S

sunshineBK

Guest
אהא

כללי: *שם: אור *זכר/נקבה: נ *גיל: 19 *גובה: יחסית נמוכה *משקל: - (כמו חצי מהאנשים פה- אין..) *מידת נעליים:9 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם? 8 * כמה חברים טובים יש לכם? 6-8. ממש ממש טובים.. 2-4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? אין * מי הזמרת המועדפת עליך?אין * מי הלהקה המועדפת עליך? לא יודעת, הביטלס או לד זפלין * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? לא יצא לי לשמוע בתקופה האחרונה, כי נהרס לי הנגן... * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחי * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הרבה.. כמה עשרות * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא הרבה.. איזה 5 זה או זה: * סופגניה או לביבה? נראה לי שלביבה, תלוי... * ספגטי או מקרוני? ספגטי (מי אוכל מקרוני...) * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? תלךוי במצב רוח.. בד"כ גבינה, אבל לא אפויה כזאת * בשר או עוף? אני צמחונית... * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? תלוי איך זה עשוי.. בעקרון פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה (אבל גם תלוי בנסיבות) * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל (אבל לא מתה על אף אחד מהם) * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? תלוי מה נחשב כבד ומה המצברוח... * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים נראה לי * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? תלוי... חחח אבל נראה לי שדרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? חחחחח כן.. * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אני מניחה שכן... * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אמממ לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אממ.. מהומה? לא נראה לי. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן, אבל לא באופן קיצוני ממש * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא יודעת * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך?לא יודעת, אין לי כזה ניסיון בזה * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא (מזה זה השאלות האלה..?!) * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא שזכור לי... * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא נראה לי * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? מן הסתם... * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא שזכר לי * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? חחחח כן הרבה פעמים * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? ברור * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? איכס לא... * בדמות מספר\\סרט? יש מצב.. * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן, פחות או יותר.. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? יש את הקפה לאטה- שמוכרים רק בתקופת החורף... * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? יש חנויות כאלה.. נגיד הכל בדולר.. * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא יודעת * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אדום (למרות שהיום פחות מבעבר) * יש לך חיית מחמד? כן, שני כלבים וחתול *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) אני יודעת כמה שפות באופן ממש בסיסי.. אבל לא דוברת * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא.. חוץ מכל מני מתנות שקיבלתי, שמן הסתם יש להן ערך.. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לא נראה לי * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? קצת. תלוי על מי, אם זה על חברה אז כן * חוטיני זה סקסי? לא כל כך * מה סקסי בעיניך? לא יודעת, כל מיני דברים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מנגינה זה לא סקסי * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? לא משהו מוגדר * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון, כמובן! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא, אבל סנדוויץ' בבסיס * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? באופן חלקי. אני רוצה להשתחרר מן הסתם עכשיו: * צריך לשירותים? לא במיוחד, אולי קצת * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא כרגע, אבל עכשיו נזכרתי בהן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קצת... * על מי אתה חושב עכשו? על חבר שלי * מה אתה חושב על אותו אדם? לא הייתה מחשבה מיוחדת * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? קצת. אבל בעיקר סתם

מה יהיה איתי בסוף? \:

כללי: *שם: מור *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 14. *גובה: גבוהה מספיק. מטר ו.. *משקל: 41. *מידת נעליים: 38. כמה סוכר בקפה/תה? 1. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 * מהו מספר המזל שלכם? 4 ו7 * כמה חברים טובים יש לכם? 2. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק. * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן. * מי הזמרת המועדפת עליך? נינט טייב. * מי הלהקה המועדפת עליך? סימפל פלאן. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אביב גפן-"השתיקה שלי". * מה השיר המועדף עליך בכלל? נינט טייב-"טוב למות בעד האהבה". * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? טראנסים למיניהם. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 5-6 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? מלאאא. 20 בערך זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה. * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה. * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות חמאה * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות. * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? מוסיקה ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים בלי שום ספק :] * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות. * בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה :] האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן. * עשית טיפול שיניים? כן. * הקאת במקום ציבורי? כן. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחח לא. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לעבור בית ספר. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. * טעמת קליק XL? כן. אם כן,מהו המועדף עלייך? הכל :] * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן. * רצית שיהיה לך זנב? חחחחחחח לא. * ראית סרט כחול? לא חח. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן. * בלעת כפתור? כן * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? חחח סוג של.. לא בדיוק * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? כן * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? ממ..לא. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? פריסטייל,חנויות בגדים,חניות נעליים,חנויות דיסקים. * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום. * יש לך חיית מחמד? דגים. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) פרסית. * הורים גרושים? לא,אבל כמו גרושים. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן. הדובי שלי. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) בדידות,מוות * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן * מה סקסי בעיניך? אנשים עם אופי מיוחד,גוף יפה,ידים,שפתיים יפות, * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא'דעת. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? גוף ועיניים. * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- אין. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? מזה משנה?
* מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא.

DoYaThinkImSexy

New member
יא

כללי: *שם: נועם. *זכר/נקבה: זכר. *גיל: 17 עוד חודש. *גובה: 1.80. *משקל: 70 אני חושב. *מידת נעליים: 44. כמה סוכר בקפה/תה? 2 כפיות. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7. * מהו מספר המזל שלכם? 4. * כמה חברים טובים יש לכם? 4. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק, פופ של רוד סטויארט, ג'אז. * מי הזמר המועדף עליך? רוד סטויארט. * מי הזמרת המועדפת עליך? אין. * מי הלהקה המועדפת עליך? איירון מיידן, פינק פלויד, גאנז אנ רוזס ועוד. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? דו יה פינק איימ סקסי
* מה השיר המועדף עליך בכלל? גם. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית ודיכאון. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הרבה. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין. האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא. * עשית טיפול שיניים? כן בערך. * הקאת במקום ציבורי? כן. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חח כן. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן!!!!! ביתה ח' חח חשבנו שהיא בדיוק אותו דבר. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, לבר מצווה. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. * טעמת קליק XL? כן. אם כן,מהו המועדף עלייך? הצהוב. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא. * רצית שיהיה לך זנב? לא. * ראית סרט כחול? כן, בגיל 14 כשאני וחברים שלי היינו חרמנים מתים חחחח. (תאמינו לי, זה לא משהו, עדיף את הדבר האמיתי
) * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא. * בלעת כפתור? לא. * תיקנת מורה על שגיאה? כן. * נתקעת במגלשה? לא. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא. * התאהב פעם במורה? לא. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. * בדמות מספר\\סרט? חח באנג'לינה ג'ולי
* במישהו מאותו מין? לא. * חווית אהבה חד צדדית? כן. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן. * ואחת אהובה שפשטה רגל? הייתה מסעדה כזאת. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא יודע. * יש לך חיית מחמד? כן. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) קצת ערבית. * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לאבד אנשים שחשובים לי. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא מרכל כל כך. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא, ממש לא אבל. * מה סקסי בעיניך? חברה שלי. איזו מנגינה סקסית לדעתך? לא יודע. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים ושפתיים. * זכית בהגרלה כלשהי? לא. * שומע עכשו מוסיקה? כן. * היום שצריך למחוק מהשבוע- חמישי. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא. עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן. * על מי אתה חושב עכשו? אמ. אין מישהו ספציפי. * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא.

nitzangro2

New member
שבת שלוםםםםם../images/Emo24.gif

כללי: *שם:ניצן *זכר/נקבה:נ' *גיל:16 וחצי *גובה:1.60 *משקל:חוח *מידת נעליים:37 כמה סוכר בקפה/תה?מאיפה לי? * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם?2 * כמה חברים טובים יש לכם?יש מלא מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?נאמממ יש מלא * מי הזמר המועדף עליך?כנ"ל * מי הזמרת המועדפת עליך?כנ"ל * מי הלהקה המועדפת עליך?קולדפלאי, מקפליי.. וכו' * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?נאממ נאממ יש כמה.. חח * מה השיר המועדף עליך בכלל?אין. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית וערבית למיניהן.. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?נאממ כמה וכמה. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? כנ"ל חח זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה * ספגטי או מקרוני?מקרוני * גלידה או ארטיק?ארטיק * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?גם וגםם! * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גם וגםם! * בשר או עוף?גם וגםם! * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?כנ"לללללללל * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה?חמאה * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?פופ רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?מומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובולות * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?MTV * הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו?האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לאאא אני אוהבת אותה כ"כככככ * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כןן! * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?חח כן * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול?ברור! * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?יש מצב * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?חחח מלא * נתקעת במגלשה?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?כן חוח * באבא\\אמא של חבר\\ה?עדין לא. * בדמות מספר\\סרט?לא * במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית?כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?נאמממממממממ לא זכור לי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?זארההההההההההההה
* ואחת אהובה שפשטה רגל?לא זכור לי * צבע שיש לכם סלידה ממנו:חרדל? * יש לך חיית מחמד?כןן! *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)מבינה ספרדית * הורים גרושים?תודה לאל לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?נאמוושש, לא. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)ג'וקים. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא חהחה אני רעה * חוטיני זה סקסי? כן\\לא: כן * מה סקסי בעיניך?תמיר * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?ממ * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע-רביעי חוץ מהטניס * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?כןן * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לישון! * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא * על מי אתה חושב עכשו?על הזה מהסקסי * מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא סקסי!! * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

שאלון ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

כללי: *שם: נגה *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 17 *גובה: 1.65 *משקל: הגזמתם! *מידת נעליים: 40 כמה סוכר בקפה/תה? בלי סוכר, וכמה שיותר חזק ומר * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 * מהו מספר המזל שלכם? אין לי * כמה חברים טובים יש לכם? 3-4 משו כזה מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק לכל סוגיו, וישראלי * מי הזמר המועדף עליך? -_- * מי הזמרת המועדפת עליך? -_- * מי הלהקה המועדפת עליך? -_- * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? יש מלא.... כרגע אני שומעת אחד שחרשתי עליו קצת בזמן האחרון, אבל זה לא אומר שהוא המועדף עליי... הדג נחש- קליפורניה * מה השיר המועדף עליך בכלל? -_- * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לאדעת.. ממש לא הרבה * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לאדעת, גם לא יותר מדי זה או זה: * סופגניה או לביבה? אממ וואי קשה.. שניהם * ספגטי או מקרוני? מה ההבדל?! * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? לא זוכרת איזה טעם יש לזה בכלל.. אבל נלך על הלבן, יותר מקורי חח * תותים או דובדבנים? וואי יאמי שניהם, אבל דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? תלוי במצברוח, בד"כ שוקולד חמה * בשר או עוף? ר=צ=ח * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אממ לאדעת, אני לא מתה על עוגיות, אז תלוי איזה * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל כמובן * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? כל סוגי הרוק * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות, אבל של ערוץ 3 * בידור או דרמה? תוכניות בידור, סרטי דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי2 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחח לא שזכור לי.. בעצם אולי קצת, לאדעת * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אממ לא זוכרת, מתאים לי לעשות את זה.. חח הייתי עושה את זה דיי הרבה אבל על כל מיני שטויות * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? איכ לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כע.. לעשות קעקוע * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? עישנתי, לא מלחץ חברתי ולא התחרטתי * טעמת קליק XL? לא זוכרת אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אממ לא ממש * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יש מצב לא זוכרת * רצית שיהיה לך זנב? חחח לאאא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן קורה לפעמים * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? איכ לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? כן * חווית אהבה חד צדדית? אממ לאדעת לא שזכור לי וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא זוכרת.. אני מאמינה שכן אבל אני לא זוכרת שום דבר כזה כרגע * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כע יש מלא * ואחת אהובה שפשטה רגל? כע =[ * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אין כזה * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) אמ כע קצת * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? אמ כע כל מיני * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לא משו רציני.. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?תלוי על מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא אממ זה נחמד * מה סקסי בעיניך? לאדעת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? רוק כזה * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? ביטוי חיצוני של הפנימיות * זכית בהגרלה כלשהי? לא זוכרת.. לא נראה לי * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא בקביעות * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? כע * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? בערך * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא ממש * על מי אתה חושב עכשו? חבר שלי * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני צכה לראות אותו היום * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא ממש

Blue Emptiness

New member
../images/Emo15.gif

כללי: *שם: מרווה *זכר/נקבה:נ' *גיל:14 *גובה:1.60 נראלי *משקל:אין לי מושג, יותר מדיי *מידת נעליים:42 *כמה סוכר בקפה/תה?כפית * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?3 * מהו מספר המזל שלכם?3 * כמה חברים טובים יש לכם?שאלה קשה מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?אין לי מושג, באמאשלי * מי הזמר המועדף עליך?אין * מי הזמרת המועדפת עליך?אין * מי הלהקה המועדפת עליך?ממ.. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?אני חושבת שקארמה פוליס של רדיוהד. * מה השיר המועדף עליך בכלל?אין כל כך, משתנה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?דיכאון/מזרחית, פשוטל א אוהבת את זה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?10-11 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?יש לאח שלי לא לי ._. זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?מקרוניD: * גלידה או ארטיק?תלוי * מגנום או מגנום לבן?רגיל * תותים או דובדבנים?דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה, אבל תלוי בעוגה * בשר או עוף?עוף זה סוג של בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?תלוי בעוגיות * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?שניהם*~* * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה על מקל!!! * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?גם וגם * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?גם וגם * המומינים או דרדסים?המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?לא יודעת XD * בידור או דרמה?דרמה, נראה לי * אמטיוי או וי אייג' ואן?שומדבר * הוט או יס?לא משנה לי * האלופה או השיר שלנו?אף אחד XDD איכ-סה האם אי פעם: * שברת פעם שן?בערך * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?נראה לי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)יש מצב * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?אולי אם כן,מהו המועדף עלייך?- * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * רצית שיהיה לך זנב?כן * ראית סרט כחול?לא חושבת * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חחחחחחחחחחחח לא * בלעת כפתור?יש מצב * תיקנת מורה על שגיאה?לא. אה בעצם אולי * נתקעת במגלשה?חחחחחחחחחחח כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?לא * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?כןןןןןןןןןןן!!!!! * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?נראה לי * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא נראה לי * צבע שיש לכם סלידה ממנו:אין * יש לך חיית מחמד?כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?יש מלא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)אין כל כך, אבל אני פרנואידית בחושך * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא * חוטיני זה סקסי? לא * מה סקסי בעיניך?שאני לא אתחיל * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?ג'יאז XD סתם לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?חיוך * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע-X * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא ממש עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?על מה? * על מי אתה חושב עכשו?על בחרה ששלחה הודעה במסנג'ר * מה אתה חושב על אותו אדם?שהיא לשחה הודעה ואין לי כח לענות לה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

למה את באה בשתי פנים?

כללי: *שם:מירב *זכר/נקבה:נקבה כמובן *גיל:15 *גובה:1.6 ומשהו *משקל::( 57 אלוהים אני קוראת פה אצל אנשים 40... צריך לשלוח אתכם לאשפוז!#?$ :O *מידת נעליים:38-9 כמה סוכר בקפה/תה?2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5 * מהו מספר המזל שלכם?אין * כמה חברים טובים יש לכם?4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק בעיקר, אבל גם מיקה שהוא פופ... * מי הזמר המועדף עליך?יוני בלוך חמי רודנר אביב גפן אריק איינשטיין אביתר בנאי (!)שלומי שבן בן ארצי מאור כהן פיטר רוט (אוף אני כל פעם כותבת איזה שלוש זמרים ואז כל שניה מוסיפה כי הרי מה גם אותו אני ממש אוהבת...)ועוד מלא * מי הזמרת המועדפת עליך?אפרת גוש * מי הלהקה המועדפת עליך? שייגעצ פיקסיז איפה הילד זקני צפת ועוד הרבה * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? סטרוואי טו האבן של לד זפלין. * מה השיר המועדף עליך בכלל?משתנה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?ממ מזרחית... * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?20 ככה * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 1 בערך שצרבתי למורה גיטרה זה או זה: * סופגניה או לביבה?ברור שסופגי * ספגטי או מקרוני?מה ההבדל? * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום שוקולד * תותים או דובדבנים?דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?קשה מאוד... * בשר או עוף?- * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?ג'חנון איכס מלווח. * חמאה או גבינה?גבינה. * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות. * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?קשה!!!!!!!!1 * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי * הוט או יס?יס * האלופה או השיר שלנו?השיר האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לאאאאאאא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)מממ * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כן, טעים ביותר אם כן,מהו המועדף עלייך?לא יודעת * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * רצית שיהיה לך זנב?כן * ראית סרט כחול?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חחחח בטעות * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן (מורים בימינו לא יודעים שזכר זה שלושה...) * נתקעת במגלשה?כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?לא * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?מממ לא. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?זארה * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד?כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)חתולים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?תלוי על מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך?בנים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?ממ הזה בצרפתית שברי עשה בהופעה XD * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?ממ הכל * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע-חמישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כן עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?כן * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?אכן * על מי אתה חושב עכשו? * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

קר לי!

כללי: *שם: אור *זכר/נקבה: נ *גיל: 17 *גובה: לע דעת *משקל: כנ"ל *מידת נעליים: X: כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם?כמה וכמה מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? שכחתי איך קוראים לו .. * מי הזמרת המועדפת עליך? אממ הרבה * מי הלהקה המועדפת עליך? ניקלבאק ועוד * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? שכחתי איך קוראים לשיר.. משו שצ'אד קרוגר שר בשותף עם מישו ספרדי שעושה סולואים בגיטרות * מה השיר המועדף עליך בכלל? כל מיני * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחי - דיכאון .. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?לא זוכרת * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? כנ"ל זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה! * ספגטי או מקרוני? דה סיים לא? את שניהם קיצר * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לע ולע * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? גם וגם * בידור או דרמה? כנ"ל * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? שניהם האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כע * הקאת במקום ציבורי? כע * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כע * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כע * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כע!!! בדיוק לפני כמה דקות סיימתי <להיום> לקרוא .. הגעתי לפרק 10 ^_^ * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לספרים של הארי
חח אממ לזה שאני יהיה גדולה .. לזה שיקרה משו ביני לבין מישו<וקרה> .. ועוד * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? נרגילה .. ולא ממש מלחץ פשוט רציתי לנסות .. ולא התחרטתי .. כאילו זה לא שאני מעשנת עכשיו .. פשוט רציתי לראות איך זה .. * טעמת קליק XL? נראה לי אם כן,מהו המועדף עלייך? לע דעת * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אממ נראה לי * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חח משו כזה * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אממ לא בדיוק * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כע * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לע * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא זוכרת * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כע * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כע * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? משו כזה * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? בערך .. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כע!!! לצערי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אמממ סטוצ'י
* ואחת אהובה שפשטה רגל? לא זוכרת * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) טיפה ספרדית * הורים גרושים? כע * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? המון * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) יש הרבה * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי .. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לפעמים * מה סקסי בעיניך? חזה חלק ומעוצב של גברים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לע דעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? ^^ * זכית בהגרלה כלשהי? לא שזכור לי * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- חלק מחמישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כע עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לאXB * על מי אתה חושב עכשו? ידיד * מה אתה חושב על אותו אדם? מה אכפת לכם
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כללי: *שם: לינוי *זכר/נקבה: נ *גיל: 17 *גובה: 1.60 *משקל: לא עניינכם:p *מידת נעליים: 36-7-8 כמה סוכר בקפה/תה? 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? לא ספרתי מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? אוהבת הכל. [חוץ מדיכאון ורוק כבד
] * מי הזמר המועדף עליך? מויאל * מי הזמרת המועדפת עליך? שירי מימון * מי הלהקה המועדפת עליך? אין * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Coldplay - Swallowed In The Sea * מה השיר המועדף עליך בכלל? זה משתנה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? ^^ * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 1 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה זה או זה: * סופגניה או לביבה? ס * ספגטי או מקרוני? ס * גלידה או ארטיק? ג * מגנום או מגנום לבן? לבן * תותים או דובדבנים? ת * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? ג * בשר או עוף? ע * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? ש * אורז או פתיתים? א * מלווח או ג'חנון? ג' * חמאה או גבינה? ג * סלט ירקות או סלט פירות? שניהם * מסטיק או סוכריה על מקל? מ * רוק או פופ? פופ * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנובלות או מדע בדיוני? ט * בידור או דרמה? ב * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא
* עשית טיפול שיניים? כן:S * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
אולי * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)- כן, אינלי כוח
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
* טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? לבן עוגיות
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא
* היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא>< * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)- לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן, אבל בלי כוונה
* בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן
* נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? אין * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב * יש לך חיית מחמד?
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)- אפשר לומר * הורים גרושים? חס וחלילה!
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מוות * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא- לא * מה סקסי בעיניך? לא יודעת * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? ^^ * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? חיוך * זכית בהגרלה כלשהי? יכול להיות * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- אה..
לא יודעת * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? ברור * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן:D * על מי אתה חושב עכשוי? אפחד * מה אתה חושב על אותו אדם? --- * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא><

יש לי כובע כוסיט!!../images/Emo6.gif

כללי: *שם:נגה *זכר/נקבה:נקבה *גיל:מתקרבת לקינסה שלי *גובה:178 *משקל:
לא שואלים><' *מידת נעליים:43 כמה סוכר בקפה/תה?1.5 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?9 * מהו מספר המזל שלכם?8 * כמה חברים טובים יש לכם?3
וגם זה בקושי
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?בעיקרון כל סוגי הרוק...הכי אוהבת פאנק * מי הזמר המועדף עליך?אביב גפן ומיקה * מי הזמרת המועדפת עליך?אבריל לאבין * מי הלהקה המועדפת עליך?סימפל פלאן, 3דורס דאון, גריןדיי,טראוויס, ניקלבק, בלינק182,לוסטפרופטס, בון ג'ובי, בית הבובות, מכ"ר, מוניקה סקס, רהצ"פ..יש עוד יותר מדי
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?אממ....לאב טודיי של מיקה
* מה השיר המועדף עליך בכלל?פרפקט של סימפל פלאן * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?דיכאון, מזרחית, טראנס, שחורה... * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך?
זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה * ספגטי או מקרוני?מקרוני * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה?חמאה * סלט ירקות או סלט פירות?סלט פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי * הוט או יס?יס * האלופה או השיר שלנו?אפחד
האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי?לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?מה?
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)אממ...אחשלי עשה
מה שלא תדעו לא יזיק לכם * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כה * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)אה..כה..שיקנו לי מחשב..ובטח היו עוד ואני סתם כבר לא זוכרת * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כה אם כן,מהו המועדף עלייך?הלבן * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?שונאת אותה...אבל היא לא עושה לי סיוטים
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)אממ..לא
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כה * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול?לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?כןXDDDD אורלנדו בלום
* במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?כה * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כה * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו:ירוק, חום ואדום * יש לך חיית מחמד?כה *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)ספרדית, מעט מאוד מאוד גרמנית, ערבית ו..זהו
* הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?כה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)קצת גבהים..אבל לא קריטי... * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?כה * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך?אורלנדו בלום, שחקני כדורסל, אימואים..... * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?נוו מה זה השאלות האלה?! * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?הגוף והגובה * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?כה * היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?כה * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כה עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כה * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?כה * על מי אתה חושב עכשו?יסמין * מה אתה חושב על אותו אדם?לאדעת..סתם עלתה במוחי * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifעווווונה=]

כללי: *שם: שיר *זכר/נקבה:
*גיל: 14 *גובה: לא יודעת *משקל: לא יודעת... 40 ככה *מידת נעליים: 37-8 כמה סוכר בקפה/תה? 3
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 P: * מהו מספר המזל שלכם? 4 * כמה חברים טובים יש לכם? יש לי הרבה :] מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? ממ אני אוהבת מכל הסגנונות חוץ מדיכאון מזרחי/מזרחית * מי הזמר המועדף עליך? יש מיליון^^ * מי הזמרת המועדפת עליך? כנ"ל * מי הלהקה המועדפת עליך? יש מיליון P: אבל בעיקר הבנות נחמה ומוניקהסקס * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? ממ.. יש מיליון :) * מה השיר המועדף עליך בכלל? כנ"ל * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא יודעת
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא מדברים על זה בפורום! זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה
* ספגטי או מקרוני? ספגטי! * גלידה או ארטיק? גלידה D: * מגנום או מגנום לבן? מגנום רגייייל
* תותים או דובדבנים? תותים פהפהפה תותים פהפהפהפה * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקו שוקו שוקולד * בשר או עוף? עוף זה ציפור ופרה זה חיה. מה הקשר אני לא יודעת * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות שוקו שוקו שוקולד P= * אורז או פתיתים? פתיתיתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל. איכ מסטיקים * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית
* המומינים או דרדסים? דרדסים D: איכ מומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות XD * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס? HOT. it´s HOT * האלופה או השיר שלנו? האלופה כיזה מה שראיתי האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא. -מזל- * עשית טיפול שיניים? ברור * הקאת במקום ציבורי? כן, בגן
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כהD: [האמ!] * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לובה! אין עבודה אין שפה קשה קשה. לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) ברור. אבל אני לא זוכרת למה * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא, לא אעשן * טעמת קליק XL? ככככן
אם כן,מהו המועדף עלייך? - * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) ממ.. כן. חתול שהיה על הגג והוא בסוף מת;[ * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כל הזמן [לא כל הזמן רבה, כל הזמן כש-אני רבה, למרות שאני כבר לא, זה נשמע טיפשי] * רצית שיהיה לך זנב? כן D: זה אדיר! * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אאאאוץ'... לא * בלעת כפתור? לא O: * תיקנת מורה על שגיאה? כן! * נתקעת במגלשה? כן. ונתקעו בי ): * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן... * התאהב פעם במורה? לאS: * באבא\\אמא של חבר\\ה? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD! לא * בדמות מספר\\סרט? לא XD * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא ממש וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן. M&M, ודני שקשק
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בכל חנות אני יכולה למצוא ייתרון ^^ * ואחת אהובה שפשטה רגל? - * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) בערך * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? פלאפון? XD * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך! ;; * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\לא ברור! לא * מה סקסי בעיניך? מיליון דברים [: * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? טנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהננהנהננהנהה בייבי טייק אאוט יור כלוס סתם לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- יום ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא
* על מי אתה חושב עכשו? על אף אחד * מה אתה חושב על אותו אדם? - * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

STU XD

New member
בא לי שאלון ../images/Emo3.gif

כללי: *שם:סטו *זכר/נקבה:נקבה *גיל:17 *גובה:1.64 *משקל:50 *מידת נעליים:39 כמה סוכר בקפה/תה?2 וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?2 * מהו מספר המזל שלכם?6 * כמה חברים טובים יש לכם?המון מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רגאי,רוק, * מי הזמר המועדף עליך?ג'ף באקלי ועוד רבים טובים.. * מי הזמרת המועדפת עליך?ביורק ועוד רבים טובים.. * מי הלהקה המועדפת עליך? התקווה 6 " " " * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Jeff Buckley-Grace * מה השיר המועדף עליך בכלל?יש המוני המונים. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית ודיכאון. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?רק שלי שנקנו בכספי 65.. ויש עוד המונים שהם חלק שלי וחלק של אח שלי/אבא שלי.. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? השמדתי אותם. זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה * ספגטי או מקרוני?ספגטי * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה * בשר או עוף?עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?פתיתים * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?תלוי במצב רוח, בד"כ כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?VH1 * הוט או יס?יס * האלופה או השיר שלנו?השיר שלנו האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)כן אין לי כוח לספר * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן אין לי כוח * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא מלחץ חברתי. * טעמת קליק XL?לא אם כן,מהו המועדף עלייך?- * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן הרבה * רצית שיהיה לך זנב?כן * ראית סרט כחול?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חחחחחחחחחח לא אבל זה נשמעכיף * בלעת כפתור?חח לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?כן * במישהו מאותו מין?כן * חווית אהבה חד צדדית?כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?את הקינדר המקורי :( * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כל חנות דיסקים * ואחת אהובה שפשטה רגל?לאדעת * צבע שיש לכם סלידה ממנו:אין כזה נראלי.. * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)הולנדית * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?הרבה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי על מי * מה סקסי בעיניך?סקס * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?גניחות. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?סקס אפיל * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כן עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא * על מי אתה חושב עכשו?
* מה אתה חושב על אותו אדם?שאני אוהבת אותו. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא, סתם משיעמום..

אילנייש

New member
עונה

כללי: *שם:אילנה *זכר/נקבה:נקבה *גיל:16 *גובה:1.72 *מידת נעליים:39 כמה סוכר בקפה/תה?תה בלי,וקפה עם רבע כפית * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?8 * מהו מספר המזל שלכם?אין * כמה חברים טובים יש לכם?3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?אין משהו מוגדר * מי הזמר המועדף עליך?יש כמה * מי הזמרת המועדפת עליך? ^ * מי הלהקה המועדפת עליך?Maroon 5 * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?יש כמה * מה השיר המועדף עליך בכלל? ^ * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית ודיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?כמעט ואין:D * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?לא זוכרת,יש כמה זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?לא אכפת לי * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?מגנום * תותים או דובדבנים?דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?תלוי איזה בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?שניהם * מלווח או ג'חנון?שום דבר * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה * רוק או פופ?תלוי * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית אם כבר * המומינים או דרדסים?מומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?תלוי * אמטיוי או וי אייג' ואן?השני * הוט או יס?יס * האלופה או השיר שלנו?הש"ש האם אי פעם: * שברת פעם שן?לא
* עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?לא נראה לי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לא חושבת * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול?לא:S * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?יכול להיות * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?לא * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כן * ואחת אהובה שפשטה רגל?חנות אחת שנסגרה בקניון * צבע שיש לכם סלידה ממנו:ממ * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)כן * הורים גרושים?לא
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)לא * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?תלוי על מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא: לא נוח * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?פנים * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-לא צריך למחוק:S * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?רק כשיש חופש * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא * על מי אתה חושב עכשו?כל מיני * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

אספיר85

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo54.gif

כללי: *שם: סתיו *נקבה *גיל: 15 *מידת נעליים: 40 כמה סוכר בתה? כפית אחת * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? 0 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? יוני בלוך * מי הזמרת המועדפת עליך? לא יודעת * מי הלהקה המועדפת עליך? גאנז. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 2 או 3 זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? אותו הדבר. * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד * בשר או עוף? לא יודעת * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? לא יודעת * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? סלט פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק, לא כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים ברור * טלנבלות או מדע בדיוני? מד"ב * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 * הוט או יס? יס האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, אנשים לא רצו להדפיס על הקפוצ'ונים שלהם סמל בשנה האחרונה לחטיבה, אז הם גזרו חולצות ישנות, והסתובבו עם תלאי כמו בגטו. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה? כן, שיקנו לי חלוק אמבטיה XP * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? לא זוכרת, זה היה מזמן. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? נראהלי שכן * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא שידוע לי. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן! * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? כן, יאק. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן! * נתקעת במגלשה? כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? נראה לי שכן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לאונרדו XP * ואחת אהובה שפשטה רגל? דיקיז בעזריאלי, עדיין לא מצאתי אותה נראה לי היא נסגרה>< * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? ערבית? אבל אני לא דוברת. מקסימות יכולה לקרוא ולעשות שיעורים של אחותי הקטנה. * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? המון. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים, לרוב לא * חוטיני זה סקסי? סקסי? כן. נוח? לא. * מה סקסי בעיניך? יש הרבה דברים. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא יודעת... * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? כמו שכבר אמרתי, יש הרבה דברים. * זכית בהגרלה כלשהי? אולי * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- יום שני! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? אולי עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? אולי * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן * על מי אתה חושב עכשו? על השיעורים שלי במתמטיקה, יופי שהזכרתם לי :\\ * מה אתה חושב על אותו אדם? מה? אההה, שאלתם על מי! על אמיר. כי בדיוק שאלתי אותו שאלה והוא לא ענה לי. זה מה שאני חושבת עליו. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? אולי

מממ

כללי: *שם: קיפודונת *זכר/נקבה: נקגבה *גיל: 15 *גובה: 1.55? *משקל: 46 *מידת נעליים: 38 כמה סוכר בקפה/תה? 1 בערך * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם? 7 * כמה חברים טובים יש לכם? 3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי אני מניחה * מי הזמר המועדף עליך? שלום חנוך * מי הזמרת המועדפת עליך? אלאניס מוריסט * מי הלהקה המועדפת עליך? הדורבנים/ביטלס * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? עד שבאת - בית הבובות * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מוסיקה גרועה. יכולה לשמוע הכל. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 15-20 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 3? זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? לבן * תותים או דובדבנים? דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עו, * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? מלאווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל בלי מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל חחח * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. אפילו שלטינית זה משו-משו * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? או... קשה
* בידור או דרמה? אני חושבת שדרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? הש"ש בגלל השירים, האלופה העונה ה2 בגלל העלילה. סיגי :( האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן, לא מזמן
* עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא נראה לי. רק בכבישים וכאלה. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? בוודאי) * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא, היא פשוט היה המקור לדמות. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? טיפה * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לה"פ * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך? לא יודעת * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא, מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא נראה לי * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? חחחחחחחחחחחח כן!!!!!!!!
וואי זה היה אחד המצחיקים. * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? קצת * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? הקרמבו הישן. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב בבגדים. * יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ערבית קצת * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? יומן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) המון דברים... אבל בעיקר דברים שבאים בהפתעה. ודברים שעושים המון רעש. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא ממש * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? ידיים, גובה * זכית בהגרלה כלשהי? לא חושבת * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? אף אחד * מה אתה חושב על אותו אדם?כלום * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות לא

TALTerror

New member
בלהלבלהלהל

כללי: *שם: טל *זכר/נקבה: זכר *גיל: 15 *גובה: לאדע *משקל: לאדע *מידת נעליים: 47 כמה סוכר בקפה/תה? 67 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 * מהו מספר המזל שלכם?אין מזל ואין מספר * כמה חברים טובים יש לכם? אין מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? דיי זה שאלות קשות מדי, נראלי אלקטרוני * מי הזמר המועדף עליך? קשה * מי הזמרת המועדפת עליך? אוטפ * מי הלהקה המועדפת עליך? משתנה כל שתי שניות * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? suicide commando - cause of death:suicide * מה השיר המועדף עליך בכלל?קשה מדי * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית כזה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? שלוש בערך * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אני לא שומע דיסקים יש לי מחשב בחדר... חחהחחה זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? תלוי * מלווח או ג'חנון?מלווח * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכרייה על מקל * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך? זה דוחה * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא * רצית שיהיה לך זנב? כן * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן (אמןןן אבל לא) :( * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא\\\\לא * בדמות מספר\\סרט? לא\\לא * במישהו מאותו מין? לא\\לא * חווית אהבה חד צדדית? לא\\לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן >: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא * ואחת אהובה שפשטה רגל? כן >: * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום * יש לך חיית מחמד? 4 *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כן * הורים גרושים? כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) אנשים מכוערים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא זה כיף * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כןן * מה סקסי בעיניך? אני * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? טראנסים * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? מנורה * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? מה זה קנקנו אחי? * על מי אתה חושב עכשו? על השאלון * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא דבע * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif

כללי: *שם:אריאל *זכר/נקבה:
*גיל:14 וחצי *גובה:1.66 *משקל:לאדת *מידת נעליים:39.5 כמה סוכר בקפה/תה?2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 * מהו מספר המזל שלכם?7 * כמה חברים טובים יש לכם?3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?פאנק-רוק-פופ * מי הזמר המועדף עליך?אביב גפן, שיין וורדXD * מי הזמרת המועדפת עליך?אבריל לאבין ~רק שירים, לא יותר מזה~ * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי
ועוד המון. אבל מק הכי3> * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Santa Claus Is Coming To Towm-McFLY * מה השיר המועדף עליך בכלל?זה כל הזמן משתנה ;; * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית\דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?הרבה.. 30 בערך * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? יותר מדי
זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?ספגטי
* גלידה או ארטיק?ארטיק * מגנום או מגנום לבן?לבןןןןןןןןן
איך באלי עכשיו ;;;; * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?מלאווח * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?פירותתתתתתת
כמה זמן לא אכלתי * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית * המומינים או דרדסים?דרדסים רולז * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי
* הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו?האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי?כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא XDDD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כןןןןןןן
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן. לספר השביעי של הארי פוטר
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא * טעמת קליק XL?כן אם כן,מהו המועדף עלייך?הירוק * פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא XDD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן :/ * רצית שיהיה לך זנב?לא * ראית סרט כחול?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא * בלעת כפתור?לא. אבל בלעתי 10 שקלLOL * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?לא * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כן * ואחת אהובה שפשטה רגל?לאדת * צבע שיש לכם סלידה ממנו:זהב * יש לך חיית מחמד?לא :( *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)כן. ספרדית * הורים גרושים?חס וחלילה * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)מהמוות, אונס * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?תלוי על מי אני מרכלתXD * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לדעתי לא XD * מה סקסי בעיניך?קול * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לאדת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?עיניים, קעקועים\פירסינגים ~במקומות הנכונים ולא בהגזמה~ * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא * על מי אתה חושב עכשו?על אמא * מה אתה חושב על אותו אדם?מה היא עושה עכשיוXD * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

ש י ו ש1

New member
ערב טוב :)

כללי: *שם:שי ^^" *זכר/נקבה:אחר *גיל:12 וחצי ^^" *גובה:1.63 בערך *משקל:מספיק *מידת נעליים:38-9 כמה סוכר בקפה/תה?2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?איןלי \: * מהו מספר המזל שלכם?4 * כמה חברים טובים יש לכם?2 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?שחורה,רוק ואלקטרונית :] * מי הזמר המועדף עליך?שון פול
* מי הזמרת המועדפת עליך?לילי אלן 3> * מי הלהקה המועדפת עליך? אינקובוס\אינקיובס , ופול אאוט בוי
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אממ איזה טראנס בהולנדית חח ורייס אפ * מה השיר המועדף עליך בכלל?של שון פול-Mama , ושל אינקובוס אממ Dig,Anna Molly * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?3 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? חח שתי קופסאות זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה.לא אוהבת לביבות * ספגטי או מקרוני?מקרוני DD: * גלידה או ארטיק?גלידה. * מגנום או מגנום לבן?שוקולד מריר * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף?עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?לא זה ולא זה * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * חמאה או גבינה?גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה * רוק או פופ?רוק * רוק כבד או רוק רגיל?תלוי במצברוח P: * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?איכ. * המומינים או דרדסים?מומינים * טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות * בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?MTV
* הוט או יס?הוט * האלופה או השיר שלנו?הפיג'מות האם אי פעם: * שברת פעם שן?לא * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?כן חחחחח * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן D: * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?חחח לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)כן אבל איןלי כוח לספר חח * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא.לסרטים כן D: חח היה לי את כולם על המחשב..עד שבנאדם רע פירמט לי אותו * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן.לסוכריות כאלה מאמריקה שמישו הבטיח לשלוח לי ועד עכשיו הוא לא שלח.[מה23.6 בערך] * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא. * טעמת קליק XL?ברור D: אם כן,מהו המועדף עלייך?אמממ הנוגט * פגשת אי פעם את מתי אטלס?מיזה ?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא .. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * רצית שיהיה לך זנב?כן חחחחח * ראית סרט כחול?אסקימו לימון נחשב..?D: * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא.
* בלעת כפתור?לא.אבל 10 אג' כן XD * תיקנת מורה על שגיאה?חח כה מלא פעמים * נתקעת במגלשה?לא
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן. * התאהב פעם במורה?לא
* באבא\\אמא של חבר\\ה?חחחחח לא * בדמות מספר\\סרט?הארי פוטר
, ובחתיך ממולאן * במישהו מאותו מין?לא חח * חווית אהבה חד צדדית?כן \: וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?לא שזכור לי.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?חחח כן.כל חנות של פיצ'יפקעס וכל השיט הזה חח * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו:מזה סלידה * יש לך חיית מחמד?2 כלבות :)
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים?לא חס וגראס
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?המחשב * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)חושך חח * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא-תלוי למי * מה סקסי בעיניך?עיניים כחולות ושיער שחור.יו זה יכול לשגע אותי.שרירי בטן גם.אבל לא משו כמו מייקל לואיס.חח רגוע כזה * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לא יודעת חח * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?עיניים * זכית בהגרלה כלשהי?בכיתה. D: * שומע עכשו מוסיקה?כה * היום שצריך למחוק מהשבוע-אמממ שני * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כן\: עכשיו: * צריך לשירותים?טיפה * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא.סיימתי הכל חח * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?מזתומרת קנקנו * על מי אתה חושב עכשו?אפחד * מה אתה חושב על אותו אדם? - * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

למעלה