The Silent Weekend

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifנאור

בכל פעם אני מגלה שאתה שומע עוד ועוד להקות טובות

Deep Blue Sky

New member
שאלה קצת לא קשורה

ואני יודעת שאם אני כבר כותבת פה אז ההודעות שלי לא קשורות לווית'ין, ואני מודה- קצת הזנחתי אותם (אבל לא נורא, עוד כמה ימים אני אחזור לשמוע אותם!
) כדי לפתוח גלריה בדיויאנט לא צריך לשלם, נכון? (שאלה ישראלית
) אני יודעת שיש שתי אפשרויות, אחת עם כסף ואחת בלי אבל אני לא לגמריי בטוחה.

Ice Queen 7

New member
לא צריך לשלם

אפשר לשדרג את הגלריה שלך בכל מני דרכים שלא ממש הבנתי ובשביל זה כן צריך לשלם. אבל בשביל גלריה רגילה לא צריך

Fairywitch

New member
לא חייבים../images/Emo9.gif

הייתה לי גלריה שם במשך כמה חודשים לפני שהתחלתי לשלם. למה התחלתי? כי זה רק 10 שקלים לחודש (8$ לשולשה חודשים, משהו כזה), וזה נותן גלישה יותר מהירה ונוחה וכל מיני פיצ'רים שיש רק לבעלי מנוי. אז היה שווה

A t a s h i

New member
סופסוף סופשבוע. 3>

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Dark New Day - Pieces. אלבום השבוע: Dark New Day - Twelve Year Silence. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Delain - Frozen. דבר טוב שקרה השבוע: חברים שלי באים להתנחל היום בערב. יהיה נחמד וזה. :] ולא נכשלתי במתמטיקה, חע. P: דבר רע שקרה השבוע: נכשלתי באזרחות, סביר להניח.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מורידים לי את הגבס, סופסוף. DD: אתר השבוע: last.fm? מאכל השבוע: אורז וסלט.
ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: 'CSI: NY'. תמונת השבוע: אין.

Blackhearted

New member
^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: מממ דה פרומיס שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Nightwish - Bless The Child אלבום השבוע:Nightwish - CC מה את/ה שומע/ת עכשיו: אנטר דבר טוב שקרה השבוע: הידיעה שווית'ין (אולי) באים P: דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה ונתקעתי בבית כל השבוע X_X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיודיעו רשמית שווית'ין באים P: אתר השבוע: תפוז אני מניחה מאכל השבוע:- ספר השבוע: קורות הציפור המכנית / הרוקי מורקמי סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי
תמונת השבוע: איןליכח

../images/Emo66.gifסופשבוע

שיר/י השבוע שך ווית'ין:בעיקר כל השירים בEnter שיר/י השבוע לא של ווית'ין:MPG של נייטוויש. אלבום השבוע:DPP,After Forever מה את/ה שומע/ת עכשיו:After Forever-Discord דבר טוב שקרה השבוע:תעודות דבר רע שקרה השבוע:נפצים בבית ספר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:הרבה דברים. אתר השבוע:תפוז.. מאכל השבוע:אין ספר השבוע:אין סרט/סדרת השבוע:לא ראיתי כלום חוץ מהישרדות.. תמונת השבוע:

Jilian

New member
פול זמן לא ביקרתי ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter
Grace
ואקואריוס
שיר/י השבוע לא של ווית'ין:סנסוריום של אפיקה אלבום השבוע:Enter מה את/ה שומע/ת עכשיו:bleeding through-line in the sand שווה שמיעה
דבר טוב שקרה השבוע: ווית'ין רוצים לבוא לארץ
דבר רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה ובביוטכנולוגיה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציונים טובים :p אתר השבוע: יוטיוב מאכל השבוע: סמבוסק ספר השבוע:X סרט/סדרת השבוע: גיבורים תמונת השבוע:

Fairywitch

New member
העם דורש רשימת מציפנים../images/Emo2.gif

בעיקר כי אני בין 3-4 הראשונים
שיר/י השבוע של ווית'ין: ידו של הצער, לב לבו של הכל, אמא אדמה שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Low Fidelity Allstars - Battleflag אלבום השבוע: אין משהו ספציפי. מה את/ה שומע/ת עכשיו: את החדשות ברקע. דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי אימייל ממישהו מפתיע, ובסוף פברואר אני מוזמנת לצילומים שקשורים לזה. הקטע הוא שזה קשור למשהו שהיה ונגמר לפני עשור- וזאת הייתה הפתעה מדהימה! דבר רע שקרה השבוע: שום דבר ספציפי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להיות אחרי המבחן שיש לי יום ראשון. אתר השבוע: דיוויאנט ארט. מאכל השבוע: מרק ירקות, גביניות. ספר השבוע: "תשעה נסיכים לאמבר". סרט/סדרת השבוע: אבודים
נגמרה עונה 3
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nights Unseen

New member
סופ"ש נחמדי לכולם:}

שיר/י השבוע של ווית'ין: OF, SMG, J(IGM) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: סהרה, SOW, סטארגייזרס ואיווה של נייטויש אלבום השבוע: ME
מה את/ה שומע/ת עכשיו: דה פרומיס דבר טוב שקרה השבוע: ווית'ין באים D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ףףףףףףף דבר רע שקרה השבוע: אממ המורה למדעים חזרה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נמ... אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע: הנעלמים - הרלן קובן סרט/סדרת השבוע: המ... שיגעון של בנות, או משהו כזהXD סרט קרוע לגמרי. "He kicked me in my ball-VAGINA! my VAGAINAS#@%@ ahhh he knocked my gainas off " תמונת השבוע: אמ.. כן, חשוב שתדעו את זה!

jonysal

New member
ממש נחמד

טוב סתם כי זה ממש עצבן אותי שאף אחד לא התייחס לשרשור שלי למטה:/ אני די חדשה בפורום ואני מנסה להכיר מכאן אנשים, וזה לא כל כך קורה. במעבר חד, לשרשור השבוע: השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין:pale שיר/י השבוע לא של ווית'ין:אביב גפן-שחור לבן אלבום השבוע:The Silent Force מה את/ה שומע/ת עכשיו: קחי לך זמן- יציאת חירום דבר טוב שקרה השבוע:הבשורה שווית'ין באים לארץ דבר רע שקרה השבוע:אמא שלי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ירידה של כמה קילואים. אתר השבוע:האדבאנג מאכל השבוע:שניצל של סבתא ספר השבוע:לא יצא לי. סרט/סדרת השבוע:הישרדות!~ תמונת השבוע: אין לי כוח תמונה של ווית'ין אז אני אעלה תמונה שלי מהחופש הגדול שיצא לי לבהות בה ולערוך אותה 800 פעם השבוע.

למעלה