../images/Emo59.gif
שם: עדן כינוי אהוב: אין איזור מגורים: נתניה גיל: 17 פריט הלבוש האהוב עליך? אין משהו מיוחד התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו זה די בסדר
לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום, רוצה לגדול ולסיים ת'בצפר כבר כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כל מיני מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא יודע איך לקרוא לזה בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? הרבה דברים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מזה? כמה מחשבים יש לך בבית? 1+לפטופ כמה טלוויזיות? 4+במחשב דבר נחמד שהיה לך היום: יומולדת למישו דבר לא נחמד שקרה לך היום: מלא חומר למבחנים מתי התעוררת היום? 7.00 גובה: 177+ משקל: לא יודע הפאדיחה הגדולה של החיים: לא יודע מה תעשה מחר? לא יודע להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסנס מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום הצבע השולט בארון שלך: צבעים כהים מי האשה הכי יפה בארץ? לא 'דע שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אליסון מאק אחת הטובות ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא רלוונטי P: נישקת בחורה? סוג של נישקת בחור? לא
אתה סטרייט/ית? לא חושב שעישון זה: לא בשבילי איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא משכנע שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? נראה לי הבן אדם שהכי חשוב לך: לא יודע/אוהב לענות על כאלה הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כמה קטן? כן... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? :|| אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות אותו בחזרה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? שניהם אופי או יופי? גם וגם פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? לא מעניין אותי מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? תלוי איזה כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? תלוי לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק,מן הסתם גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? תלוי אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? מישהו אחד שלום? דגל ישראל מתנחלים? סרט כתום יהודים? מגן דוד מוות? גולגולת/בית קברות חיים? כבוד? מים? מפל בצפר? הבצפר
חופש? הבצפר... חו"ל? חברים (הסדרה...) עבודה? משרד הצלחה? תעודה השראה? משורר מלאכים? מלאכים תנ"ך? ספר תנ"ך סוכר? סוכריה נשיקה? שפתיים השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אחי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לישון הכי אוהב?
חבל ש...? הבצפר קיים הלוואי והיה לי? פטור מבצפר אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? יימצא חיים במקום לשנוא אנשים אחרי השאלון אני? אמצא משו לעשות לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? שירלי אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? קבל מתנות העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: ..... הערבים הם: יש טובים ויש רעים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?
שם: עדן כינוי אהוב: אין איזור מגורים: נתניה גיל: 17 פריט הלבוש האהוב עליך? אין משהו מיוחד התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו זה די בסדר