The Silent Weekend

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

ובאמת כמו שאלה אמרה, בשביל הנושאים שביקשת לפתוח בשרשור יש את שרשור הסופ"ש
אין צורך להתרגז או להיעלב

נו.. גם אני הייתי שם פעם אחת XD

הם ממש מבדרים
" שמעתם שפאניק הורידו את ה-! מהשם שלהם?
" שיר/י השבוע של ווית'ין: דנג'רסמיינד, קייג'ד, ג'יינדו שיר/י השבוע לא של ווית'ין:דליין- נו קומפליינס, מוצארט- רקווים לאקרימוסה, באך- G ברידג', נייטוויש- ביוטי אוף דה ביסט. אלבום השבוע: נייטוויש- סנצ'ורי צ'יילד מה את/ה שומע/ת עכשיו: פורגיבן דבר טוב שקרה השבוע: וווית'יייייןןןן, שארוון, ג'רווזלםםם ~רועדת על הרצפה ללא שליטה~
הדיסק שהזמנתי מצליל סוףסוף הגיע D::: דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לאדעת ם: אתר השבוע: לאסטFM מאכל השבוע: פסטה ברוטב עגבניות וגמבה *___* ספר השבוע: מכשפה
נגמר.. עוברת לקוסמת. סרט/סדרת השבוע:
אילו היה לי זמן
תמונת השבוע: תגובה מהירה

השניה בדיוק שמעתי את לאקרימוסה

וקראתי את ההודעה שלך D: איזו יצירה מדהימה
הציטוט מפורום אימו XD

לאנכון אני לרוב אחרי נאור../images/Emo7.gif

(נראה לי :X)
שיר/י השבוע של ווית'ין: אין
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין
אלבום השבוע: ME
מה את/ה שומע/ת עכשיו: בדיוק נגמר GRACE ומתחיל TOAST של טוריימוס.
דבר טוב שקרה השבוע: 100 בספרות, ט"מ בביו', 100 בבוחן במחשבים, מבחן האמצע במד"א עבר, ווית'ין באים לארץ!$%@%&, לוח מחיקמגנטי חדש D:
דבר רע שקרה השבוע: ממ לא יודעת
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תשובה מהמורה לפינית לגבי השיעורים D:::
אתר השבוע: אין
מאכל השבוע: ממ אין כ"כ מהשבוע, אבל היום אבא שלי הכין עוגת שוקולד אלוהית ;;
ספר השבוע: אין
סרט/סדרת השבוע: קצת באפי וקצת פוקמון
תמונת השבוע: אין
הודגש באמצעות מדגישומטיק, דעעעע

אמגגגגגגגגגגגגגגגגג!!! (מצאתי תמונת השבוע XD)

אמגגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 MUST HAVE!

Brombit

New member
נו, נענה גם כאן ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Avril Lavigne - Take me away, Epica - Living a lie אלבום השבוע: השני והשלישי של Epica מה את/ה שומע/ת עכשיו: שקט דבר טוב שקרה השבוע: טלפון סל' חדש דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום הולדת D: אתר השבוע: - מאכל השבוע: פסטה עם רוטב עגבניות, "שומית" (סלט כזה שאפשר להוסיף לחומוס), וסלט ירקות כמו תמיד ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: 'השיר שלנו' 3, 'טופי והגורילה' תמונת השבוע: אין לי כח לשים שוב.. אז דמיינו חתלתול אפור רובץ על אמו האפורה שמאחוריו... ועוד משהו צומי להחריד: תסתכלו/תגיבו לי כאן ופה, כי אני נואשת לתשומת לב... אוך, אני כזאת אבודה
וכזאת פתטית

mor1212

New member
חדשה או משהו:]

שיר/י השבוע של ווית'ין: Memories שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Everybody's Fool- Evanescence אלבום השבוע: The Silent Force מה את/ה שומע/ת עכשיו: Jillian דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 90 בספרות הרחבה!:] והתקדמנו מאוד בדיאלוגים בתיאטרון דבר רע שקרה השבוע: שוב לא יצאתי בשישי.. כבר חודש שאני נשארת בבית כמו ילדה מסכנה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המבחן באזרחות בהצלחה אתר השבוע: Youtube מאכל השבוע: קלובס! ספר השבוע: לא קראתי ספר בזמן האחרון.. אבל האחרון שקראתי היה "האישה השנייה", כתוב מעולה, של יאיר ליפיד סרט/סדרת השבוע: המממ בובות חחחח *נסכלת באבנים* זה כזה חמוד.. גל גדות 3> תמונת השבוע: מגמת תיאטרון שליטה!

ברוכה הבאה :]

תום הביא אותך? P: אם את ילדה מסכנה שאת נשארת בבית חודש מה אני שאני לא יוצאת אף פעם? XD ~בטטה~

ImNOTokay1

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif

יוטיוב רולז.
בהצלחה במבחן באזרחות. 90 בספרות?
זה אפשרי?! נמנמ,אוונסנס.

Learn To Fly

New member
D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Elliott Smith - Because Air - Electronic Performers אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Bullet for my valentine - Her Voice Resides דבר טוב שקרה השבוע: סנוקר אתמול
והסטארקור היום, ההופעה של רקוויאם פור דאון הייתה טובה, הסולנית שלהם מפחידה קצת דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: צילומים סרט/סדרת השבוע: I LOVE NEW YORK! איך נהנתי לראות שהוא זרק אותה בפרק איחוד:) תמונת השבוע:

ImNOTokay1

New member
עונה. ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: חרשתי עליהם השבוע. אבל יש כמה שממש שמעתי המון.
והם: Memories,Stand My Ground,Ice Queen,All I Need ו-Mother Earth.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Avenged Sevenfold - Dear God Avenged Sevenfold - Afterlife Avenged Sevenfold - Lost Avenged Sevenfold - Critical Acclaim Nightwish - The Phantom Of The Opera Nightwish- Ever Dream TDG-Time of Dying TDG-Take Me Under TDG-Wake Up אלבום השבוע: Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold Within Temptation - The Silent Force מה את/ה שומע/ת עכשיו: Iron Maiden - Aces High
דבר טוב שקרה השבוע:
קיבלתי 96 במבחן בתנ"ך. D:::
סיפרו לי שיש מצב שווית'ין מגיעים לארץ.
X__X דבר רע שקרה השבוע:
נכשל במבחן בכלכלה. ו-66 במבחן באנגלית.
הורים מעצבנים.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ,וואו,אין לי שמץ. אתר השבוע: http://www.letssingit.com/
מאכל השבוע: שניצל וצ'יפס. ^^'' ספר השבוע: נמ,אני לא ממש קוראת.
סרט/סדרת השבוע: שנות ה-70-הסידרה הכי גאונית וקורעת בעולם.
תמונת השבוע: דיייי התמונה הזאת הרגה אותי. XDDD הודגש באמצעות מדגישומטיק

ImNOTokay1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif גם הקליפ של אפטרלייף מדהים. ../images/Emo23.gif

ואהבתי את החתימה שלך.
"רק שלא יתפוגגו" XDDD

SheWillBeLoved

New member
שלהלה P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice Queen.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: FMLYHM- סית'ר. ופייק איט! אלבום השבוע: אעמ. החדש של סית'ר. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Enter My Religion - Liv Kristine.
דבר טוב שקרה השבוע: ווית'ין באים לארץ D::: התחדשי באייפוד קטן וסקסי ^^ ועשיתי פוני D: דבר רע שקרה השבוע: המ. האמת שהיה שבוע מעולה, אז..
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום סיירות נשמע נחמד. P: אתר השבוע: לאסט אף אם
מאכל השבוע: איזה עוגה שאימא הכינה .D: טעים כלכך. ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: גוסיפ גירל! תמונת השבוע:
עוד 3 שבועות אילת D:::

למעלה