DoYaThinkImSexy

New member
כן.

לא אמרתי שהוא שטחי בכלליות, אבל מהשאלון הזה הוא יצא כזה. אולי הוא לא, אין לי מושג, אני לא מכיר אותו מספיק בשביל לדעת. אבל נגיד תשובות כמו למה סקסי בעינייך "בחורות עירומות" זה שטחי, ועוד ילד בן 14 שבגילו אני חושב שהוא עוד לא ראה דברים כאלה, מצטער. וגם מה מדליק אותך אצל בני המין השני? "גוף". לא יודע, מצטער. אולי הוא לא כזה.

MispIaced

New member
הבחורות עירומות היה בצחוק, אני מניח,

היה סימן שאלה ואייקון צוחק אחרי זה.

../images/Emo15.gifנממ

אני לא מתכוונת ליצור ויכוח או להעליב וכאלה, אבל אתה אומר שזה שטחי מה שהוא אומר [שלדעתי זה היה בצחוק] ותראה את הכינוי והחתימה שלך.

DoYaThinkImSexy

New member
חחחחחחחחחחח

מה הקשר? אני מתכוון שהוא שטחי ביחס כלפיו לבנות. ואגב, הכינוי שלי והחתימה שלי זה שם של שיר שאני אוהב, זה הכל

זה לא כל הבנים ככה? :O

אבל לדעתי כששואלים בחור מה הדבר שהוא הכי אוהב בבחורה, סביר שהוא יאמר חזה או משהו בסגנון זה לא אומר שהוא שטחי. זה מוציא אותו """""גבר"""" (ההגזמה במרכאות זה לשם ההדגשה שזה מרכאות, לא לחשוב שאני מאלה שעושים,,,,,,,,,)

דנטל

New member
אלה נראות לי תשובות נורמלי לגיל בן 14

ואלה תשובות שחופשי ראיתי גם אצל אנשים יותר מבוגרים ואפילו עליהם לא היית יכול להגיד שהם שטחיים, כי זה כולה שאלון לא רציני ולא מעמיק באינטרנט.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo45.gif

איזה רעש עשו מזה
אפשר לחשוב כולה שתי מלים מסכנות.

יובלX

New member
- - -

כללי: *שם: - *זכר/נקבה: נקבה *גיל: - *גובה: - *משקל: - *מידת נעליים: - כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? 0 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הכל * מי הזמר המועדף עליך? ג'סטין * מי הזמרת המועדפת עליך? אין * מי הלהקה המועדפת עליך? כנסיית השכל * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? broken * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? שירים בספרדית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 8 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 0 זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? X * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות
* מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? דרמה * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? X האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? לא * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מה? פאק לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ממש לא. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? כן. * טעמת קליק XL? כן. אם כן,מהו המועדף עלייך? אין מועדף * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא העלו אותי דרגה * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? חלק מ.. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? זרקת על מישהי ספר והשפיץ פגע לה קרוב לעין, נחשב? * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן! * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא. * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום * יש לך חיית מחמד? כן. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא. * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? מצלמה. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לא. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן. * מה סקסי בעיניך? :/ * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? פאק? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? צוואר יפה * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון אבל אז יום שני יהפוך ליום ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן * על מי אתה חושב עכשו? על אף אחד * מה אתה חושב על אותו אדם? ממ * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

למעלה