../images/Emo203.gif

שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

MispIaced

New member
נמנמ

שם: נעים כינוי אהוב: אין איזור מגורים: יבנה גיל: 15 פריט הלבוש האהוב עליך? אין התקופה הכי אהובה עליך בחיים? יסודי, נראה לי. לאן היית רוצה לחזור? שום מקום. כמה פעמים עברת דירה? 4 נראה לי אוהב את המקום שאתה גר בו? לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כל אחד. מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא בתול? מן הסתם יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? לא מה היית משנה בך? הכל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שזה? כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 1 דבר נחמד שהיה לך היום: מישהי אמרה לי שהעגיל ממש יפה והיא גם רוצה דבר לא נחמד שקרה לך היום: מורה מפגרת לאנגלית, 5 פעמים אני צריך להגיד לה שאני לא יכול לדבר מתי התעוררת היום? 5 בבוקר נראה לי גובה: 1.76 או משהו משקל: יותר מדי הפאדיחה הגדולה של החיים: לא תודה. מה תעשה מחר? כלום, כמו תמיד להקה שאת/ה אוהב/ת: לורדי מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? 6.10, נייטוויש. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? replica של סונטה הצבע השולט בארון שלך: חום\שחור מי האשה הכי יפה בארץ? לא יודע. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא יודע, יש כמה ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? באותה מיטה או באותו חדר? נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: איכס. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא יודע, לא איכפת לי, שיהרגו את עצמם, רק שיעשו את זה רחוק ממנני. שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: בוני, דה מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא ~כאן היו שאלות בן אדם~ אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן. שנה-שנתיים כן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מעיף אותו לעזאזל? :S אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? לא יודע אופי או יופי? גם וגם פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? לא יודע מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? לא יודע לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? מה? אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אין לי כוח השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להעלם הכי אוהב? כלב שלי? חבל ש...? הרבה דברים. הלוואי והיה לי? כרטיס טיסה הלוך לפינלנד. אין דבר העומד? |וויאגרה| אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? ייקפוץ על סכין מטבח
אחרי השאלון אני? אעשה כלום, כמו תמיד. לא הייתי צריך? הרבה דברים. אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לא יודע הערבים הם: אנשים? בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif למרות שהיה ממש לא מזמן.

בלעכס המדגישומטיק לא עובד ;; אבל באלי ממש לענות על שאלון אז שומדבר לא ימנע ממני
שם: עירית כינוי אהוב: רית/ריתה איזור מגורים: גליל תחתון גיל: עוד שבועיים וחצי 14! D: פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עדיין לא החלטתי. נראלי משהו בין גיל שנתיים לשלוש
לאן היית רוצה לחזור? גיל שנתיים?
כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. מאוהב? לא. היית מאוהב? כ..כן. בערך. חווית אהבה נכזבת?אהע בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? לא ממש. מה היית משנה בך? את האופי הדפוק. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? WTF כמה מחשבים יש לך בבית? 2 ולפעמים3, כי אבא מביא לפעמים את הלפטופ כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: הממ המורה למתמטיקה לא באה דבר לא נחמד שקרה לך היום: היה ביתספר מתי התעוררת היום? 06:30 גובה: פעם אעחרונה היה 1.57.. לא יודעת כמה עכשיו. משקל: 56 וכנ"ל הפאדיחה הגדולה של החיים: לא יודעת, היו כל מיני X: מה תעשה מחר? אלך לביתספר ולטניס. להקה שאת/ה אוהב/ת: מלאמלאמלא. היום חרשתי גאנס אנ רוזס. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? באוקטובר. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Kiss Of Death - Black Sabbath הצבע השולט בארון שלך: לא יודעת.. כחול/אדום מי האשה הכי יפה בארץ? לא אני D: שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא יודעת ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות, בדידות האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא חושב שעישון זה: חרא. ודפוק. למה להתחיל עם משהו שטותי כזה? איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אני מנסה. אומרת שזה לא בריא והם ימותו בגיל מוקדם יותר,אבל לא עוזר. שם אהוב לבן:לאדעת שם אהוב לבת: נוגה/נועה שם אהוב לכלב: סול D: וכושי.
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? שנפתח הראש, אבל יש מלא. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? מלא XD יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן. שונאת ת'שאלות את האנשים. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נעלבת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי כמה משתנה,כי זה קרה לי עם כמה חברות ואנחנו עדיין ממשיכות קשר. אבל אם זה רציני כזה והיא צבועה לגמרי אנחנו מתחילות לנתק את הקשר. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי
אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? בלעכס סטיגמות בעד ההתנתקות או נגד? כחול XD מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב. מחשב או טלוויזיה? מחשב. ללכת או לנסוע?ללכת. לישון או לקום?לקום. לכתוב או להקליד?להקליד. חיבוק או נשיקה?חיבוק. התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות. (סמסים
) להיות נבוך או להיות קול?הומ לבכות או לצחוק?לצחוק. גיטרה או תופים?תופים.
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?העיקר האיכות. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר. אסוציאציות: אהבה? לב שלום? לא בישראל מתנחלים? דתיים יהודים? אני מוות? מוזר חיים? לא ורודים כבוד? אין מים? יאמי בצפר? בלעכס למי יש כוח לזה חופש? כיף חו"ל? משפחה עבודה? כסף הצלחה? ווי השראה? אנשים מלאכים? אין תנ"ך? משעמם סוכר? מתוק^^ נשיקה? חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? אחשלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לא להשתעמם. הכי אוהב? לצלם,לשמוע מוזיקה ולדבר עם אנשים שכיף לי איתם. חבל ש...?אני גרה בחור תקוע. הלוואי והיה לי?פלאש,דיסקים,כפתורים,ג'ינסים,חולצות של להקות,כסף,פוסטרים,מחשב משלי והרבה הרבה רצונות אחרים. אין דבר העומד? בפני לפני ארוחה XD אם תרצו? אז תוכלו להמשיך לרצות. מי ששונא אותי מצדי ש...? שישנא. אחרי השאלון אני? מחפשת משהו אחר לעשות. לא הייתי צריך? להיות כזאתי. אני חייבת לומר תודה ל? הרבה. אני חייבת לומר סליחה ל? הרבה. למה אני אף פעם לא? נחמדה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל? בלונים!D: העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אל תהיו צבועים, תהיו צבעוניים
הערבים הם: אנשים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? עירית13משגב

יאיי!! היום המשחק../images/Emo98.gif

שם:נגה כינוי אהוב:אין איזור מגורים:צפון הנגב..ליד אשקלון גיל:מתקרבת לקינסה פריט הלבוש האהוב עליך?החולצה של מכבי, החולצה של ס"פ, איזה חולצה שחורה כזאת, הכובע החדש מפאנקי פיש והכפפות משם והצעיף של מכביP: התקופה הכי אהובה עליך בחיים?תינוקות לאן היית רוצה לחזור?לכיתה א'..אולי לפני זה.. כמה פעמים עברת דירה?4...כאילו זה הבית ה5 שאני גרה בו... אוהב את המקום שאתה גר בו?כה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?בשמחה....כל בנאדם שהחיים שלו יותר נחמדים משלי
מאוהב?ניין היית מאוהב?ניין חווית אהבה נכזבת?ניין בתול?יאפ יש חבר/ה?ניין זרקו אותך?לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך?לא מה היית משנה בך?הכל בערך..חוץ מאת הגובה...כאילו לאכפת לי שיהיה יותר אפילו..אבל הגובה עכשיו הוא סבבה.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?אממ....כשיש לך משו אתה לא יודע כמה הוא יחסר לך עד שהוא איננו...D: יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?בטח........מה?! כמה מחשבים יש לך בבית?3 ועוד מחשב כףיד של אמאשלי כמה טלוויזיות?2 דבר נחמד שהיה לך היום:יהיה-אני נוסעת למשחק!!!!!! דבר לא נחמד שקרה לך היום:אממ....כמה דברים שאמרו לי... מתי התעוררת היום?6 גובה:178 משקל:שלא נדעP: הפאדיחה הגדולה של החיים:
..עזבו..פאדיחה... מה תעשה מחר?אלמד...ואח"כ אלמד למבחן...ואז כלום.. להקה שאת/ה אוהב/ת:סימפל פלאן מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?אממ.....אאל"ט בפוריםDDD: איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?blood-mcr הצבע השולט בארון שלך:וואוו!! אינלי מושג...כאילו יש לי את אחד הצבעונייםD:..במכנסיים זה הג'ינסים...בחולצות אינלי שמץ... מי האשה הכי יפה בארץ?בארץ?! אסתי גינצבורג הזאת....השם נשפחה שלה מסובך לי מדיP: שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?קיירה נייטלי וג'וליה רובטרס ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות של קרובים או שלי האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?כה נישקת בחורה?לא נישקת בחור?לא אתה סטרייט/ית?כה חושב שעישון זה:פיחסה.. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:תפסיקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שם אהוב לבן:אממ...
שם אהוב לבת:יסמין שם אהוב לכלב:(ה) ליזי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?כלום מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?לאדעת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא חושבת..אב אעני זוכרת תמונות שאני ראוה אותםXDD הבן אדם שהכי חשוב לך:המשפה הגרעינית... הבן אדם שאתה הכי אוהב:-- הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:סבא הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:דרורעעע הבן אדם הכי מצחיק:דרורעעע הבן אדם הכי מוזר:דרורע הבן אדם הכי יפה:דרורע? לאדעת...שי!!!!!! הבן אדם הכי קרוב:אחותי ואחשלי הבן אדם שאתה סומך עליו:אחשלי, דרורעעע הבן אדם שסומך עליך:אפחדXDDD...סתם..אממ...די הרבה נראה לי.. הבן אדם שהכי השפיע עליך:יסמין, דרורעעע, אחשלי... הבן אדם הכי כשרוני:חן הבן אדם הכי מניאק:שיר..לפעמים...ויסמין
הבן אדם הכי אמיתי:יסמין, דרורעעע הבן אדם הכי מצליח:לאדעת הבן אדם הכי צפוי:לאדעת הבן אדם הכי לא צפוי:אחותי הבן אדם הכי חכם:אחשלי הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):יסמיןXDDD הבן אדם הכי מסטול:דרורעעעע הבן אדם הכי חרמן:
הבן אדם הכי רומנטי:
הבן אדם הכי זיין שכל: אני הבן אדם הכי וותרן:אני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:דרורעעעעעע הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:דרורעע ויסמין
הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:דרורע ויסמיןD: הבן אדם שהכי מבין אותך:יסמין ודרורע הבן אדם הכי עשיר:יסמינע
...אממ..עמית הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:שיר, אולה, אדוה........ הבן אדם שהכי הרבה מקלל:הערסים מהכיתה שלי הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:ההרבה הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:עומרי כספי
הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:יסמין ודרורעע הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:גל משו... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו לעזאזל אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנתקת קשר בד"כ... זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפו אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?בעד מתמטיקה או ספרות?מת' להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?חתול מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?שיחה להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ אסוציאציות: אהבה?מכבי ת"א שלום?עושים עם אויבים... מתנחלים? פיכסה יהודים?מגן דויד מוות?פחד חיים?ומוות ביד הלשון... כבוד?למבוגרים ממני מים?כחול בצפר?בזבוז זמן חופש?שינה חו"ל?ארה"ב עבודה?הלוואי עליי הצלחה?כוסאמא שלה השראה?מוזיקה מלאכים?כן בטח תנ"ך?ההיסטוריה שלנו סוכר? מה ההבדל בין סוכר(עם מלעיל) לסוכר? שמסוכר(עם מלעיל) עושים ריבה(עם מלעיל) ומסוכר עושים ריבה
נשיקה?תפוח...עזבו ראיתי סרטD: השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? השיר המגעיל הזה מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?להיותכבר במשחק!!!! הכי אוהב? מכבי ת"א, מוזיקה... חבל ש...? הלוואי והיה לי?מנוי למכבי אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...?יקפוץXDD אחרי השאלון אני? עפה להתארגן ולמשחק לא הייתי צריך? לענות על השאלון אני חייבת לומר תודה ל?דרורעעעעע אני חייבת לומר סליחה ל? יסמינע? למה אני אף פעם לא?מפסיקה לדבר?! אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל? בכות העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: עופו לי מהעיניים!!!! הערבים הם: שכנים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?אני חייבת לעוף!!!

../images/Emo203.gifיש דברים שאסור לראות..

שם: נועה כינוי אהוב: נוני איזור מגורים: ירושלים גיל: 14.4 פריט הלבוש האהוב עליך? וואו יש כמה עכשיו!!!! זה כ---זה מגניב שיש לי ממש הרבה בגדים. יואו.
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אוגוסט 2007... לאן היית רוצה לחזור? שני לאוגוסט כמה פעמים עברת דירה? חמש נראה לי אבל פעמיים הייתי ממש קטנה אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן מאוהב? מה זה מאוהב? היית מאוהב? חח כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? הו לא אתה זרקת? מה זה זרקת? מה זה סמרטוט? חח אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? את הסגירות והבדידות מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חח גם וגם! יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? אצל אמא שלוש ואצל אבא.. גם שלוש! אה לא ארבע. כמה טלוויזיות? אמא- שלוש, אבא- חמש. דבר נחמד שהיה לך היום: מוזיקה טובה באוטובוס דבר לא נחמד שקרה לך היום: כרגיל בימי ראשון מתי התעוררת היום? שש וחצי!!!! גובה: 1.66 משקל: חמש-עשרה בערך, אולי טיפה פחות! הפאדיחה הגדולה של החיים: הו מה תעשה מחר? אלמד.... להקה שאת/ה אוהב/ת: כנסיית השכל מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמן... יוני בצוללת. אבל בשבת עברי!!!!!!!
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אני רואה מיכאלה ככה ש.. הצבע השולט בארון שלך: שחרחר מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? בר בלפר, ליאור אשכנזי ממה את/ה הכי מפחד/ת? פגיעה.. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? חח לא נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: בריחה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: חח למה להפסיק? שם אהוב לבן: שמואל? P: סתם זה מכוער! לא יודעת שם אהוב לבת: תמר, מור, שקד שם אהוב לכלב: וויסק מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? חחחח הכי לא הבן אדם שהכי חשוב לך: אוף אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? חח כן אבל אי---ן מצב אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? וואי טוב שזה לא הכי נורא בארץ אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי.. זה או זה: אסוציאציות: אהבה? חיים שלום? שמאל מתנחלים? כתום יהודים? מגן דוד מוות? שחור חיים? אהבה כבוד? מבוגר מים? קולה P: בצפר? בגדים חחחח חופש? כלא חו"ל? מאוהב עבודה? צילום הצלחה? טוב השראה? מלאכים? אפור תנ"ך? תמי סוכר? נאמאמאמ נשיקה? שמו השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? דניאל מממ לא זוכרת את שם משפחתה מהכיתה לשעבר מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? אותו!!!!!! הכי אוהב? אר חבל ש...? אני לא מוצאת בחורציק חדש הלוואי והיה לי? אותו אין דבר העומד? בפני הרצון! אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? הו לא הייתי צריך?

nitzangro2

New member
עונההההההה נה נה נהנהנההה

שם:ניצן כינוי אהוב:גרוס איזור מגורים:ליד נתניה גיל:16 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך?צעיף נחשב? התקופה הכי אהובה עליך בחיים?נאממ חופש חהחה לאן היית רוצה לחזור?תורכיה 2007! כמה פעמים עברת דירה?פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?נאממ כן, פשוט מישהו אחר. מאוהב?בערך היית מאוהב?בערך חווית אהבה נכזבת?בערך בתול?בערך, חח סתם, כן. יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת?כן אוהב את עצמך?לא מה היית משנה בך?נאמ. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?אין לי לא את זה ולא את זה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?ואטפ?! כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?4 דבר נחמד שהיה לך היום:צחוקים בשיעור ספורט דבר לא נחמד שקרה לך היום:שהמורה לתקשורת הכריח להראות משהו שלא רצינו להראות מתי התעוררת היום?7 ורבע דאממממממממממממממממממממ גובה:1.60
משקל:חה! הפאדיחה הגדולה של החיים:וואי יש פשוט כל כך הרבהה מה תעשה מחר?אשחק טניס! להקה שאת/ה אוהב/ת:יש מלא מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?היה את הדבר של העצרת לחינוך.. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?כלום הצבע השולט בארון שלך:נאממ כל צבעי הקשת מי האשה הכי יפה בארץ?אניה בוקשטיין שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?יש כמה תאמת ממה את/ה הכי מפחד/ת?שאני לא אצליח בחיים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?לא נישקת בחורה?כן נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית? אולי חושב שעישון זה:סבבה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?אני לא משכנעת שם אהוב לבן:עמית שם אהוב לבת:עדן שם אהוב לכלב:נוליייייייייי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?שאני מציקה לחברות שלי בגומי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?שאני מציקה לחברות שלי בגומי יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא הבן אדם שהכי חשוב לך:אמא&אבא הבן אדם שאתה הכי אוהב:נולי הכלבה המעופפת שלי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:דודה הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:חברים הבן אדם הכי מצחיק:מנינ הבן אדם הכי מוזר:אין הבן אדם הכי יפה:אין הבן אדם הכי קרוב:אין הבן אדם שאתה סומך עליו:אין הבן אדם שסומך עליך:לא יודעת הבן אדם שהכי השפיע עליך:אין הבן אדם הכי כשרוני:נאממ יש כמה הבן אדם הכי מניאק:לא יודעת הבן אדם הכי אמיתי:לא יודעת הבן אדם הכי מצליח:יש כמה הבן אדם הכי צפוי:לא יודעת הבן אדם הכי לא צפוי:לא יודעתת הבן אדם הכי חכם:יש כמה (שונאת אותם.) הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):מנינ הבן אדם הכי מסטול:נאממ נוגה? חהחהחהחה כפרעלייך.. הבן אדם הכי חרמן:אני או משו הבן אדם הכי רומנטי:לא יודעת הבן אדם הכי זיין שכל:אני חהחה הבן אדם הכי וותרן:לא יודעת הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אין הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:נאות הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:ליטל הבן אדם שהכי מבין אותך:אין הבן אדם הכי עשיר:ליטל הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:נאות ושיר הבן אדם שהכי הרבה מקלל:אני! :) הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:נאממ מי שרוצה הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:אהובי! הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:נאות וזיו הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:חהחה אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?אני שונאת קטנים אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?הייתי מתרחקת ממנו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?שכל אחד יעשה מה שטוב לו זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?גם וגם פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?בעד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?גם וגם כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?טלויזיה ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק ונשיקה התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?להיות קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ' אסוציאציות: אהבה?אדום שלום?עולם מתנחלים? דוסים יהודים?מגן דוד מוות?דם חיים? ים כבוד?משפחה מים? חיים בצפר? יאק חופש?ציפור חו"ל? חיים עבודה? כסף הצלחה? אושר השראה?שמחה מלאכים?לבן תנ"ך? דוסים סוכר? שוקולד נשיקה?מתוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?ילד פריק מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לישון הכי אוהב?כלבה שלי חבל ש...?אני לא יכולה כבר להיות גדולה הלוואי והיה לי?רישיון אין דבר העומד?בפני אנשים מסויימים אם תרצו?אם תרצו ממש חזק, תצליחו מי ששונא אותי מצדי ש...?ילך כוסאומו.. אחרי השאלון אני?הולכת עם הכלבה שלי לסיבוב לא הייתי צריך?להשאר ערה בצהריים אני חייבת לומר תודה ל?אמא שהביאה לי מה שרציתי אני חייבת לומר סליחה ל?אבא שאמרתי לו שעכשיו הוא לא ברמה של אמא חהחה למה אני אף פעם לא?יכולה לאהוב את כולם אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת! יומולדת זו סיבה ל?מתנות! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:תיהייו מאושרים, ואל תיהיו מושפעים מאחרים. הערבים הם:אנשים. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?שאני מאוד חמודה יאללה ביי:)

אילנייש

New member
../images/Emo204.gif

שם:אילנה כינוי אהוב:אילניש איזור מגורים:צפון גיל:16 פריט הלבוש האהוב עליך?קפוצ'ון התקופה הכי אהובה עליך בחיים?כיתה ו'-ז' לאן היית רוצה לחזור? ^ כמה פעמים עברת דירה?פעמיים. אוהב את המקום שאתה גר בו?אוהבת את הבית אבל לא את האזור. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן יש חבר/ה?לא אוהב את עצמך?לפעמים יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא מכירה פה כלום:S כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:לא היה יום משהו דבר לא נחמד שקרה לך היום:סיימתי נורא מאוחר?:S מתי התעוררת היום?6.30 גובה:1.72 הפאדיחה הגדולה של החיים:איף לא חסר מה תעשה מחר?ביצפר להקה שאת/ה אוהב/ת:Maroon 5 מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?בווליום כנרת איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?שום דבר הצבע השולט בארון שלך:חום ולבן מי האשה הכי יפה בארץ?אמא:p שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?יש כמה :) ממה את/ה הכי מפחד/ת?לאבד קרובים
האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?כן נישקת בחורה?לא נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:ממכר איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:לא הייתי,שכל אחד יעשה מה שבא לו :) שם אהוב לבן:יונתן,יוני שם אהוב לבת:דניאל שם אהוב לכלב:שום דבר מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?יש כמה :) מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? ^ יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא חושבת אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מעיפה אותו ממני ומנתקת כל קשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?תלוי אם לכיוון שלילי או חיובי זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?שניהם פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?שניהם כלב או חתול?שום דבר מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?תלוי אם עייפים:p לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?שניהם :) התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קולD: לבכות או לצחוק?לצחוק או לבכות מאושר:p גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה?
שלום?להתראות מתנחלים?כתום יהודים?ישראל מוות?חיים חיים?מוות כבוד?ריספקטD: מים?מינרלים בצפר?איכסה :( חופש?שביתה חו"ל?מטוס עבודה?כסף הצלחה?אושר השראה?חכמים XD מלאכים?ושדים תנ"ך?100 :p סוכר?מלח נשיקה?חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?ילדה אחת מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?לישון הכי אוהב?את הקרובים אליי חבל ש...?לא קניתי את הנעליים:p הלוואי והיה לי?עוד בגדים אין דבר העומד?בפני הרצון אם תרצו?אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...?יקפוץ לי אחרי השאלון אני?אענה על עוד אחד נראה לי לא הייתי צריך?להיכנס לשם בכלל אני חייבת לומר תודה ל?אמא אני חייבת לומר סליחה ל?ממ למה אני אף פעם לא?מרוצה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל?שמחה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם:אל תלמדו כימיה הערבים הם:לאום בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?אני רוצה לישון

Beyond Perfect

New member
שנייה לפני שאני עולה לישון...

שם: יולי כינוי אהוב: יול, מאמז, איזור מגורים: כרמיאל סיטי גיל: צעירה פריט הלבוש האהוב עליך? פיג'מההההה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו לאן היית רוצה לחזור? חזרתי חחח הביתה כמה פעמים עברת דירה? אנערף... אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא יודעת מאוהב? בערך היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? מהאוזן יש חבר/ה? בערך זרקו אותך? לא שזכור לי אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? לא מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג כמה מחשבים יש לך בבית? 4 כמה טלוויזיות? 4 דבר נחמד שהיה לך היום: כלום. היה יום מעפן דבר לא נחמד שקרה לך היום: הכל מתי התעוררת היום? 6 וחצי גובה: 158 משקל: אנערף הפאדיחה הגדולה של החיים: לא רוצה להכנס לזה מה תעשה מחר? כרגיל להקה שאת/ה אוהב/ת: =\ מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לא זוכרת איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום הצבע השולט בארון שלך: שחור, חום.. ממ ורוד נראה לי חח מי האשה הכי יפה בארץ? אני שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אין ממה את/ה הכי מפחד/ת? להכשל, לטעות. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? יש מצב... נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? לגמרי חושב שעישון זה: אחלה דבר.. חח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי שם אהוב לבן: ריאן, לירוי שם אהוב לבת: היידן, סקיילר שם אהוב לכלב: שני ואדה מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אנערף מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? גיל 10. חברה שלי שברה לי את השן מבקבוק בירה חחח יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא הבן אדם שהכי חשוב לך: המשפחה שלי ולי הבן אדם שאתה הכי אוהב: את עצמי הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: ויטא מאמייייי הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: לי הבן אדם הכי מצחיק: ימית הבן אדם הכי מוזר: לי הבן אדם הכי יפה: אני הבן אדם הכי קרוב: אנטון ולי הבן אדם שאתה סומך עליו: לי ואנטון הבן אדם שסומך עליך: לי הקטנה שלי הבן אדם שהכי השפיע עליך: וואי.. חברים שלי.. כולם הבן אדם הכי כשרוני: אנערף... אלה הבן אדם הכי מניאק: ויטא הבן אדם הכי אמיתי: לי הבן אדם הכי מצליח: מממממ לא יודעת הבן אדם הכי צפוי: חחח מתן הבן אדם הכי לא צפוי: =\ הבן אדם הכי חכם: אלה הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): יש יותר מדי כאלה... הבן אדם הכי מסטול: סוש הבן אדם הכי חרמן: חחחחחחח מתן הבן אדם הכי רומנטי: ממממ ויטא נראה לי הבן אדם הכי זיין שכל: אני הבן אדם הכי וותרן: אני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: מתן הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: לי הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: מממ אחרי כמה שוטים כל אחד חחח הבן אדם שהכי מבין אותך: לי הבן אדם הכי עשיר: כולם עדייין חיילים!!! הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: לי נראה לי הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אני \= הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: כולםםםםםםםםם קיבוץ!!!! הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: אני עדיין לא יודעת... הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: יאיר הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: האקס שלי, על בעילת קטינות... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא נראה לי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הייתי מורידה לו כאפה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אנערף זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פקאצות בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? טלויזיה ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? =\ לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? =\ אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? בגילי אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו אסוציאציות: אהבה? סקס שלום? בדיחה מתנחלים? שיתנחלו במקום אחר.. חוקי נגיד יהודים? ליצנים מוות? קעקוע (זה ישר עלה לי מהקטע שמורידים את העור איפה שיש קעקוע כשמתים) חיים? תינוק כבוד? מה שאין למורות היום מים? בטעמים בצפר? עבודה חופש? שיגיע כבר חו"ל? נאפה עבודה? ילדים הצלחה? אהבה השראה? מאמי מלאכים? שמיים תנ"ך? לימודים סוכר? טעים נשיקה? פירסינג השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? הכוס הציבורי של כרמיאל מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון הכי אוהב? גלידה חבל ש...? מתן קוף ים הלוואי והיה לי? שניצל אין דבר העומד? מעצמו חח.. תמיד עדיף עזרה ממישהי :) אם תרצו? חהכנס להיריון או לקבל מחלת מין מספר 45... תשתמשו בדורקס מי ששונא אותי מצדי ש...? יתפגר אחרי השאלון אני? הולכת לישון לא הייתי צריך? להכנס למצב הדפוק שבו אני נמצאת עכשיו עם מתן אני חייבת לומר תודה ל? לי על הכל אני חייבת לומר סליחה ל? אמא, אבא ולאחותי הקטנה למה אני אף פעם לא? מקשיבה לאמא כשהיא אומרת שיהיה קר אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? ת יומולדת זו סיבה ל? לקבל מתנות העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: When all else fails, admit i'm right and kiss my ass. הערבים הם: סבבבבה לגמרי בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? מופרעת, עייפה, תפוסה.

איזה קור מה נסגר ..

שם: אור כינוי אהוב: אורוש, אורצ'וק איזור מגורים: ר"ג גיל: 17 פריט הלבוש האהוב עליך? חולצות למינהים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כשעברתי דירה לאן היית רוצה לחזור? לזמן שהכול היה תמים ולא היה לי דאגות על הראש.. <גיל שנה .. או בבטן של אמא> כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? עד כמה שאפשר היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מישו שיש לו הכול ומסתפק בזה מאוהב? שאלה טובה היית מאוהב? כע חווית אהבה נכזבת? כע בתול? יש חבר/ה? לא זרקו אותך? כע אתה זרקת? כע אוהב את עצמך? לא הכי מה היית משנה בך? הייתי רוצה להיות יותר מצחיקה .. ועם קול יותר יפה <בשירה> וחיצונית גם הייתי משנה דברים .. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אמממ יש לי חוכמה וטיפה יופי .. אז אני ילך על הצד של החוכמה .. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 1 ועוד אחת שלא עובדת דבר נחמד שהיה לך היום: ידיד שלי .. ממש חמוד =] הזמין אותי לצאת
דבר לא נחמד שקרה לך היום: שלמדתי עד 4 מתי התעוררת היום? 7 לצערי גובה: לא זוכרת משקל: כנ"ל הפאדיחה הגדולה של החיים: היו הרבה מה תעשה מחר? בצפר ועבודה להקה שאת/ה אוהב/ת: ניקלבאק מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? -- הצבע השולט בארון שלך: שחור וורוד מי האשה הכי יפה בארץ? לע דעת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? יש הרבה ממה את/ה הכי מפחד/ת? אלוהים .. מוות .. ושאני לא יצליח בחיים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כע נישקת בחורה? על הפה לא צרפתית נישקת בחור? כע אתה סטרייט/ית? כע חושב שעישון זה: חרא איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אממ אני לא כופה על אנשים אני פשוט אומרת להם שזה לא טוב .. אבל כאילו שיעשו מה שהם רוצים בחיים שלהם .. אבל אם הם מעשנים שזה לא יהיה ליידי שם אהוב לבן: לע דעת שם אהוב לבת: מיכל שם אהוב לכלב: דוגיXB מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לע זוכרת מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? הרבה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא ממש .. לפעמים הבן אדם שהכי חשוב לך: משפחה וחברים לא יכולה לבחור אחד הבן אדם שאתה הכי אוהב: כנ"ל הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: ידיד הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: 4 ידידים וחברה הבן אדם הכי מצחיק: אממממ ידיד הבן אדם הכי מוזר: ידיד הבן אדם הכי יפה: כולם הבן אדם הכי קרוב: כמה ידידים וחברות ומשפחה אבל לכולם זה קרבה שונה הבן אדם שאתה סומך עליו: אחי .. חברה .. ידיד הבן אדם שסומך עליך: כולם הבן אדם שהכי השפיע עליך: לע דעת הבן אדם הכי כשרוני: חברה הבן אדם הכי מניאק: לע דעת הבן אדם הכי אמיתי: חברה הבן אדם הכי מצליח: אני?XB חח סתם אממ לא דעת .. אלו שעובדים .. הבן אדם הכי צפוי: 2 חברות ומשפחה הבן אדם הכי לא צפוי: ידידים הבן אדם הכי חכם: 2 ידידים ו 2 חברות הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): חח כולם הבן אדם הכי מסטול: ידידים הבן אדם הכי חרמן: ידידים! הבן אדם הכי רומנטי: ידיד הבן אדם הכי זיין שכל: ידיד הבן אדם הכי וותרן: אני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: ידיד הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: ידיד הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: אפחד חח בן אדם צריך לישון מתי שהו! חח סתם אממ פעם ידיד הבן אדם שהכי מבין אותך: ידיד הבן אדם הכי עשיר: אממ לע דעת אני לא מסתובבת עם עשיריםXB הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: אשכרה אני הבן אדם שהכי הרבה מקלל: חברה הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: משפחה .. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: שאלה טובה הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: חברה הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אפחד אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן .. תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי אם הוא משתנה לרעה אז מתנקת קשר .. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? צ'יפס אופי או יופי? גם וגם אבל אופי יותר פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? נסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן אסוציאציות: אהבה? לב שלום? יד מתנחלים? אנשים יהודים? עם מוות? קבר חיים? נשמה כבוד? ערסים מים? שתיה בצפר? כלא חופש? כיף חו"ל? חלום עבודה? כסף הצלחה? אושר ועושר השראה? ציורים מלאכים? רוחות תנ"ך? ספר סוכר? מתוק נשיקה? שפתיים השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? ידיד עבר מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון הכי אוהב? מחשב, פסטה, משפחה, חברים חבל ש...? קר כל כך! הלוואי והיה לי? חם אין דבר העומד? בפני הרצון למרות שיש לפעמים אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך ל**** אחרי השאלון אני? הולכת לישון נראה לי לא הייתי צריך? לאכול 3 פיצותXB אני חייבת לומר תודה ל? ידיד שעשה לי את היום אני חייבת לומר סליחה ל? אפחד .. למה אני אף פעם לא? מצחיקה ברמות
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שית
יומולדת זו סיבה ל? קבל מתנות חח העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תחיו ותנצלו כל רגע אפשרי הערבים הם: חלק רעים אבל יש טובים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? חמודה, מתוקה, מתוסבכת

אספיר85

New member
וואו זה ארוך../images/Emo54.gif

שם: סתיו כינוי אהוב: לא יודעת גיל: 15 פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא יודעת מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? הרבה דברים כמה מחשבים יש לך בבית? 5 כמה טלוויזיות? אני חושבת ש4. דבר נחמד שהיה לך היום: שיעור מתמטיקה עם הקמן XP דבר לא נחמד שקרה לך היום: המורה הסתומה הזאת למתמטיקה. מתי התעוררת היום? 7:00 גובה: לא יודעת משקל: לא יודעת מה תעשה מחר? אראה שר הטבעות להקה שאת/ה אוהב/ת: גאנז מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? בחופש הגדול איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? גאנז - locomotive הצבע השולט בארון שלך: עץ מי האשה הכי יפה בארץ? מלכת היופי. למרות שכולם יודעים שמלכת היופי היא לא הכי יפה. (מוניקה סקס) שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא יודעת ממה את/ה הכי מפחד/ת? חשבתיש את השאלה הזאת מחקתי כבר. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? גם זה, וגם זה. נישקת בחורה? לא בפה נישקת בחור? כן בפה אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: רע ומסריח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? לא הייתי. פשוט הייתי מתרחקת מהם. שם אהוב לכלב: מיצי יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לפעמים אני זוכרת טקסטים לפי איך שהם נראו על הדף. הבן אדם שהכי חשוב לך: נועם הבן אדם שאתה הכי אוהב: נועם XD הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: ל איודעת הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: תלוי למה הכוונה. הבן אדם הכי מצחיק: הקמן ואמיר הם צמד משעשע. הבן אדם הכי מוזר: אמיר. הוא התעצבן עלי שאמרתי שיש לו יום הולדת היום XD הבן אדם הכי יפה: לא יודעת הבן אדם הכי קרוב: נועם הבן אדם שאתה סומך עליו: נועם הבן אדם שסומך עליך: לא יודעת הבן אדם שהכי השפיע עליך: נועם? הבן אדם הכי כשרוני: לא יודעת הבן אדם הכי מניאק: אמיר הבן אדם הכי אמיתי: אין אף אחד אמיתי הבן אדם הכי מצליח: תום נראהלי הבן אדם הכי צפוי: נועם XP הבן אדם הכי לא צפוי: אין הבן אדם הכי חכם: מייקי (כדי שירגיש טוב) הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הקמן הבן אדם הכי מסטול: עודד הבן אדם הכי חרמן: עודד ואמיר
הבן אדם הכי רומנטי: אין הבן אדם הכי זיין שכל: עודד הבן אדם הכי וותרן: נועם הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא יודעת. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: מז"T על בליינד? בלי לראות אותו כאילו? אין הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: מייקי, נועם, האוס, יש הרבה. הבן אדם שהכי מבין אותך: נועם הבן אדם הכי עשיר: זאתי עם התלתלים, יש לה כספת בתוך הרצפה של החדר. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: לא יודעת הבן אדם שהכי הרבה מקלל: אמיר הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: נועם, מייקי הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: >< הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: לא יודעת הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: עמנואל, הוא בטוח דקר מישהו. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? שואלת אותו מה לעזאזל אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מתרחקת זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס! איכס ביסלי!! אופי או יופי? טופי פריקים או פקאצות? פריקים, הם צורחים בשקט. בעד ההתנתקות או נגד? לא יודעת. מתמטיקה או ספרות? שיעור ספרות!! הרבה יותר מצחיק. להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק ונשיקה התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? יש ניגודיות פה? לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופים!!!1111 אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? הגדולים מפחידים, הקטנים עלובים. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? לב שלום? לבן מתנחלים? דתיים יהודים? שואה מוות? שחור חיים? פושינג דייזיז XD כבוד? ערסים מים? ברז בצפר? שגרה חופש? שלווה חו"ל? בלאגן עבודה? לחץ הצלחה? רגיעה השראה? יואו זה מעצבן. אמנים ממורמרים! מלאכים? שמיים תנ"ך? יהודים סוכר? סכרת נשיקה? תחושה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? הילד זה שיש לו מטבע של 2 שקלים ולי אין!!111 מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? את המטבע הזה. הכי אוהב? את התחושה של המטבע חבל ש...? אין לי אותו הלוואי והיה לי? את המטבע אין דבר העומד? בפני, אני עוד אשיג את המטבע אם תרצו? את המטבע, בעיה שלכם. זה שלי. מי ששונא אותי מצדי ש...? יעשה מה שבא לו, אבל שלא יגע לי במטבע. אחרי השאלון אני? אמצא דרכים להשיג את המטבע לא הייתי צריך? לתת אותו חזרה אני חייבת לומר תודה ל? דני שהראה לי את המטבע אני חייבת לומר סליחה ל? דני שלקחתי לו את המטבע למה אני אף פעם לא? שומרת את המטבע לעצמי? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? מטבע. יומולדת זו סיבה ל? הביא לי מטבע. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תנו לי מטבע של 2 שקלים. הערבים הם: חסרי מטבעות של שני שקלים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני רוצה מטבע!!

shaharrr53

New member
עונה.

שם:שחר כינוי אהוב:אין איזור מגורים:י-ם גיל:עוד מעט 14 פריט הלבוש האהוב עליך?רגיל התקופה הכי אהובה עליך בחיים?שהייתי קטן לאן היית רוצה לחזור?לשנת 95 כמה פעמים עברת דירה?אף פעם אוהב את המקום שאתה גר בו?קצת היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?ג'ון D: מאוהב?בערך היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך?כן מה היית משנה בך?אולי אופי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מה?
כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:הבוחן במתמטיקה היה קל
דבר לא נחמד שקרה לך היום:היה צפוף באוטובוס?
מתי התעוררת היום?שש וחצי
גובה:1.68 משקל:64 הפאדיחה הגדולה של החיים:אין חיחו מה תעשה מחר?אלך לאודישנים של התאטרון להקה שאת/ה אוהב/ת:פיית' נו מור מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?לפני חצי שנה איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?Mr. Bungle-Super Mario Bros. הצבע השולט בארון שלך:אין לי כוח לבדוק
מי האשה הכי יפה בארץ?לא יודע שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?שלומי קוריאט
ממה את/ה הכי מפחד/ת? אין האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?אהא נישקת בחורה?כן נישקת בחור?כן
אתה סטרייט/ית?אכן חושב שעישון זה:מזיק לבריאות וגורם לאסטמה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אומר להם שזה לא טוב?
שם אהוב לבן:שחר?
שם אהוב לבת:יער שם אהוב לכלב:בולי חיחו מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?לא זוכר מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?אחרתי לשיעור ספורט באיזה חצי שעה,אז המורה אמר לי:"למה איחרת?לרכבת?"
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא אין לי כוח עם הבני-אדם
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי בכמה שנים אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורק אותו
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?כן זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'יפס אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?ללכת לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?נבוך לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ' אסוציאציות: אהבה?לב שלום?להתראות מתנחלים?דניאל יהודים?מגן-דוד מוות?בית קברות חיים?פקאצות כבוד?ריספקט מים?קולה בצפר? שעמום
חופש?מחשב חו"ל?מטוס עבודה?מחשב הצלחה? גיטרה השראה? גיטרה מלאכים?גן עדן תנ"ך?עדיה סוכר?מלח נשיקה?חיבוק

מזמן לא הייתי פה..

שם: יער כינוי אהוב: יו, מחמוד ויסר איזור מגורים: ת"א גיל: 14 פריט הלבוש האהוב עליך? סווטשרט שיש עליו שבלול מאחורה מיונתן התקופה הכי אהובה עליך בחיים? עכשיו לאן היית רוצה לחזור? עכשיו טוב לי כמה פעמים עברת דירה? 2 אוהב את המקום שאתה גר בו? לא את הבית היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מתלבטת מאוהב? מאוד היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן.. יש חבר/ה? כן זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? ככה מה היית משנה בך? שונאת שאלות כאלה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 1 אצל אמא, 3 אבא כמה טלוויזיות? 1 אצל אמא, 0 אצל אבא דבר נחמד שהיה לך היום: יונתן! והיה ממש נחמד בחינוך לאומנות דבר לא נחמד שקרה לך היום: וואו, זה היה הדבר הכי מעצבן בעולם. אני ויונתן כזה שומעים את can you feel the love tonight בפלאפון שלו ומתנשקים ואז מישהו התקשר אליו. התעצבנו אבל בסדר. אנחנו חוזרים לשיר ולהתנשק ואז הוא מקבל SMS מהמורה שלו לגיטרה. מסתבר שהוא שכח לבוא לשיעור. אז הוא כותב לו שהוא יאחר או משהו כזה. סבבה אנחנו חוזרים. אח"כ המורה שלו מתקשר שיגיע אליו עוד חצי שעה, אז הוא היה חייב לעוף. זה היה כזה מבאס >>: מתי התעוררת היום? רבע לשבע גובה: 1.60 בערך משקל: 45 נראה לי הפאדיחה הגדולה של החיים: אני מדחיקה הכל, אבל יש משהו אחד שעולה לי לראש [ממש לא הפדיחה של החיים, היו לי הרבה פדיחות יותר מזו, אבל זה היה ממש מביך]- אני ישנה אצל מאי פעם ראשונה, כיתה ז'. סבבה, רואות סרט ואז נרדמנו. אני מתעוררת ומגלה שאני שוכבת על הספה שלה, היא לא לידי ואח שלה מסתכל עלי כאילו אני איזו הומלסית שפרצה אליהם הביתה. זה היה כ"ככככ מביך >>>: מה תעשה מחר? בצפר ונועל להקה שאת/ה אוהב/ת: ביטלס מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? שנה, אם מופע אביב לא נחשב [והוא לא] איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? דיס בוי של הביטלס הצבע השולט בארון שלך: אין מי האשה הכי יפה בארץ? אין שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא יודעת ממה את/ה הכי מפחד/ת? כנ"ל האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: אין דעה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא נכנסת לאנשים לריאות שם אהוב לבן: נחשו
שם אהוב לבת: אין.. שם אהוב לכלב: הבהב.. סתם. אין מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אין מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אין יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? ממש לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם קטן בחודש ויום נחשב, אז כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? בועטת לו בביצים ועושה לו את הפדיחה הכי גדולה בעולם [לא זה שבעטתי בו, חושבת על משהו] אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה להבין מה קרה. זה קרה לי כמה פעמים, ובכל הפעמים התרחקנו קצת זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי. חוצמזה, אם אוהבים מישהו [לא חייב מאוהבים. אם מעריכים נגיד] הוא הבנאדם הכי יפה בעולם פריקים או פקאצות? .. בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? חתול.. אני חושבת מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? תלוי ממי ^^^ רצוי גם וגם התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול D: לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גם וגם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? לא יודעת >: גם וגם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? יונתן שלום? שמאל מתנחלים? ימין יהודים? מגן דוד מוות? קבר חיים? בוקר כבוד? הורים?.. >< מים? נביעות בצפר? כיסא :| חופש? חופ"ג חו"ל? מטוס עבודה? אין לי כוח עוד הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? יונתן.. נו התבקש השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? כלום מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לחבק את מאי הכי אוהב? הרבה חבל ש...? קר לי הלוואי והיה לי? עוד סווטשרט עלי אין דבר העומד? אין דבר העומד. אם תרצו? שתרצו מי ששונא אותי מצדי ש...? ישנא אחרי השאלון אני? אבדוק אם יש עוד שאלונים נחמדים שלא עניתי עליהם לא הייתי צריך? להתקע בפח היום 5 פעמים אני חייבת לומר תודה ל? אמא שלי, בציניות, שעכשיו שורפת משהו ומגעיל לי באף
אני חייבת לומר סליחה ל? הרבה אנשים למה אני אף פעם לא? יכולה לצאת בסדר, בהכל? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? א. יומולדת זו סיבה ל? שינה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: קחו באיזי הערבים הם: בני אדם. כמוני וכמוך. [נושא רגיש] בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אחת. שתיים. שלוש. D:

ש י ו ש1

New member
עונהנה

שם:שי
כינוי אהוב:שיוש איזור מגורים:קציר גיל:12 פריט הלבוש האהוב עליך?חולצה כזאת ירוקה מפוקס התקופה הכי אהובה עליך בחיים?לא יודעת חח לאן היית רוצה לחזור? - כמה פעמים עברת דירה?לא יודעת חח אוהב את המקום שאתה גר בו?בערך היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?פאריס הילטון @!# מאוהב?אכן לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כה בתול?אני בת 12 פור גאד סייק יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת?לא אוהב את עצמך?לפעמים מה היית משנה בך?מראה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה אבל שאני לא אהיה מכוערת 3!@ יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:קיבלתי ח"ח בשיעור חשבון דבר לא נחמד שקרה לך היום:יצאתי להרשמה |: מתי התעוררת היום?7:00 ופספסתי תהסעה לבצפר|: , אבל אמא לקחה אותי גובה:1.63-4 בערך משקל:מספיק הפאדיחה הגדולה של החיים:לאיודעת מה תעשה מחר?בצפר להקה שאת/ה אוהב/ת:פוב,אינק' מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?אמממ ב28.6
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?Fall Apart-fob הצבע השולט בארון שלך:לא יודעת..הוא צבעוני כזה חח מי האשה הכי יפה בארץ?מישי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?.. ממה את/ה הכי מפחד/ת?ג'וקים איכס האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?כן X: נישקת בחורה?לא נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?לגמרה חושב שעישון זה:סאקס איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אי אפשר.. שם אהוב לבן:אין שם אהוב לבת:אלכס שם אהוב לכלב:סטייסי D: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?שפתחתי את הראש חחח מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?חחח שאחותי נרדמה באמצע האוכל והראש שלה נפל לסלט חחחחחחחחחח יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מחטיפה לו מכות אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה לשנות אותה. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?צ'יפס אופי או יופי?גם וגם פריקים או פקאצות?פקאצות יותר נחמדות מהם בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?גם וגם..זה לא כ"כ משנה לי כלב או חתול?כלב מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?תלוי לאן לישון או לקום?לקום..אבל לקום לבד שלא יעירו אותי לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?קול
לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?קטנים.זה גורם לי להרגיש גדולה D: אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ' אסוציאציות: אהבה?כואבת שלום?עולמי מתנחלים?איכ יהודים?טווווווווב מוות?מפחיד חיים?נחמדדD: כבוד?ריספקט ג'אסט אה ליטל ביטט D: מים?מי עדן בצפר?איכ חופש?עאעאע !!! חו"ל?יאי עבודה?כסף הצלחה?טווב השראה? - מלאכים?שמיים תנ"ך?יהודים סוכר?קפה נשיקה?חיבוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את?השמן בכיתה ז'1 מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?את שוןפול 3> הכי אוהב?את ליאת D: חבל ש...?אני לא באמריקה D: הלוואי והיה לי?גוף D: אין דבר העומד?אוי באסה אם תרצו?אין זו אגדה :) מי ששונא אותי מצדי ש...?יזדיין אחרי השאלון אני?עושה עוד אחד לא הייתי צריך?אעמ ללכת היום לבצפר אני חייבת לומר תודה ל?אמא אני חייבת לומר סליחה ל?מורה שלי לערבית למה אני אף פעם לא?עושה דיאטה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל?לחגוג D: ולהתאבל על זה שהזדקנתי XD העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: . . S: הערבים הם:תלוי מי D: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני פשוט מפגרת.

Blue Emptiness

New member
אוף.

שם:מרווה כינוי אהוב:משתנה כל כמה זמן, עכשיו חזרתי לכינוי הישן והטוב "מרמר" [MER לא MAR] איזור מגורים:צפון גיל:14 פריט הלבוש האהוב עליך?סווצ'רט התקופה הכי אהובה עליך בחיים?לא יודעת, גיל 3 אולי, כשעוד חשבתי שהכל טוב ונפלא בחיים. לאן היית רוצה לחזור?לא רוצה לחזור כמה פעמים עברת דירה?כבר לא זוכרת אוהב את המקום שאתה גר בו?כן אבל לפעמים לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?לא היית מאוהב?לא חווית אהבה נכזבת?לא בתול?כן יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך?כן מה היית משנה בך?יש כל מיני דברים, אבל אם הייתי משנה ואתם כבר לא הייתי אני. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מה?:ם כמה מחשבים יש לך בבית?2 שעוברים, עוד אחד נייד אבל רק לביתספר ואחד שלא ממש עובד כמה טלוויזיות?3 ואחת לא בשימוש דבר נחמד שהיה לך היום:שיעור חופשי כי לא היה ספורט דבר לא נחמד שקרה לך היום:ירד קצת המצב רוח מתי התעוררת היום?6 גובה:1.60 משקל:אין לי מושג, אבל יש לי משקל עודף הפאדיחה הגדולה של החיים:אין לי מושג מה תעשה מחר?אלך לביתספר להקה שאת/ה אוהב/ת:אין לי שם בראש כרגע מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?יום העצמאות איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?שום שיר הצבע השולט בארון שלך:לא יודעת מי האשה הכי יפה בארץ?אני<: סתם לא שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?לא יודעת ממה את/ה הכי מפחד/ת?גם לא יודעת האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?אח שלי?XD נישקת בחורה?בפה נישקת בחור?בלחי -.- אתה סטרייט/ית?נראה לי חושב שעישון זה:חרא, ולא בריא, ואיכס. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אין לי מושג שם אהוב לבן:אין שם אהוב לבת:אין שם אהוב לכלב:אין מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?אין לי כח להזכר בזה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?חחחחחח שהחתולה שלי נפלה לאמבטיה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן הבן אדם שהכי חשוב לך:החברים שלי הבן אדם שאתה הכי אוהב:כולם הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו:הרבה הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:יש כמה הבן אדם הכי מצחיק:כרםXD הבן אדם הכי מוזר:כרם -.- הבן אדם הכי יפה:יש הרבה הבן אדם הכי קרוב:אלונה הבן אדם שאתה סומך עליו:יש כמה הבן אדם שסומך עליך:לא יודעת הבן אדם שהכי השפיע עליך:כולם הבן אדם הכי כשרוני:אח שלי הבן אדם הכי מניאק:לא יודעת הבן אדם הכי אמיתי:לא יודעת הבן אדם הכי מצליח:לא יודעת הבן אדם הכי צפוי:יש כמה הבן אדם הכי לא צפוי:לא יודתע >:mad: הבן אדם הכי חכם:אני [סתם] הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):כרם XDDD ויוני הבן אדם הכי מסטול:אה לא יודעת הבן אדם הכי חרמן:חגי הבן אדם הכי רומנטי:איןלימושג הבן אדם הכי זיין שכל: לא נעים להגיד... :ם הבן אדם הכי וותרן:אני(?) הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אלה הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:נה? הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה:עתליה, חחח כ"כ. הבן אדם שהכי מבין אותך:אלונה הבן אדם הכי עשיר:שמלאXD הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:עדיה הבן אדם שהכי הרבה מקלל:לא יודעת הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך:חחחחחח הרבה הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו:אין הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:איןלימושג הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:אותך >:mad: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפרדת וכועסת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?לא זה ולא זה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?סטיגמות. בעד ההתנתקות או נגד?לא אכפ תלי מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?להקות, נראה לי כלב או חתול?חתול מחשב או טלוויזיה?מחשב ללכת או לנסוע?לנסוע, אני עצלנית לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?טלפון להיות נבוך או להיות קול?תלוי לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?תלוי אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? חברים שלום? להתראות מתנחלים? כתום יהודים? מגן דוד מוות? דם חיים? יונת שלום XDD כבוד? אין לי מים? ים בצפר? במה+עסקה חופש?ימים שלמים מול המסך חו"ל? גרמניה עבודה? עצלנות הצלחה? מתמטיקהOם השראה? שיר מלאכים?כנפיים תנ"ך? משה סוכר? מתוק נשיקה? אהבה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? שכנה שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?להמשיך את הספר שלי הכי אוהב? חברים שלי חבל ש...?רובם לא גרים קרוב הלוואי והיה לי?דרך לשגר את עצמי לכל מקום אין דבר העומד? בפני פאפי פייס אם תרצו? תוכלו מי ששונא אותי מצדי ש...?אידי נאחוי אחרי השאלון אני? ילך לקרוא לא הייתי צריך? להתבטל כל היום אני חייבת לומר תודה ל? כל האנשים שאני חשובה להם אני חייבת לומר סליחה ל? כל מי שפגעתי בו [בטעות] למה אני אף פעם לא? יכולה להשתיק את הקינאה שבי אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל? דיכאון XD העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תשלימו עם עצמכם, זה הדבר היחידי שישאר איתכם לנצח הערבים הם: יכולים להיות אחלה בני אדם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?אני עייפה בלאט

תוזבל זה יוצא יותר מידי מילים!!

שם: איריס כינוי אהוב: אין.. איזור מגורים: להבים גיל: עוד חודשיים ויום 15 :p פריט הלבוש האהוב עליך? סווצ'רט התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כשהייתי ילדה קטנה טיפשה ותמימה לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום כמה פעמים עברת דירה? אממ נראה לי 6....... אוהב את המקום שאתה גר בו? לפעמים כן.. רוב הזמן לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן.. מישהו אחר רק לא עצמי מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא בתול? לא ענינכם יש חבר/ה? לא
זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן.. איזה רעה אני אוהב את עצמך? לא מה היית משנה בך? הרבה.. את האופי.. קצת את המראה.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה.. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא יודעת מה זה.. כנראה שאין לי.. כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: הלכתי עם אמא שלי לקניון וקניתי חולצה חדשה דבר לא נחמד שקרה לך היום: בצפר מתי התעוררת היום? 6:30.. איך הצלחתי!?!? גובה: 2.89 משקל: 143 הפאדיחה הגדולה של החיים: מתפדחת לספר..
.. טוב נו אני יספר.. היו לי הרבה אבל זאת קרתה לא מזמן.. אז אבא שלי הסיעה אותי הביתה בחזרה מחוג.. נכנסו לרחוב שלנו ואז אני רואה מרחוק מישהו שממש נראה כמו אח שלי ואם חולצה כמו של אח שלי.. ואפילו הכלבה הייתה נראית כמו שלי.. אז הייתי בטוחה שזה אח שלי מטייל עם הכלבה.. אז אני אומרת לאבא שלי אה הנה יוני.. אז אבא שלי עוצר לידו את האותו וכזה שואל אותו יוני? יוני!? למה אתה מטייל השעה כזאת עם הכלבה? ואז נפל האסימון וקלטתי שזה לא אח שלי.. אלא ילד עקום מהכיתה שלי.. התחלתי לצעוק על אבא שלי שזה לא הוא.. חסר קליטה.. והילד ברח משם בריצה של החיים שלו חחחחח... מה תעשה מחר? אמות בבצפר, יגלוש באיטרנט, אבלה מול הטלוויזיה ואז אני הולכת לחוג גיטרה ראשון! להקה שאת/ה אוהב/ת: יש מלאאא אבל הכי הכי גוד שארלוט! אין להם פשוט אין! כאלה מעולים! מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? אף פעם לא הייתי..
איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?I'm Just A Kid של סימפל פלן.. חולה על השיר ועל הלהקה!!! הצבע השולט בארון שלך: שחור ואדום מי האשה הכי יפה בארץ? סבתא רב רב רבה שלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? יש לי אחד טוב..! מוכנים?====> רוני סופרסטאר XDDD ממה את/ה הכי מפחד/ת? מרוני סופרסטאר והמצח שלה.. אמא! האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא נישקת בחורה? לא...... נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מגעיל והורס את החיים איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי הולכת אל האנשים שמעשנים.. אלה לחברות שעושות סיגריות ושורפת להם את המפעלים שם אהוב לבן: אביב שם אהוב לבת: ליטל שם אהוב לכלב: אממ.. אין מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? עזבו לא רוצה להזכר.. אני תמיד זוכרת רק את הדברים הרעים מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? משפט שחברה שלי אמרה לי היום במסן.. יצא לה עם שגיאות כתיב.. אז יצא לה ככה: אוףףףףף יש לי כל כך הרבה גברים לעשות פשוט מלאאאאא.. אני נשפכתייייי יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? אממ אוליייי... לא זכור לי משהו כרגע הבן אדם שהכי חשוב לך: אף אחד הבן אדם שאתה הכי אוהב: אין הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: לכל החברות שהכרתי ונותק הקשר
.. כזה עצוב לי... הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: אין הבן אדם הכי מצחיק: טוב אני חייבת להפסיק להיות דכאונית.. הבן אדם הכי מוזר: המורה שלי לפיזיקה.. היא נהייתה מורה עוד לפני שההורים שלי נולדו.. תנסו לחשב בת כמה היא הבן אדם הכי יפה: ג'ואל מאדן
הבן אדם הכי קרוב: שני הבן אדם שאתה סומך עליו: אף אחד הבן אדם שסומך עליך: אממ חברים שלי?.. זה בסימן שאלה.. הבן אדם שהכי השפיע עליך: אמא שלי.. וחברות שלי.. הבן אדם הכי כשרוני: איןןןן הבן אדם הכי מניאק: אוה יש הרבה.. אז קודם כל אח שלי ואחותי.. ואז חברה שלי שפעם הייתה כי טובה..ועכשיו.. עזבו.. הבן אדם הכי אמיתי: אין נהנהנה הבן אדם הכי מצליח: אממ.. איך קוראים לאיש הכי עשיר בעולם? שחכתי.. זה שהמציא את מיקרוסופט הבן אדם הכי צפוי: צמד חמד.. 2 חברות שלי.. הם כל כך מצחיקות.. אני הולכת לאנשהו ואז אני סופרת לעצמי 10 שניות עד שהן יבואו אחרי ואז ברגע שאני מגיע לאפס הן באות.. פשוט קורע הבן אדם הכי לא צפוי: אין הבן אדם הכי חכם: זה שהמציא את המחשב.. פשוט גאון! הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): אממממממממממממ אין הבן אדם הכי מסטול: מוש בן ארי הבן אדם הכי חרמן: אתה הבן אדם הכי רומנטי: נו איןןןן הבן אדם הכי זיין שכל: זה שכתב את השאלון הזה הבן אדם הכי וותרן: אממ לא יודעת.. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אף אחד הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: אמ אמ איןןןן הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: אוף די איזה חפירה.. אין אז אין הבן אדם שהכי מבין אותך: חברה שלי הבן אדם הכי עשיר: אה נזכרתי! קוראים לו ביל גייטס! יא איזה חכמה אני! הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: לא אני הבן אדם שהכי הרבה מקלל: חברה שלי שחושבת שזה מאגניב הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: נאו וואן הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: בינתיים אין לי תוכניות הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: אין..... הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: לא רוצה לנקום בשמות אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי..אם זה לא היה נראה מגוחך כשאנחנו ביחד אז סבבה.. גישה מגעילה אבל אין מה לעשות ככה זה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפגע ומנסה להתרחק ממנו..לא צריכה חברים שירחמו עלי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות אותו אם היה אפשר.. ואם הייתי רואה שאין דרך חזרה אז הייתי מנתקת קשר.. גם קשור מאיזה בחינה.. זה או זה: יאי אוהבת את זה תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? אופי=יופי פריקים או פקאצות? פריקים.. בעד ההתנתקות או נגד? נגד.. זה היה טיפשי מתמטיקה או ספרות? שאלה מכשילה! טוב נו ספרות כי המורה מקריאה לנו סיפורים וזה מבזבז את השיעור להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? אי אפשר לבחור מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע.. אני עצלנית.. עד כמה שזה מזהם את העולם אין משהו שגובר על העצלנות שלי לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד.......... חיבוק או נשיקה? תלוי ממי התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? חח קול.... איזה שאלה מפגרת לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן תמיד בראש!

הנה החצי השני..

אסוציאציות: אהבה? כן שלום? כן מתנחלים? לא יהודים? כן מוות? לא חיים? כן כבוד? כן מים? כן בצפר? לאאא חופש? כן חו"ל? כן עבודה? לא הצלחה? כן השראה? כן מלאכים? לא תנ"ך? לא סוכר? כן..... נשיקה? כן השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? פקצה מהשכבה שלי מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לא לבוא מחר לבצפר ולהישאר ערה כל הלילה הכי אוהב? לאכול חבל ש...? החיים רעים הלוואי והיה לי? שיער יפה
אין דבר העומד? מולך אם תרצו? לא תמיד תוכלו לקבל מי ששונא אותי מצדי ש...? שישנא..ושילך לבננין הכי גבוה שהוא רואה בסביבה יתפשט ויצעק דברים לא יפים ויקפוץ משם ואחרי זה ילך לז**I את קופיקו אחרי השאלון אני? עייפה לא הייתי צריך? אתה רוצה שאני ירשום שלא הייתי אמורה להתחיל לענות על השאלון מהתחלה?!?! אה?!!? אני חייבת לומר תודה ל? ל...... אממ....... אנשים שמעודדים אותי כשאני מגיעה למצבים שאני מעדיפה לא להגיע אליהם.. באמת תודה לכם! אני חייבת לומר סליחה ל? מי שפגעתי בו.. בטוח יש הרבה כאלה למה אני אף פעם לא? הולכת לישון בשעה נורמאלית.. וקמה בשעה נורמאלית אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? ברור!!!!!!! ואתה? יומולדת זו סיבה ל? מסיבה...? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: בחיים אל תסמכו על אף אחד! עד כמה שאתם חושבים שזה האדם שאתם יכולים לספר לו הכל ברגע שתכירו אותו באמת תצטערו.. הערבים הם: בני אדם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני לא יודעת לספור יאי סיימתי! היה כיףףףףף

../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שם: שיייי כינוי אהוב: אין איזור מגורים: אשדוד גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? נממ חולצה כזה וג'ינס או משו, לא יודעת. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? נממ, כל מיני לאן היית רוצה לחזור? לא כמה פעמים עברת דירה? דיי הרבה אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא רוצה. מאוהב? לא היית מאוהב? לא ממש חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? הכי! מה היית משנה בך? כלום מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? גם וגםםם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שו? ס.ס כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? כבר אין
דבר נחמד שהיה לך היום: אוווו כל כך הרבה! הכרתי ילדים נחמדים כל כך בבצפר! היה לי תיאטרון
הלך כל כך מצויןןןןןן#$@ אבל לגמרייייי מצויין! הייתי גם בראשון לבדיקות עם הבלוטה והלך מעולה <: דבר לא נחמד שקרה לך היום: שום דבר <: מתי התעוררת היום? לא זוכרת גובה: 1.63 משקל: 51 הפאדיחה הגדולה של החיים: הרבה הרבה מה תעשה מחר? בצפר וכאלה להקה שאת/ה אוהב/ת: דה יוזד
מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לא מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שום שיר הצבע השולט בארון שלך: כחול בגלל הג'ינסים נראה לי. מי האשה הכי יפה בארץ? אני שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אווו יש מלא. אני אוהבת את ניקול קידמן. ממה את/ה הכי מפחד/ת? כלום האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מסריח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אני לא מצליחה. שם אהוב לבן: נועם, יונתן, שחר. שם אהוב לבת: נועם, שחר. שם אהוב לכלב: בופיייייייייייייי
. נממ שם.. לא יודעת. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? נממ נחמד כזה. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא זוכרת נו יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא נראה לי הבן אדם שהכי חשוב לך: אויייי שונאת כאלה ס.ס הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מביאה לו איזו הפוכההההההה$#^ אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אם הוא משתנה ומסתדרים אז סבבה, אם לא מסתדרים- שלום ולא להתראות. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? נממ ביסלי נגיד אופי או יופי? גם וגם מה לעשות פריקים או פקאצות? איכסס בעד ההתנתקות או נגד? הייתי נגד כזה, אבל לא יודעת. מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול? גם וגם מחשב או טלוויזיה? מחששב ללכת או לנסוע? תלויי לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? ס.ס לבכות או לצחוק? לצחוק מן הסתם גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ אסוציאציות: אהבה? לב שלום? אביב גפן מתנחלים? שטחים יהודים? יחדD: מוות? שמיים חיים? כיף כבוד? כתר מים? כוס בצפר? תיאטרוןןןןן <: חופש? כיף חו"ל? ישראל עבודה? כסף הצלחה? גוואה השראה? כתיבה מלאכים? ה' תנ"ך? שיעורים סוכר? סכרת נשיקה? רוק השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי את? שני מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? גשם הכי אוהב? אותיי חבל ש...? פתאום ילדים ממקיף ז' נזכרו שאני חייה. הלוואי והיה לי? כלב או חתול או איזו חייה כבר. ועוד אבא שלי הבטיח לי מזמן חתולל אבל פתאום הוא אלרגי. אין דבר העומד? בלי ויאגרה. אם תרצו? תעשו לי את השיעורים מי ששונא אותי מצדי ש...? ידחוף אוגר לתחת ייחנק וימות בייסורים קשים אחרי השאלון אני? אענה על שאלון אחר. או אולי אלך לקרוא. לא הייתי צריך? לאכול את הגרעינים אני חייבת לומר תודה ל? אבא <: אני חייבת לומר סליחה ל? אף אחד למה אני אף פעם לא? מוצאת את עצמי בשום מקום ואני צריכה לעבור מלאמלא מקומות כל הזמן. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? לאבאלילרשום"שת"כיזהברורשאניארשום"שת"אזאנילאארשום! מי הבין מה כתוב?
יומולדת זו סיבה ל? כסף העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תלבשו עוד חולצה. קר. הערבים הם: קרים וכיפיםDD: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? חמודה הכי מאוד!#~

MispIaced

New member
קרים וכיפים נשמע כאילו שאת משחקת בגופות שלהם

במקרה שלך זה יכול להיות נכון דווקא D:

למעלה