The Silent Weekend

SheWillBeLoved

New member
כן,

(ותודה!) בהתחשב בעובדה שזה משהו שקשור בצה"ל ואני מתה על השטויות האלה, כי אני מתה להתגייס כבר
ואם מפסידים לימודים, מי אני שאסרב?

Liquid Dreams

New member
העם דורש תמונה ../images/Emo88.gif

רוושעםפוניסקסי*__* אני זכיתי לראות
ואמג, באמת אהבת את FMLYHM?
אימא שלי שנאה אותו
נראה לי שהיא הייתה רוצה לאסור עליי לשמוע אותו אבל הממ XD

SheWillBeLoved

New member
העם יכול לדרוש.../images/Emo98.gif

וכע, ברור שאהבתי D: בהתחלה היה נשמע לי מוזר, כי את יודעת...הממ..XD אבל נו, למדתי לאהוב.

אזירפאל

New member
../images/Emo192.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אוהו.
רדיוהד: 15 Step Bodysnatchers Nude Weird Fishes/Arpeggi All I Need Faust Arp Reckoner House of Cards Jigsaw Falling Into Place Videtape MK 1 Down is the New Up Go Slowly MK 2 Last Flowers Up On the Ladder Bangers and Mash Four Minute Warning או בקיצור... הדיסקבוקס הגיע!!!!
אלבום השבוע: In Rainbows של רדיוהד.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Go Slowly דבר טוב שקרה השבוע: דיסקבוקס! דבר רע שקרה השבוע: לא יודע. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לנסוע הרבה עם האוטו כי נגמר לי היום המלווה.
אתר השבוע: Dead Air Space. מאכל השבוע: אין ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: הישרדות. |שטחי| תמונת השבוע: אין

ZuLi90

New member
לא יודע פשוט פחות טוב מהקודמים.... :S

עדיין מדהים כמובן

אזירפאל

New member
אבל למה פחות טוב? ../images/Emo3.gif

מה מאכזב בו...? ואם כבר, איזה אלבום הכי אהבת?

ZuLi90

New member
OK computer ברור !! ../images/Emo99.gif

ולא יודע קשה לי לענות ע השאלה שלך :O.. , פשוט פחות אהבתי... אולי הלחנים.. (?!)

Euterpe

New member
הבה נענה!

שיר/י השבוע של ווית'ין: forgiven נראה לי, אבל שמעתי אותם ממש בקושי... שיר/י השבוע לא של ווית'ין: WBTN, TPATP, Sahara, TI, ועוד מליון שירים של נייטוויש
אה, ואלעד, שמעתי אפילו גם קצת רדיוהד. אלבום השבוע: TPP, זה מדהים איך שזה פשוט לא משתנה כל שבוע. מה את/ה שומע/ת עכשיו: deep within דבר טוב שקרה השבוע: שבת חביבה ביותר
דבר רע שקרה השבוע: המון בקרים לקום בהם מוקדם
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת לאלעד! אתר השבוע: ישראבלוג, כרגיל. מאכל השבוע: טוסט סרט/סדרת השבוע: בהשראת אחותי הקטנה ובהשראת תלמידי היקרים החלטתי לראות את היי סקול מיוזיקל הזה שאדע על מה לעזאזל מדובר! אל תראו, קיטשי וילדותי להחריד.

למעלה