחמד שקרה לך היום: רבתי עם חן מתי התעוררת היום? 9:30 גובה: 1.56 משקל: 54 :Q הפאדיחה הגדולה של החיים: וואי היו המון.. לא עולה לי כרגע משהו ספציפי.. מה תעשה מחר? בצפר-פעולה-ליווים-יומולדת לבת דודה - ישיבת צוות-יוצאת ליומולדת של חברה.. להקה שאת/ה אוהב/ת: מממ מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אביב גפן נראה לי.. בסוכות :Q כן כן.. המון זמן.. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? גוד ביי מיי לאבררר הצבע השולט בארון שלך: חום מי האשה הכי יפה בארץ? אסתי גינזבורג שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ענת וקסמן ממה את/ה הכי מפחד/ת? להישאר לבד בעולם.. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן! נישקת בחורה? בלחי.. ואת אמא גם בפה XD נישקת בחור? כן! אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: חראאאאא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: וואי זה נושא רגיש. פעם הייתי רבה עם אנשים שגיליתי שהם מעשנים.. פשוט חופרת להם. ולחפור אני יודעת!! שם אהוב לבן: עדי, אור שם אהוב לבת: עדי, אור שם אהוב לכלב: כתםםם מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? וואי... נראה לי הגננת במעון שהייתה תמיד קושרת לי את השרוכים, ורק לי! =] מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? שעפתי מול כל השבט במעגל שיכורים.. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן הבן אדם שהכי חשוב לך: אמא ואבא הבן אדם שאתה הכי אוהב: תום הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: ליאת! הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: נונה הבן אדם הכי מצחיק: צח-אור הבן אדם הכי מוזר: אנשים מהכיתה שלי.. הבן אדם הכי יפה: החניכות היפהפיות שלי! הבן אדם הכי קרוב: עמית ושני. הבן אדם שאתה סומך עליו: עמית ושני הבן אדם שסומך עליך: אמממ.. הבן אדם שהכי השפיע עליך: דור הבן אדם הכי כשרוני: מושיקו הבן אדם הכי מניאק: *$%^$%^* הבן אדם הכי אמיתי: תום הבן אדם הכי מצליח: מממ.. הבן אדם הכי צפוי: חייי הבן אדם הכי לא צפוי: אודי! הבן אדם הכי חכם: הכיתה שלי.. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): נונה XD הבן אדם הכי מסטול: אודי וברק הבן אדם הכי חרמן: וואי. המון. הבן אדם הכי רומנטי: עידןןןןן הבן אדם הכי זיין שכל: חן הבן אדם הכי וותרן: מממ.. לא הצוות שלי.. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: תום הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: ליאת! הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: חחח אם אני בסטלה אז הרבה אנשים יכולים.. הבן אדם שהכי מבין אותך: אמא! הבן אדם הכי עשיר: ברק הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: שי! הבן אדם שהכי הרבה מקלל: מממ חניכות שלי (?!?!?!?!) הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: חברות שלי.. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: לא יודעת. אני בת 15 וחצי! הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: מושיקו והילה. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: כל האנסים פדופילים ורוצחים ועבריינים למיניהם.. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורק אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי כמה היה משתנה.. אם משתנה בצורה שאני לא יכולה להסתדר איתו/ה אז לנתק קשר, אם זה משהו שאני מעמידה שיחזיק מעמד, מנסים לשנות.. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי ויופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? זמקים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה עם חיבוק! התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? נבוך.. זו הרגשה מוזרה וכיפית.. לבכות או לצחוק? אני צוחה ובוחקת גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו אסוציאציות: אהבה? כיף! שלום? חיים טובים יותר מתנחלים? שיהנו.. לא מזיז לי.. יהודים? כחול לבן! מוות? שחור. חיים? צריך לחיות אותם! ולהנות! כבוד? הדדיות מים? חיים בצפר? מסגרת חופש? מסגרת שונה.. :Q?! חו"ל? אמריקההה עבודה? ג'וב. סתם נו, כסף. הצלחה? הנאה השראה? כתיבה. מלאכים? כנפיים. דמיון. תנ"ך? כמו שחניכות שלי אומרות - שיעור תנאחס! סוכר? מתוק נשיקה? טעימההה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? חברה שלי.. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? יומולדת.. לא יודעת, פתאום בא לי.. יש לכל העולם יומולדת.. הכי אוהב? שוקולללדדד חבל ש...? אני עושה שטויות לפעמים שאני מצטערת עליהן אח"כ.. הלוואי והיה לי? קצת יותר תאקט.. אין דבר העומד? בפני הרצון.. אם תרצו? תוכלו! מי ששונא אותי מצדי ש...? יקפוץ בחבל.?! אחרי השאלון אני? הולכת לישון !! לא הייתי צריך? הרבה דברים. אבל אני לא מצטערת על הרוב בסה"כ.. למדתי מכל טעות שלי.. אני חייבת לומר תודה ל? הורים שלי, לחברים שלי, לאנשים שרבתי איתם והשתניתי בעקבות זה.. נו להתחיל לחפור?! אני חייבת לומר סליחה ל? אנשים שנפגעים מהציניות שלי.. למה אני אף פעם לא? מפסיקה לחפור?! אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? ד'! ד'! ד'! ד'! ד'! ד'! ד'! ד'! הכי שווה להיות בד'! יומולדת זו סיבה ל? מתנותתת XD העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תחיו את החיים! הערבים הם: ערב טוב שיהיה לכם! בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני טל בבצ'וק

anna the best

New member
עדיין משעמם לי ../images/Emo105.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? החולצה שאני לובשת עכשו התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לא יודעת לאן היית רוצה לחזור? לחיפה כמה פעמים עברת דירה? 5 בערך אוהב את המקום שאתה גר בו? ככה ככה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא מאוהב? לא כל כך היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן
בתול? נחשי
יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? אין לי מושג מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 1 דבר נחמד שהיה לך היום: סופסוף הגשתי ת'עבודה באינגליש!!! מתי התעוררת היום? שבע ודקה גובה: 150 ס"מ בערך משקל: 50 הפאדיחה הגדולה של החיים: היו יותר מדי מה תעשה מחר? אנוח. זה היה שבוע עמוס להקה שאת/ה אוהב/ת: לא יודעת, אין מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? הייתי בהופעה של המורדים איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אין הצבע השולט בארון שלך: כחול\ורוד מי האשה הכי יפה בארץ? אני
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא יודעת ממה את/ה הכי מפחד/ת? גיליתי שיש לי חרדה חברתית האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא, לא ישנתי עם אדם מהמין השני נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? נראלי.... חושב שעישון זה: מסריח
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? שיהיה להם סרטן ריאות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? שקיבלתי ת'צלקת ברגל מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? היו המון........ לדוגמא שבאמצע שיעור מתימטיקה נפל עלינו חתול מהתקרה...
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? יכול להיות. הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הרבה הבן אדם הכי מצחיק: ברק הבן אדם הכי מוזר: אני :DDD הבן אדם שאתה סומך עליו: חברות שלי הבן אדם שסומך עליך: חברות שלי? הבן אדם שהכי השפיע עליך: יש המון הבן אדם הכי כשרוני: נופר הבן אדם הכי מניאק: אריה הבן אדם הכי אמיתי: ממ.... מור? הבן אדם הכי מצליח: רושו הבן אדם הכי צפוי: סנדרה הבן אדם הכי חכם: רפאל, רושו הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): ברק הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: חברות הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: כל החברות שלי אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא נראלי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מביאה לו כאפה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי א זה לטובה או לרעה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? אפחד בעד ההתנתקות או נגד? נייטרלית מתמטיקה או ספרות? מתימטיקה להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? חתול+כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון
לכתוב או להקליד? תלוי חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם אסוציאציות: אהבה?
שלום? פיס, יונה מתנחלים? כתום יהודים? ערבים מוות? וולדמורט חיים? לא יודעת... לא יוצא לי אסוציאציות..... כבוד? רחמים מים? שוקו בצפר? אנגלית חופש? חג חו"ל? רוסיה עבודה? אוכל הצלחה? כשלון השראה? מוזה מלאכים? כנפיים תנ"ך? ספר סוכר? קפה נשיקה? חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל שיושב לידי בכיתה מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? משהו שיעסיק אותי קצת הכי אוהב? לישון חבל ש...? אנטיגונה מתה הלוואי והיה לי? כלב אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו הגדה (יואו יצא לי הגדה של פסח XD) מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך להזדיין אחרי השאלון אני? אלך לפורום ש.ב לחפש מישהו שאני יכולה לעזור לו לא הייתי צריך? להבריז ממתחמטיקה לפני כמה ימים אני חייבת לומר תודה ל? שולה אני חייבת לומר סליחה ל? כל מי שפגעתי בו למה אני אף פעם לא? לא יודעת... אין אצלי משו שאני אף פעם לא.... אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת!!! יומולדת זו סיבה ל? לחגגו העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: חייכו- הכל לטובה! הערבים הם: יודעים ערבית מדוברת בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני בת 16

דנדוושש

New member
עונה

גיל: 17.5 פריט הלבוש האהוב עליך? סווטשרט שחור מסויים. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ממ..בבית ספר היסודי. לאן היית רוצה לחזור? סוף כיתה ט'. כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? יש המון. כלמיני אנשים שאני מכירה, או חברות.. מאוהב? לא. היית מאוהב? לא. חווית אהבה נכזבת? כן. בתול? כן. יש חבר/ה? לא. זרקו אותך? בערך. אתה זרקת? ^ אוהב את עצמך? לא. מה היית משנה בך? ביטחון עצמי. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חחח, אין לי לא את זה ולא את זה :S יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? יש לי אייסיקיו :O כמה מחשבים יש לך בבית? 3. כמה טלוויזיות? 5. דבר נחמד שהיה לך היום: בשיעור אנגלית היינו פחות מ-10 אנשים שהכינו ש"ב אז המורה שיחררה אותנו מהשעה הראשונה. :) דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא עולה לי כרגע. מתי התעוררת היום? 7:00. גובה: 170+ משקל: לאדעת. הפאדיחה הגדולה של החיים: יש לי בשפע. מה תעשה מחר? אקום בבוקר, אלך לביה"ס, אח"כ ישר שיעור נהיגה, ואז נראה ... להקה שאת/ה אוהב/ת: יש הרבה. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? סוף אוגוסט. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? לא מתנגן. הצבע השולט בארון שלך: בטח כחול/שחור. ממה את/ה הכי מפחד/ת? להישאר לבד. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן. נישקת בחורה? לא. נישקת בחור? כן. אתה סטרייט/ית? כן. חושב שעישון זה: דוחה! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: זה מגעיל, מסריח, מחניק, עושה את השיניים צהובות, זה ביזבוז של מלא כסף, יש אנשים שימנעו להיות בחברה של אנשים מעשנים.... לא חסרים נימוקים. שם אהוב לבן: עידו. שם אהוב לבת: יש הרבה. [: שם אהוב לכלב: לאדעת חח. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? תלוי מאיזה תקופה של הילדות :) בעיקרון יש לי הרבה. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אני ועוד 4 חברות היינו צריכות להצטופף על מושב וחצי של מכונית, זאת הייתה הנסיעה הכי מצחיקה והזויה שהייתה לי. (= יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן. הבן אדם שהכי חשוב לך: אין אחד. הבן אדם שאתה הכי אוהב: ^ הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: ליהיא. הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: היום? רותם. 3> הבן אדם הכי מצחיק: טליה. הבן אדם הכי מוזר: עדי. הבן אדם הכי יפה: לאדעת. הבן אדם הכי קרוב: תמר. הבן אדם שאתה סומך עליו: תום. הבן אדם שסומך עליך: לאדעת. הבן אדם שהכי השפיע עליך: חן. הבן אדם הכי כשרוני: תום. הבן אדם הכי מניאק: עדי. הבן אדם הכי אמיתי: חן. הבן אדם הכי מצליח: טליה, אפילו שהיא לא שמה לב לזה. הבן אדם הכי צפוי: עדי. הבן אדם הכי לא צפוי: הילה. הבן אדם הכי חכם: רותם. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): לאדעת. הבן אדם הכי מסטול: לאדעת. הבן אדם הכי חרמן: עדי. הבן אדם הכי רומנטי: לא יודעת, אולי תמר. הבן אדם הכי זיין שכל: עדי. הבן אדם הכי וותרן: טליה. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: תום. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: תמר וחן. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: טליה. הבן אדם שהכי מבין אותך: חן. הבן אדם הכי עשיר: מהאנשים שקרובים אלי, שרון. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: טליה. הבן אדם שהכי הרבה מקלל: מיכל. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כל אחד מהנאשים שכתבתי למעלה^ ועוד. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: לאדעת. אם הייתי לסבית אז תום :) , היא כזאת נשמה טובה. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: תום והילה. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: יש כמה... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה הוא קטן ממני, ובת כמה אני. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת ממנו (?) אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה, הייתי מנסה בלי סוף להמשיך להיות בקשר כמו שאנחנו עכשיו. היא חברה שלי אחרי הכל. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס. אופי או יופי? אופי. פריקים או פקאצות? פריקים. בעד ההתנתקות או נגד? בעד. מתמטיקה או ספרות? שאלה טובה. להקות או זמרים? גם וגם. כלב או חתול? כלב. מחשב או טלוויזיה? מחשב. ללכת או לנסוע? לנסוע. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון? תלוי. להיות נבוך או להיות קול? קול? לבכות או לצחוק? לצחוק, ברור. גיטרה או תופים? תופים. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? בגיל שלי. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? סיפור ארוך XD, חחחח במקרה קלעת לשם שמזכיר לי הכי הרבה דברים... אם הייתי צריכה לבחור שם שיזכיר לו המון דברים הייתי בוחרת בדניאל. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לאכול. הכי אוהב? לצחוק ולהיות עם חברות. חבל ש...? מחר יום מעצבן. הלוואי והיה לי? רשיון כבר. אין דבר העומד? בפני עדי כשהיא רוצה משהו. <_< אם תרצו? תעשו משהו, אל תשבו ותבכו עליו!! מי ששונא אותי מצדי ש...? יטביע את עצמו באמבטיה. אחרי השאלון אני? אלך לחפש משהו לאכול. לא הייתי צריך? להירשם לשם מלכתכילה. אני חייבת לומר תודה ל? רותם, שעשתה לי היום מצברוח כל כך טוב. אני חייבת לומר סליחה ל? תום, הילה, מור וליהיא. זה קשור לדניאל. למה אני אף פעם לא? אומרת לה מה שאני חושבת? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת ! יומולדת זו סיבה ל? מצוא כבר רעיון מה לעשות לטליה ביומולדת 18!!!!! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תהיו צבועים, זה לא משתלם. הערבים הם: בני אדם. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? חסרת ביטחון עצמי.

STU XD

New member
מממ

שם:סטו כינוי אהוב:סטו איזור מגורים:רחובות גיל:17 ו4 חודשים פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס קרוע ממש התקופה הכי אהובה עליך בחיים?גיל 14 ככה לאן היית רוצה לחזור?לילדות כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?כן היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן בתול?לא יש חבר/ה?כן זרקו אותך?כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך?לא מה היית משנה בך?הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?שילוב סביר של שניהם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?2 דבר נחמד שהיה לך היום:צילמתי תמונות יפות דבר לא נחמד שקרה לך היום:בצפר מתי התעוררת היום?7 ורבע גובה:1.64 משקל:50 הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר?עבודה ואז שיעור נהיגה להקה שאת/ה אוהב/ת:התקווה 6 מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?לפני חודשיים בערך בגן יבנה הופעה של התקווה 6 איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?התקווה 6-rebel הצבע השולט בארון שלך:עץ מי האשה הכי יפה בארץ?לא יודעת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?אומה תורמן ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא להיות מאושרת האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?כן נישקת בחורה?כן נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?בי. חושב שעישון זה:נחמד. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:שיעשו מה שבא להם. שם אהוב לבן:גשם, חורף, יער, מיכאלנג'לו שם אהוב לבת:קשת, מיה, סול, ונוס, פרפר שם אהוב לכלב:סנופ מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?הבית הקודם ברחובות מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?הבכיינות שלי חח יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לאדעת אני בכללי די סנילית הבן אדם שהכי חשוב לך:יש הרבה הבן אדם שאתה הכי אוהב:יש הרבה הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:... הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:ארז הבן אדם הכי מצחיק:ארז הבן אדם הכי מוזר:ליהי הבן אדם הכי יפה:יש הרבה הבן אדם הכי קרוב:יש כמה הבן אדם שאתה סומך עליו:ארז, מאיה הבן אדם שסומך עליך:קריס, ארז, מאיה הבן אדם שהכי השפיע עליך:מאיה, ארז, רעות הבן אדם הכי כשרוני:עדן, ארז הבן אדם הכי מניאק:... הבן אדם הכי אמיתי:קריס, ארז הבן אדם הכי מצליח:עדן הבן אדם הכי צפוי:מעיין, מאיה הבן אדם הכי לא צפוי:קריס הבן אדם הכי חכם:אח שלי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):ליהי הבן אדם הכי מסטול:אני? הבן אדם הכי חרמן:הבוס שלי
הבן אדם הכי רומנטי:אריה הבן אדם הכי זיין שכל: אריה הבן אדם הכי וותרן:מעיין הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:... הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:ארז הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:הרבה הבן אדם שהכי מבין אותך:רעות, ארז הבן אדם הכי עשיר:- הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:עדן הבן אדם שהכי הרבה מקלל:ארז הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:יש הרבה ^^ הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:דניאל או ארז הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:עדן ארז הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?הורגת אותו מכות. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?תלוי אם הוא מרוצה מהשינוי או לא. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'יפס. אופי או יופי?אופי. פריקים או פקאצות?בני אדם. בעד ההתנתקות או נגד?בעד. מתמטיקה או ספרות?ספרות. להקות או זמרים?להקות. כלב או חתול?חתול. מחשב או טלוויזיה?מחשב. ללכת או לנסוע?לנסוע. לישון או לקום?לישון. לכתוב או להקליד?לכתוב. חיבוק או נשיקה?נשיקה. התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון. להיות נבוך או להיות קול?קול. לבכות או לצחוק?לבכות. גיטרה או תופים?תופים. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?בגיל שלי. אייסיקיו או מסנג'ר?מסן. אסוציאציות: אהבה? סקס. שלום?שלווה. מתנחלים? כתום. יהודים?שואה. מוות? נאצים. חיים? שמש. כבוד?חברים. מים? חיים. בצפר? כלא. חופש?ציפור. חו"ל? הולנד. עבודה? טיפים. הצלחה? אושר. השראה? ספרים. מלאכים?גן עדן. תנ"ך? זיון שכל. סוכר? קפה. נשיקה?חיבוק. השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?דניאל
מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?מישהו. הכי אוהב? לכתוב. חבל ש...?אני עושה טעויות כל חיי.. הלוואי והיה לי?אומץ להגיד את מה שאני באמת מרגישה. אין דבר העומד? בפני החרא. אם תרצו? . מי ששונא אותי מצדי ש...?יתפגר. אחרי השאלון אני? אלך לישון. לא הייתי צריך? אוף אני חייבת לומר תודה ל?אימא. אני חייבת לומר סליחה ל? פ.. למה אני אף פעם לא? עושה את הדבר הנכון.. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת. יומולדת זו סיבה ל? ללכת לישון. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:לישון. הערבים הם: אנשים. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?אני חרא בנאדם.

למעלה